הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל שימוש mk/lgd

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום מעוניין בחוות דעת אך יותר רוצה לדעת מה יותר יעיל לשימוש סייקל מבין שניהם
אני קראתי קצת אך בכל זאת מעוניין לשאול ולהקשיב לאנשים שקצת יותר מבינים בסוגים של 2 המוצרים האלו
בגדול מבחינה של בטחון ובריאות אני יודע אין בריא בחומר/תרופה
אך מה ההבדל בין 2 המוצרים מה נותן יותר כח ובגדול יעיל להעלת מסת שריר מבחינת אימונים ותזונה אסדר זאת אך גם אם יש כל מיני דברים שחשובים לדעת ולסדר לפני השימוש למשל כמה להעלות גרם חלבול לקילו פחות או יותר כנ'ל לגבי פחממה לא מעוניין לצבור מסה מיותרת מעוניין כמובן יותר במסה רזה אך גם הכח חשוב לי
Pct מבין שאין צורך בהפסקת השימוש בקטגורייץ המוצרים שהם שייכים
כמה זמן מריצים סייקל שלהם האם יש הבדל בזמן סייקל של 1 מהשני
ראיתי שהmk יכול לעשות קצת תשישות והאמת אני פשוט תשוש תקופה אז לא רוצה להכניס משו שיתן בוסט לזה
תודה מראש על מידע אישי /מחקרי למרות שיצא לי לקרוא שוב מעוניין לשאול פה

איזה mk לא ציינת? יש mk677 שזה בכלל לא סארמס ויש mk2866 שזה אוסטרין והוא כן סארמס אבל חלש.
וlgd יפגע לך במאזן ההורמונאלי קח בחשבון
Lgd אישית העלה לי מלא כוח בזמן קצר אבל אחרי הפסקת השימוש איבדתי 5 אחוז מהכוח שהיה לי בסוף השימוש. התוצאה הכללית- התחזקתי מאוד.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על המענה חברים
אני בן 27 פשוט פעיל כאן מאז גיל 17 (ולפני)
אז הכינוי נשאר שנרשמתי שוב בגיל 17
נתחיל בנתונים כי באמת לא רשמתי
מתאמן המון שנים מאז שאני מכיר את עצמי ספורט וכח זה אני
שוקל 70
גובה 169 -170
אחוז שומן הערכה בין 9-10
בתקופה האחרונה כח פיזי על הפנים יתאוששות לא טובה מחדד שאני כן מתמיד להגיע לכמות מסוימת של צריכה קלורית/חלבון/פחממה
מעוניין לעשות סייקל בצורה חכמה אך לא בסטרואידים חשבתי לנסות טסט אבל במחשבה שנייה אולי רוצה לנסות סארמס ראיתי תגובות מעניינות לגבי תוצאה ומיזעור מבחינת נזק ושהם לא משתקים ציר
ולאא צורך בpct
לגבי mk-mk677 לפי קריאה ולפי תחקיר שאני עשיתי פה בפורום (מספר 1*)
וגם מחוץ לפורום mk 677 זה סארמס אז תקנו אותי אם אני טועה אשמח
לגבי lgd - לא ידעתי שזה פוגע במאזן הורמונלי איך נמנעים מזה או יותר נכון איך אפשר להחזיר את זה לרמות תקינות במידה ויש שימוש במוצר
אני פשוט ללא רקע בתרופות למינהם וסייקלים(לא עשיתי שימוש בשום חומר חיצוני כל התקופה הזאת)
אך עכשיו יותר מתמיד רוצה להריץ מוצר ושיהיה מהקטגוריה של סארמס
תודה על המענה
אין לי בעיה לצרף תמונה אם זה יעזור למידו פה לשפוט או לגבש דעה לגבי.
ממשיך לחקור תנושא תוך כדי שאני פה כותב בשבל לדעת יותר ולהיות יותר מקצועי בנושא
ושוב הבנתי שmk 677 כן נחשב מהגטגוריה הזאת אך ראיתי שיש לו תופעת לוואי של רעב מוגבר פחות אשמח להיות רעב למהלך כל היום למרות שאם יעיל ואפשר לשלב את זה בזמנים מסוימים למשל לא בבוקר יכול להיות שאדע גם להתגבר על זה ולא סתם להעלות מינונים לא יעילים באוכל
מציין שוב זה שם משתמש מגיל 17
אני בן 27 ****
מדגיש שלא מעוניין כרגע להשתמש בחומר בסיס אז השאלה איזה מוצר יהיה אפקטיבי שהוא נלקח לבדו
ואם יש פרוטוקול של המוצרים קצת יותר לעומק כי לי אישית השמות שלהם די חדשים
תודה

