הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל שימוש mk/lgd

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום מעוניין בחוות דעת אך יותר רוצה לדעת מה יותר יעיל לשימוש סייקל מבין שניהם
אני קראתי קצת אך בכל זאת מעוניין לשאול ולהקשיב לאנשים שקצת יותר מבינים בסוגים של 2 המוצרים האלו
בגדול מבחינה של בטחון ובריאות אני יודע אין בריא בחומר/תרופה
אך מה ההבדל בין 2 המוצרים מה נותן יותר כח ובגדול יעיל להעלת מסת שריר מבחינת אימונים ותזונה אסדר זאת אך גם אם יש כל מיני דברים שחשובים לדעת ולסדר לפני השימוש למשל כמה להעלות גרם חלבול לקילו פחות או יותר כנ'ל לגבי פחממה לא מעוניין לצבור מסה מיותרת מעוניין כמובן יותר במסה רזה אך גם הכח חשוב לי
Pct מבין שאין צורך בהפסקת השימוש בקטגורייץ המוצרים שהם שייכים
כמה זמן מריצים סייקל שלהם האם יש הבדל בזמן סייקל של 1 מהשני
ראיתי שהmk יכול לעשות קצת תשישות והאמת אני פשוט תשוש תקופה אז לא רוצה להכניס משו שיתן בוסט לזה
תודה מראש על מידע אישי /מחקרי למרות שיצא לי לקרוא שוב מעוניין לשאול פה

• פותח/ת השרשור
פגיעה ישירה ביחס של ldl ו- hdl ערכי הכלסטרול.
פגיעה בציר ההורמנלי - ירידה בייצור רמות טסטוסטרון ופגיעה בפוריות.
פגיעה בחשק המיני ללא שימוש בטסטוסטרון

צריכה בקרב גברים -

מכייון שיש הפעלה של הרצפטור האנדרוגני, ישנו משוב שלילי המוביל לפגיעה בהפרשת gnrh דבר אשר פוגע כמובן בהרמונים lh ו - fsh מזה אומר?
בזמן השימוש בראד אכן תתקיים פגיעה גם בפוריות, גם בייצור של טסטוסטרון ולכן גברים חייבים לשלב טסטוסטרון אקסוגני (חיצוני) כבסיס, אחרת יאבדו די מהר את החשק המיני, יכולת להגיע לזיפקה ואו לאורגזמה ואף פגיעה בתפקוד היום יומי.
זה נכון שלראד ובכלל לסארמס יש פחות תופעות לוואי מסטרואידים אחרים, כל אלו שמספרים שסארמס הם נטולי תופעות לוואי הם ככל הנראה מנסים למכור לכם אותם.
כל סוגי הסארמס יפגעו בציר ההומונלי, ולכן לא ניתן לבצע סייקלים סולו של ראד 140.
מספיק 1 מ״ג בלבד כדי לפגוע ביצור הטבעי של הטסטסטרון. שוב אני אחדד לכל המתחכמים, לא, אי אפשר להריץ סייקל של ראד ללא טסטוסטרון, פגיעה בטסטוסטרון הטבעי תוביל לשלל תופעות לוואי לא רצויות ואף פגיעה באיכות החיים תמנעו מכך.

הי מעדכן בגלל זה זה נורא מבלבל .
למרות שלא התייחסו לזה פה בהתכתביות (*שילוב*)
*מישל* כתב סקירה ולקחתי תחלק הרלוונטי ממה שהוא כתב כל סאמרס וגם מאיזה רעיון שהוקלט עם סטס ומייק נאמר שם שכל שילוב סארמס ללא טסטרון כחומר בסיס פשוט גורם לשיתוק טוסטרון +פגיעה בציר הורמונלי
גם במינון הכי קטן לצורך דיוק
אז זה מבלבל הנושא הזה מעט כי כן נאמר (*מה שכתבתי למעלה שהדבקתי מאחת הסקירות שלו *)בהסברים שלהם*
בקיצור לפי מה שאני מבין זה או +טסט או פשוט בכלל לא

די באסה בשבלי כי רציתי להמנע מהזרקת טוסטרון
אז מה שנותר לי זה סייקל של טסט בשילוב או לא בשילוב rad 140 זה כבר לא משנה כי ככה או ככה כן נאמר שם שסארמס לבד .......בעיה

בקיצור לפי מה שאני מבין זה או +טסט או פשוט בכלל לא
מה ההבדל בין סארמס לטסט אקסגוני ואם אתה לוקח סארמס סולו ואז מחזיר צירים עם pct אם צריך מה ההבדל בין לעשות ככה לבין טסט, פרט להרגשה בזמן תקופת הסייקל שהציר היה משותק והרגשת הטסט שונה מסארמס

?[/QUOTE][/QUOTE]

• פותח/ת השרשור
בכנות אגיד לך CycleTelephohe בגלל שלא עשיתי סייקל וגם לא שימוש בסארמס לבד אני לא יודע מלבד מה שנכתב על השפעות פיזיולוגיות ועל הסיכון של הסייקל ללא הבסיס
אז באמת התגובה שלי לא מקצועית לעומק כי הנסיון שלי בחומרים הוא 0.
אם אני מתייחס נטו למידע ללא בסיס אישי וללא שום תוצאה של בדיקת דם/מעקב אז תופעות לוואי שמכניסות סיכון בזמן הסייקל /אחרי הסייקל
פוריות/טסט נמוך לאורך הסייקל או בסיום הסייקל שלזה בטוח יש השפעות שליליות על הגוף והנפש
והקטע של הפגיעה בציר הורמונלי
מתייחס נטו למידע שמעט קראתי וקצת רציתי לחפור שם בנושא הזה לפני שאני משחק לי בגוף וברצפטורים
יש לי בוא נגיד ככה כי אני מכיר את עצמי די טוב מצבי רוח/אגרסיות ללא שימוש בחומרים אז על אחת כמה וכמה המטרה שלי לא לשחק בזה
לגבי pct שוב יש שגם אומרים שלא צריך בסארמס pct שזה גם התברר לי כסיכון כי כן יש משחק בציר וירידה בטסטרון (ויש כאלה שאומרים שלא צריך)-איך לא אם זה כן נוגע בנקודות שציינתי ?
*מה שאני כותב זה נטו דברים שקראתי וקצת היה חשוב לי להבין תהליכים פנימיים *
ככה שיכול להיות שגם במה שאני רושם יש חורים חשוב לי לציין זאת *
לומד ממכם ומהקריאה שלי ברשת/ספרות קלה
תודה שבת שלום לך ולכולם

ברור שלעשות עם טסטוסטרון חיצוני זה יותר טוב להרגשה ולאנבוליות .
אפשר לעשות בלי טסט , לפי מה שקורה בשטח הפגיעה בציר מופחתת.

• פותח/ת השרשור
ברור שלעשות עם טסטוסטרון חיצוני זה יותר טוב להרגשה ולאנבוליות .
אפשר לעשות בלי טסט , לפי מה שקורה בשטח הפגיעה בציר מופחתת.

תודה על המענה
אקח לתשומת ליבי ויראה אם כן אשלב או לא
שבת שלום חבר

תלוי מה הגיל שלך ומה המינון ומה אורך הסייקל. אם אתה בגיל המתאים ולא מגזים במינון ובאורך ניתן לספוג את התופעות לוואי. אני אישית הייתה לי נפילה של שבועיים, שבועיים אחרי סוף השימוש, כלומר חודש אחרי כבר הרגשתי כמו חדש, עכשיו אני חודש וחצי אחרי ומרגיש כאילו שלא רק חזרתי לנורמה גם עברתי אותה. (אפילו יצאו לי כמה חצ'קונים אחרי שנים שלא היו.)

• פותח/ת השרשור
תלוי מה הגיל שלך ומה המינון ומה אורך הסייקל. אם אתה בגיל המתאים ולא מגזים במינון ובאורך ניתן לספוג את התופעות לוואי. אני אישית הייתה לי נפילה של שבועיים, שבועיים אחרי סוף השימוש, כלומר חודש אחרי כבר הרגשתי כמו חדש, עכשיו אני חודש וחצי אחרי ומרגיש כאילו שלא רק חזרתי לנורמה גם עברתי אותה. (אפילו יצאו לי כמה חצ'קונים אחרי שנים שלא היו.)[/QUOTE

במה התבטאה הנפילה שהרגשת אותה אחרי שבועיים?
והאם יצא לך לעשות מעקב בבדיקות דם על טסט או על הציר בדקת ערכים מסוימים לפני סייקל/תוך כדי/אחרי שימוש
תוך כדי שימוש הורגש לך משו מהתופעות השליליות שציון בציטוט שפרסמתי למעלה?
או רק לאחר הפסקת השימוש הרגיש לך שמשו פחות חיובי נכנס לתמונה ?
שואל חוץ מהרגשה כללית ואישית אם יצא לך גם לבדוק את זה מול דף של תוצאות

LGD ו Rad ישר משנים את התוצאות של הכולסטרול . באסה .. זה הדבר הכי מהיר שהתרופות האלו עושות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית