עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם תודה על המענה והעזרה,דבר שני נדיר שאני מצליח לעלות משקלים באימון זה די קשה לי....אני על 95 קילו בנץ פרס..ידוע לי שזה לא משקל מטורף אבל עדיין אני לא מצליח להעלות משקלים..יש איזה פתרון שאתה מציע? יש לציין תזונה מדויקת עם ערכים מסודרים שאני מגיע אליהם אז לא חושב שתזונה זה הבעיההאידיאל הוא קודם כל להעלות משקלים, אופציה ב' היא להוסיף חזרות, אופציה ג' היא להוסיף סט.
ולהתחיל מאופציה ג' זה אף פעם לא רעיון טוב.
קודם תודה על המענה והעזרה,דבר שני נדיר שאני מצליח לעלות משקלים באימון זה די קשה לי....אני על 95 קילו בנץ פרס..ידוע לי שזה לא משקל מטורף אבל עדיין אני לא מצליח להעלות משקלים..יש איזה פתרון שאתה מציע? יש לציין תזונה מדויקת עם ערכים מסודרים שאני מגיע אליהם אז לא חושב שתזונה זה הבעיה
סבבה אעשה זאת תודה גבר על העזרה המשך יום טוביש המון דרכים להתקדם כמובן, התקדמות במשקלים כאלה יכולה גם להיות דו-שבועית ברמת ה2.5 ק"ג.
תמיד יש את החשד שמגיעים למצב שהטכניקה פשוט לא טובה מספיק כדי להצליח לחצות את התקיעה,
הייתי מציע לך להעלות לפה סרטון בנצ' פרס שלך ולקבל עליו ביקורת כי טכניקה זה בין הגורמים העיקריים לתקיעות.