טוב שהתחלת לבדוק את הנושא לפני, שאלת הרבה שאלות ננסה לענות על חלקם.
נתחיל בזה שכל הסארמס מדכאים את הציר, כמה מדכאים תלוי במינון וסוג החומר. יוצא דופן זה mk677 וזאת בגלל שהוא לא סארמס אלא סוג של תחליף להורמון גדילה (לא באמת).
הדיכוי שאתה מקבל מסייקל שפוי לא דורש pct בכלל, משהו כמו עשר מג ליגנדרול לחודשיים יגרמו לך להיות מדוכדך לחודש אחרי סייקל והכל אמור לחזור לנורמה (כמובן אם אתה לא בן 17 או 57).
תופעות לוואי של mk677 זה לא תופעות לוואי אלא האפקט שלו , הוא מפעיל רצפטורים של הורמון גדילה ולכן אמורים לראות שינה יותר טובה, תאבון וכו׳ חסרון של החומר (זה למה אנשים ממשיכים להשקיע אלפים בחודש על הורמון גדילה ולא קונים צנצנת של mk) שהוא גורם לאותם רצפטורים להעלם בגלל הפעלתם המרובה. הורמון גדילה פועל זמן קצר ומתפוגג והחומר שלנו מפעיל אותם שעות ארוכות וזה גורם לגוף להוריד את הכמות שלהם. יש כאלה שממליצים לקחת 4 ימים ולעשות הפסקה ל4 ימים כדי למנוע את הבעיה הזאת, אבל רוב החברה פשוט בולעים עוד ועוד (מי חושב באמת איך זה פועל).

טוב שהתחלת לבדוק את הנושא לפני, שאלת הרבה שאלות ננסה לענות על חלקם.
נתחיל בזה שכל הסארמס מדכאים את הציר, כמה מדכאים תלוי במינון וסוג החומר. יוצא דופן זה mk677 וזאת בגלל שהוא לא סארמס אלא סוג של תחליף להורמון גדילה (לא באמת).
הדיכוי שאתה מקבל מסייקל שפוי לא דורש pct בכלל, משהו כמו עשר מג ליגנדרול לחודשיים יגרמו לך להיות מדוכדך לחודש אחרי סייקל והכל אמור לחזור לנורמה (כמובן אם אתה לא בן 17 או 57).
תופעות לוואי של mk677 זה לא תופעות לוואי אלא האפקט שלו , הוא מפעיל רצפטורים של הורמון גדילה ולכן אמורים לראות שינה יותר טובה, תאבון וכו׳ חסרון של החומר (זה למה אנשים ממשיכים להשקיע אלפים בחודש על הורמון גדילה ולא קונים צנצנת של mk) שהוא גורם לאותם רצפטורים להעלם בגלל הפעלתם המרובה. הורמון גדילה פועל זמן קצר ומתפוגג והחומר שלנו מפעיל אותם שעות ארוכות וזה גורם לגוף להוריד את הכמות שלהם. יש כאלה שממליצים לקחת 4 ימים ולעשות הפסקה ל4 ימים כדי למנוע את הבעיה הזאת, אבל רוב החברה פשוט בולעים עוד ועוד (מי חושב באמת איך זה פועל).
רגע... רגע... אז למה אומרים לנו תמיד לקחת את זה חצי שנה לפחות, זה הרי מנוגד לכל מה שאומרים לנו

מה אם מישהו לוקח mk677 25mg ליום במשך תקופה אז זה יפסיק לעבוד?
לקחת 5 ימים בשבוע ושישי שבת off יפתור את הבעיה?
למרות ששישי שבת אידיאלים מבחינת שינה ותיאבון חחח

