הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות שבועית באימון

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי אני בתוכנית AB מתאמן שנתיים, חשבתי על שיטת התקדמות כזאת: להעלות סט בכול תרגיל אחת לשבוע ואז כשאני מגיע לסטים גבוהים לאפס ולהעלות משקל .

רציתי לדעת מה דעתכם על זה והאם זה בסדר והגיוני להתקדם ככה? תודה

האידיאל הוא קודם כל להעלות משקלים, אופציה ב' היא להוסיף חזרות, אופציה ג' היא להוסיף סט.

ולהתחיל מאופציה ג' זה אף פעם לא רעיון טוב.

• פותח/ת השרשור
האידיאל הוא קודם כל להעלות משקלים, אופציה ב' היא להוסיף חזרות, אופציה ג' היא להוסיף סט.

ולהתחיל מאופציה ג' זה אף פעם לא רעיון טוב.
קודם תודה על המענה והעזרה,דבר שני נדיר שאני מצליח לעלות משקלים באימון זה די קשה לי....אני על 95 קילו בנץ פרס..ידוע לי שזה לא משקל מטורף אבל עדיין אני לא מצליח להעלות משקלים..יש איזה פתרון שאתה מציע? יש לציין תזונה מדויקת עם ערכים מסודרים שאני מגיע אליהם אז לא חושב שתזונה זה הבעיה

קודם תודה על המענה והעזרה,דבר שני נדיר שאני מצליח לעלות משקלים באימון זה די קשה לי....אני על 95 קילו בנץ פרס..ידוע לי שזה לא משקל מטורף אבל עדיין אני לא מצליח להעלות משקלים..יש איזה פתרון שאתה מציע? יש לציין תזונה מדויקת עם ערכים מסודרים שאני מגיע אליהם אז לא חושב שתזונה זה הבעיה

יש המון דרכים להתקדם כמובן, התקדמות במשקלים כאלה יכולה גם להיות דו-שבועית ברמת ה2.5 ק"ג.
תמיד יש את החשד שמגיעים למצב שהטכניקה פשוט לא טובה מספיק כדי להצליח לחצות את התקיעה,
הייתי מציע לך להעלות לפה סרטון בנצ' פרס שלך ולקבל עליו ביקורת כי טכניקה זה בין הגורמים העיקריים לתקיעות.

• פותח/ת השרשור
יש המון דרכים להתקדם כמובן, התקדמות במשקלים כאלה יכולה גם להיות דו-שבועית ברמת ה2.5 ק"ג.
תמיד יש את החשד שמגיעים למצב שהטכניקה פשוט לא טובה מספיק כדי להצליח לחצות את התקיעה,
הייתי מציע לך להעלות לפה סרטון בנצ' פרס שלך ולקבל עליו ביקורת כי טכניקה זה בין הגורמים העיקריים לתקיעות.
סבבה אעשה זאת תודה גבר על העזרה המשך יום טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית