אז אני יודעת שבכללי במסה בניגוד לחיטוב אי אפשר כל כך "להעביר קלוריות" בין ימים.. אבל אם נגיד אכלתי היום בטעות 200 קלוריות יותר מהתפריט מסה האם יש טעם מחר לקזז אותם או שעדיף להמשיך כרגיל?
לא כדאי סתם יכול ליצור חוסר התקדמות , אם יש ימים שקצת חרגת אז זה בסדר זה לא יעשה תמסה רעה ושתעלי מלא בשומן בכמה ימים , עדיף תמיד לשמור על הפלוס הזה של ה300-500 ולהתקדם יום יום מאשר להתחיל לשחק עם ימים ולשבור תראש וזה גם יכול להוביל לימים בלי התקדמות ושסתם יתקעו אותך כי תכלס אי אפשר לדעת בדיוק כמה שרפנו באותו יום הכל זב השערות אז 200 קלוריות לא יעשו כלום
אומנם לי קשה עם חריגות גם אם הן קטנות ומינוריות לכן אני תמיד מקזזת יום אחרי כדי לא לתת לזה לגיטימציה להפוך להרגל. ואז להתפרע ולהגיד לעצמי לא נורא זה בקטנה. לכן אני יודעת שאם אני חורגת אני אקזז יום אחרי כדי להשים גבולות לעצמי. אבל אם אין לך בעיה. 200 קלוריות זו באמת חריגה שאפשר להתעלם איתה במסה כל עוד זה לא הופך להרגל
200 קל' זה ממש כלום...
אני אישית מנסה לשמור שהסך היומי שלי יהיה בול, על הקשקש חחחח ...אבל זה סתם כי אני פריקונטרול.
לפעמים קורה שיש לי ימים של 200 פחות, ככה גם יש ימים של 200 יותר(שניהם באופן ספונטאני, אני לא מתכננת את זה). וזה בסדר, אנחנו בני אדם לא רובוטים. החיים שלנו דינאמיים. זה לא ריאלי לחיות בתנאי מעבדה 😛