• פותח/ת השרשור
תודה על מענה Pharmacist
בהתייחס למה שרשמת לי שכל סארמס מדכא תציר אך mk677 אם הבנתי ממך נכון לא מדכא את הציר כי הוא לא מוגדר כאחד מהם ?
תקן אותי אם אני מבין לא נכון
פשוט קורא ונכנס האמת לעומק של דברים אך עדיין לא מבין כלכך מה יותר מתאים לי ולגוף שלי כרגע
אם אני מבין נכון mk677 יותר בטוח לשימוש מlgd?
שרשמת ששימוש ממושך שלא מדכא /מוריד את רמות הורמן גדילה בגלל שימוש שמגביר אותו ממקור חיצוני?
אני אשתדל להכנס יותר אישית לעומק של דברים בקריאה וארחיב לפני השימוש במוצרים האלו
לא מעוניין לצרוך משו שאפגע לי בציר הורמונלי כרגע ופחות להתעסק בpct פשוט רוצה בצורה הכי בטוחה להתחיל סייקל ולהתמקד באחד החומרים ואז פשוט להכנס לקטע של איך לבנות סייקל למוצר הספציפי כמה זמן מינונים פשוט חשוב לי אישית לדעת על מה כדי לי אישית ללכת ואז יהיה ממוקד יותר
כל המוצרים והמבחר קצת מבלבל אותי בדיוק רואה עכשיו סרטון של מישל מייק וסטס לקבל קצת יותר מידע ורקע מקצועי בנושא
כי כמו שאמרתי הרקע שלי בזה לא גדול בגלל זה רוצה וחשוב לי להבין את הדברים ואת ההשפעות פחות או יותר לדעת על התנהלות
תודה מראש גבר
ויש גםmk266 מה ההבדלים בגדול בינהם

ולגבי lgd למה קרוב המוצר סלח לי על הבורות חבר זה כמו טסט או משו מבחינת הרצפטורים או השפעה שלו ?
אמשיך להתעניין עד שיהיה לי יותר בסיס בנושא ואז לפחות אקח כיוון ואדע איך להתארגן על בנייה/מינונים
Mk2866סליחה לא יודע גם איך לערוך פה הודעות חח

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין mk677 לבין mk 2866 -הבנתי שה2866 מעלה קצת יותר נקי פחות נוזלים יש דבר כזה?
בהתחשב שהתזונה מסודרת "נקייה"- כמה שאפשר אך בלי לפחד מעלייה הרי זאת המטרה לעלות ולהתחזק.
שימוש באחד מהם ללא lgd יתן תוצאות תוצאות בגדול?
או שיותר אפקטיבי שילוב של שניהם
לפחות סייקל ראשון אישית לא רוצה להגזים אך יחד אם זאת מחפש אפקטיביות חייב לציין אז שיהיה ככה או ככה
לגבי פגיעה בציר הורמונלי/איזון מסויים
אז יש צורך בpct או שלא קצת מבולבל מכל הנושא כרגע תודה על היחס ויום מקסים חברים .
שאומרים אוסטרין (גם רשום על הmk 2866)
מזה ומה אומר המושג הזה ?

MK677 וMK2866 לא קשורים אחד לשני 😉 למרות האותיות MK בשניהם .
זה שמות של המפתחים , שם לגמריי כמו שחברינו אור זה לא אומר שהוא אותו בן אדם כמו אורי 😉 סתם שם, אורי זה מישהו אחר לגמריי .
MK677 לא קשור לכל הSarms האחרים הוא היחיד שלא קשור לציר ההורמונאלי אנדרוגני -ובמניפולציה על הורמון הגרלין כאילו מעלה GH .
MK2866 (אוסטרין) וLGD וRAD140 ועוד .. הם מאותה משפחה של להפעיל רצפטורים לעליית שריר 🏋️
כולם מורידים את הטסטוסטרון הטבעי כל חומר והחוזק שלו על הציר .
אז האוסטרין הכי חלש , עם הכי פחות תופעות . והRad140 וLGD בערך אותו חוזק על הציר , חזקים יותר מהאוסטרין ההבדל רק שהRad140 מעלה שריר יבש והLGD מעלה שריר ומעלה נוזלים .
הינה הסבר הכי קל הכי שכונה שיש 😉

רגע... רגע... אז למה אומרים לנו תמיד לקחת את זה חצי שנה לפחות, זה הרי מנוגד לכל מה שאומרים לנו
אומרים חצי שנה לגבי הורמון גדילה אולי , בשביל הישגים נראים לעין.
אין כמעט שום מחקרים טובים על mk677 ,אבל ממה שראו באלה שכן נעשו שיש ירידה ברגישות לחומר אחרי 4 ימים ורגישות חוזרת אחרי זמן מה. לכן יש כאלה שממליצים לעשות אינטרוולים 4-4 או 5-2 בנטילה של התרופה, אני בהסתמך על מחצית חיים של בחומר חושב שהפסקה תהיה מועילה רק במינימום של 3 ימים.
ולגבי lgd למה קרוב המוצר סלח לי על הבורות חבר זה כמו טסט או משו מבחינת הרצפטורים או השפעה שלו
בגדול זה עניין של חוזק ורוחב האפקט, תופעות לוואי ופעולות שנדרשות מסביב.
תחשוב שאתה מסריח וצריך להתנקות ונותנים לך 2 אפשרויות - מקלחת עם מים חמים או מגבונים לחים. לשניהם חסרונות ויתרונות , מקלחת תנקה הכל אבל זה יותר מסורבל ואפשר לחטוף צינון שתצה ממנה, מגבונים לא יכולים לחפוף לך את הראש וגם אפקט מאחד יהיה לא משמעותי אך ניכר.
אז טסט בזריקה זה מקלחת וlgd זה מגבון.

• פותח/ת השרשור
MK677 וMK2866 לא קשורים אחד לשני 😉 למרות האותיות MK בשניהם .
זה שמות של המפתחים , שם לגמריי כמו שחברינו אור זה לא אומר שהוא אותו בן אדם כמו אורי 😉 סתם שם, אורי זה מישהו אחר לגמריי .
MK677 לא קשור לכל הSarms האחרים הוא היחיד שלא קשור לציר ההורמונאלי אנדרוגני -ובמניפולציה על הורמון הגרלין כאילו מעלה GH .
MK2866 (אוסטרין) וLGD וRAD140 ועוד .. הם מאותה משפחה של להפעיל רצפטורים לעליית שריר 🏋️
כולם מורידים את הטסטוסטרון הטבעי כל חומר והחוזק שלו על הציר .
אז האוסטרין הכי חלש , עם הכי פחות תופעות . והRad140 וLGD בערך אותו חוזק על הציר , חזקים יותר מהאוסטרין ההבדל רק שהRad140 מעלה שריר יבש והLGD מעלה שריר ומעלה נוזלים .
הינה הסבר הכי קל הכי שכונה שיש 😉

תודה על התגובה לא יכלתי להגיב יום ארוך והזוי אבל קראתי ומעריך את התגובה ואת ההסברה המורחבת באמת מעריך תעזרה חבר

אנסה לראות מה עדיף לי אני פחות רוצה משחקים בציר ובטסט ואני מבין לפי זה שסאמרס כן דורש pct אפילו קליל (אולי אני טועה ופשוט הפסקת שימוש לתקופה +מעקב וזה אמור לחזור לרמות תקינות שוב זה מעט חדש לי בטח להכנס לפרטים פיזיולוגים)
*אז סליחה אם יש לי המון חוסר ידע בגלל זה אני מעט חפרן
אני אישית פחות מחבב נוזלים או לפחות היעד שלי יותר עלייה מבוקרת פחות לסחוב מים אבל אולי ארובי ותזונה יחסית מבוקרת תשמור עלי מזה
לפי מה שאני מבין ממך mk 677 לא מוריד את רמות הטוסטרון והאוסטרין -2866mk כן משחק בציר אך הוא יותר חלש ואולי עדיף תאמת מבלבל כל נושא השימוש והבחירה חייב לציין
Ldg גם לפי מה שאני מבין טוב לפיתוח כח ויכול להשתלב טוב אם אחד מהם למרות שעדיין לא יוגע אם עדיף ללכת על חומר 1 להריץ אותו לפי סייקל מבוקר נורמאלי ולא מוגזם ולראות איך הגוף מגיב
לגבי הrad 140 נישמע למשל יותר משו שאני מחבב לפי הנתונים שכתבת מאמין ששוב אקרא ואשבור מעט תראש לגבי זה תודה על המידע שכתבת לי ממש תודה על הפירוט שכונתי או לא הוא נהדר
אין כמעט שום מחקרים טובים על mk677 ,אבל ממה שראו באלה שכן נעשו שיש ירידה ברגישות לחומר אחרי 4 ימים ורגישות חוזרת אחרי זמן מה. לכן יש כאלה שממליצים לעשות אינטרוולים 4-4 או 5-2 בנטילה של התרופה, אני בהסתמך על מחצית חיים של בחומר חושב שהפסקה תהיה מועילה רק במינימום של 3 ימים.

תחשוב שאתה מסריח וצריך להתנקות ונותנים לך 2 אפשרויות - מקלחת עם מים חמים או מגבונים לחים. לשניהם חסרונות ויתרונות , מקלחת תנקה הכל אבל זה יותר מסורבל ואפשר לחטוף צינון שתצה ממנה, מגבונים לא יכולים לחפוף לך את הראש וגם אפקט מאחד יהיה לא משמעותי אך ניכר.

תודה לך אחי על סבלנות ושוב הסבר שמחדד אותי ונותן לי כיוון אנסה להעזר גם אולי באיש שיש לו נסיון שאני בקרוב אצרוך משו מהם כי זה לא השטח שלי אני מודע למרות הנסיון שיש לי בספורט אני ממש מרגיש חסר אונים בנושא הזה וככל שכותבים אני מרגיש טיפש שאני בפער משמעותי חחח
תודה על העזרה חבר מה מהם לא דורש pct לפי מה שאני מבין האוסטרין עדין יותר אך כן משפיע על ציר (מה דורש להחזיר אותו למצב תקין )
והmk677 לא נוגע בציר כי הוא עובד על הורמון הגרלין ולא על הרצפטורים של סאמס יכול להיות שאני טועה
כמה יעיל שימוש סייקל של אחד מהם ובמידה ומרוצים/לא מרוצים להוסיף שילוב?
אם יש איזה מקורות קריאה פרוטוקול כמו שיש על סייקלים ופרופילים פה באתר אשמח לקרוא להחכים

העלתי תמונה אם זה כמובן בסדר לא זוכר אם מעלים לפה או רק לפורום תמונות -בגדול מעוניין לשפר ולהעלות פחות נוזלים כל הנושא הזה
ובנתיים הכיוון מבלבל אבל יעדכן תודה רבה על העזרה שוב
מלוכלך*- ולא אני לא פריק של חיטוב סתם רוצה אכות ולא לצבור משו שאין לי צורך בו *
נבחר ונבדוק תנושא קצת לעומק ונעדכן ניראהה אם יהיה שינוי די מתלבט איך ומה לשלב ואם בכלל לשלב או להתמקד בסייקל של מוצר 1 אין לי ידע בנושא וככה זה ניראה תגובות של *טירון *
אם זה לא לפורום הזה תמחקו תתגובה /תמונה פשוט אמרתי אולי זה יעזור זה הכל תודה סליחה שחופר לכם חח
Screenshot_20200220-211301_Chrome.jpg Screenshot_20200219-214317_Gallery.jpg

• פותח/ת השרשור
תמונות שלי העלתי את זה סתם בהקשר לזה שאני מתלבט על המוצרים כנראה ילך על mk 677 מתלבט אם לשלב עוד משו אבדוק בימים הקרובים עוד טיפה וככה יהיה יותר חכם
נקווה יעלה כח ועוד טיפה בשר כי נעצרתי בעלייה וזה כנראה הזמן לחשב מסלול ניראה מה נחליט רשמתם לי פה הרבה מידע נשנן ונעשה שיעורי בית
דרך אגב יש משו שפחות מתאים לארובי אני די חובב ארובי לא פחות מכח יכול להיות בעיה מסוימת מנסיון אישי מהמבחר מוצרים שנרשמו פה?

😱 תקשיב תמונות מפתיעות .. ניראה בתמונה כאילו ורידים של חומרים ואתה אומר שאף פעם לא נגעת אז קח את זה כמחמאה .
רמה גבוה לטבעי .
לפי מה שאני מבין ממך אל תתעסק עם MK677 יהרוס לך את כל הצורה שהגעת אליה . גם תיראה בתגובות כאן ניסינו להעביר לך שכאילו נכון שMK677 לא פוגע בציר 🙁 אבל הוא גם לא עושה שום דבר לטובה .
תתחיל לבדוק על הRad140 🤩 .

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אני הולך לכיוון הrad 140 כנראה
סליחה על זמן תגובה שבוע עמוס בקושי היה לי זמן לנשום
תודה על התגובה ועל הביקורת מעריך תודה חבר שלי !
שאלה אחרונה ואני רץ לכיוון בניית סייקל כנראה .
Rad 140 חייב להיות משולב אם טסט נכון(קראתי שחייבים חומר בסיס אם לא רוצים שיהיה בעיה בטסט ושהוא יצנח לי פתאום בגלל שיתוק ציר או פשוט דיכוי הטסט לפי מה שאני מבין*)
חשבתי בהתחלה שאפשר לצרוך סארמס לבד אך חפרתי מעט וחיייבים חומר בסיס(טסט אפילו במינון נמוך*)
תודה וסליחה על ההקפצה של הפוסט !!!
❤❤

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית