הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות.

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך

orel

משתמש פעיל
331
10
נק' מוניטין:
-124
331
10
אם נמצאים בחיטוב על גרעון קלורי שלילי של כ 800(מקסימלי לפי הנוסחא), ועושים העמסה אחתל 10 ימים, כמה מעל הנייטרלי העמסה צריכה להיות? 500? 1000? נייטרלי?

• פותח/ת השרשור
ברצינות רגע, למה לייל רושם בספר שלו שמתאמן ממוצע ששוקל 70 קילו צריך לאכול בהעמסה 5000-6000 קלוריות וזה רק יתן לו פוש, ואחרים רושמים שצריך להגיע לנייטרלי?😣

תלוי כמה דל אתה אוכל ביום יום
לייל מתכוון לדיאטה ללא בפחמימות (30 גרם)
אם אתה צורך 70-150 גרם ביום יום אתה צריך פחות פחמימות בהעמסה

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה דל אתה אוכל ביום יום
לייל מתכוון לדיאטה ללא בפחמימות (30 גרם)
אם אתה צורך 70-150 גרם ביום יום אתה צריך פחות פחמימות בהעמסה
אם צורכים 80 גרם פחמימה ביום, אז צריך 10 לקילו גוף רזה? (הוא מדבר שם על 12-16 למתאמן הממוצע שאוכל 30 גרם פחממה כמו שאתה אומר) אם כך, כמה צריך ל 70 גרם פחממה בערך כדי למלא?

אם צורכים 80 גרם פחמימה ביום, אז צריך 10 לקילו גוף רזה? (הוא מדבר שם על 12-16 למתאמן הממוצע שאוכל 30 גרם פחממה כמו שאתה אומר) אם כך, כמה צריך ל 70 גרם פחממה בערך כדי למלא?

קח מחשבון ותחשב
ימים,פחמימות,תדירות העמסות
לא מסובך

• פותח/ת השרשור
זה מסובך, אני מעמיס אחת ל 10 ימים, אבל לא הבנתי כמה אני צריך להעמיס? אתה אומר ש 12-16 פר קילו זה רק למגזימים קיצוניים, אז למי שצורך 80 גרם ליום, כמה צריך ביום ההעמסה העשירי? (8-10 פר קילו? או פחות?).
אגב, אתה אישית ביום ההעמסה ממליץ לעשות אימון ריקון?

מה מסובך אלוהים ישמור ?
כפל וחילוק אתה יודע לעשות ?

על 4 ימים דלים (כולל אימוני ריקון) צריך 12-16 פחמימה לכל קילו מאסת גוף רזה
אז אם יש לך 10 ימים של 80 פחמימות ביום אתה צריך גם בסביבות 12-16 גרם פחמימה (תלוי באירובי ואם אתה עושה אימוני ריקון)

כי זה פי 2.5 זמן
אבל אתה אוכל גם פי 2.5 פחמימה

אז היחס נשאר

הבנת ?

• פותח/ת השרשור
מה מסובך אלוהים ישמור ?
כפל וחילוק אתה יודע לעשות ?

על 4 ימים דלים (כולל אימוני ריקון) צריך 12-16 פחמימה לכל קילו מאסת גוף רזה
אז אם יש לך 10 ימים של 80 פחמימות ביום אתה צריך גם בסביבות 12-16 גרם פחמימה (תלוי באירובי ואם אתה עושה אימוני ריקון)

כי זה פי 2.5 זמן
אבל אתה אוכל גם פי 2.5 פחמימה

אז היחס נשאר

הבנת ?
ok my fatty thank you 😃
ואני עושה אירובי, אבל אימון דילול לפני אני לא עושה - משמע נראה לי שאני יאכל 10-12 גרם פחמימה פר קילו..🚬🤪🚬

ok my fatty thank you 😃
ואני עושה אירובי, אבל אימון דילול לפני אני לא עושה - משמע נראה לי שאני יאכל 10-12 גרם פחמימה פר קילו..🚬🤪🚬

אתה שם לב ? בסופו של דבר אתה אוכל מה שאתה רוצה
אז למה לשגע אותי ?

10-12 זה סבבה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
אתה שם לב ? בסופו של דבר אתה אוכל מה שאתה רוצה
אז למה לשגע אותי ?

10-12 זה סבבה בכל מקרה
קודם כל, לא באתי במטרה לשגע אותך, דבר שני, לא יודע עד כמה אתה יודע או לא(לפי מה שאני רואה אתה כרגע במצב סופני עד שלא תכניס קצת פחמימה 😆), לא יודע אם אתה שם לב או לא, אבל אני נורא מעריך אותך, ואת הידע שלך - ואני הכי מקשיב לך, ועזרת לי נורא נורא הרבה, ואני לא מחליט בסופו של דבר לפי איך שאני רוצה - אני מחליט לפי התגובות שלכם, רשמת פשוט ש 12-16 זה יותר גם למי שעושה אימון דילול - ואני לא עושה, אז לא רוצה לקחת סתם סיכון שזה ידפוק אותי, אז נלך על בטוח- אחת ל 10 ימים, 10-12 גרם פחמימה.

קודם כל, לא באתי במטרה לשגע אותך, דבר שני, לא יודע עד כמה אתה יודע או לא(לפי מה שאני רואה אתה כרגע במצב סופני עד שלא תכניס קצת פחמימה 😆), לא יודע אם אתה שם לב או לא, אבל אני נורא מעריך אותך, ואת הידע שלך - ואני הכי מקשיב לך, ועזרת לי נורא נורא הרבה, ואני לא מחליט בסופו של דבר לפי איך שאני רוצה - אני מחליט לפי התגובות שלכם, רשמת פשוט ש 12-16 זה יותר גם למי שעושה אימון דילול - ואני לא עושה, אז לא רוצה לקחת סתם סיכון שזה ידפוק אותי, אז נלך על בטוח- אחת ל 10 ימים, 10-12 גרם פחמימה.

זה לא ידפוק אותך כמו שאתה חושב, כמו כן אני עדייך הייתי ממליץ לך 12-16 , כי לפי התגובות שלך בפורום אני מבין שאתה לא במצב מי יודע מה בריא, וכשאתה אומר שאתה מכניס 10 גרם פחממה לקילו , בסוף זה יוצא לך 5 גרם פחחמה לקילו.
אתה מפחד להכניס קלוריות, רואים את זה לפי התגובות שלך. אתה פשוט רוצה שאנשים ילתפו אותך ויגידו לך "כן כן , אתה עושה את זה נכון, ככה צריך"

אתה בידיוק אחד מאנשים שאתה קורא להם " מגזימים קיצוניים"
באשכול אחר שלך אתה כתבת תפריט שמגיע ל 1172 קלוריות, זה פחות מתפריט חיטוב של אישה ששוקלת 60. ואתה עוד מתאמן כמאת כל יום.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, אני אומר שאני מכניס 10 ואני מכניס 10, זה לא יוצא 5, ולפי מה שהבנתי שאתה על תפריט כמו שלי, עושים העמסה עם משקל גוף כפול 10, לא כפול 16, אני לא על תפריט של 10 גרם פחמימה..

קודם כל, אני אומר שאני מכניס 10 ואני מכניס 10, זה לא יוצא 5, ולפי מה שהבנתי שאתה על תפריט כמו שלי, עושים העמסה עם משקל גוף כפול 10, לא כפול 16, אני לא על תפריט של 10 גרם פחמימה..

העמסה לא עושים רק ביגלל שאתה מוריד פחממות, ככול שהגירעון שלך נמוך יותר (קלוריות) העמסות יהיו דחופות יותר, אצלך , לא רק שזה לא כל 10 יום, המצב שלך ממש דומה לPSMF שזה אומר אחריי 10 יום אתה אמור להפסיק לגמריי , לעשות יומיים העמסה ולחזור לנייטרלי. אחרת תדפוק תגוף (בטח כבר דפקת) וזהו.
אתה גם אמרת פה שאתה עם 80 גרם פחממה, בסוף יצא לך 47.
למה שלא תעלה תשומן בתפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
תיקנתי טיפה
וואלה.. בחור שמתעניין ורוצה לעשות לפי הספר הוא חופר, זה נחמד..
ובכל מקרה, למה לא כל יום עשירי? העמסה כן כל יום עשירי, זה בתכנון..
קיצר, אם אני על 50 גרם פחמימה בלי אימוני דילול, לעשות כפול 10-12 וזהו לא?!@

וואלה.. בחור שמתעניין ורוצה לעשות לפי הספר הוא חופר, זה נחמד..
ובכל מקרה, למה לא כל יום עשירי? העמסה כן כל יום עשירי, זה בתכנון..
קיצר, אם אני על 50 גרם פחמימה בלי אימוני דילול, לעשות כפול 10-12 וזהו לא?!@
מה לגבי בחור שמסבירים לו כבר שנתיים, הוא כבר שנתיים עושה יו-יו חיטוב ומאסה וכולם אומרים לו שהוא צריך יעוץ פסיכולוגי וכל פעם הוא בא מחדש לחפור בפורומים ולא להבין?

• פותח/ת השרשור
מה לגבי בחור שמסבירים לו כבר שנתיים, הוא כבר שנתיים עושה יו-יו חיטוב ומאסה וכולם אומרים לו שהוא צריך יעוץ פסיכולוגי וכל פעם הוא בא מחדש לחפור בפורומים ולא להבין?
רעבק, מילא אז צדקתם, עכשיו אני במשקל תקין, הכל תקין, עושה הכל לפי הספר
אז WTF הבעיה? 🤘

רעבק, מילא אז צדקתם, עכשיו אני במשקל תקין, הכל תקין, עושה הכל לפי הספר
אז WTF הבעיה? 🤘

הבעיה היא שאומנם המשקל שלך כרגע תקין אבל הצורת מחשבה שלך לא, אתה אובססיבי/מפחד בעניין התזונה, וזה לא במטרה לפגוע בך אלא זה מה שאני רואה בכל תגובה שלך

ובכל מקרה חריגה של 50-100 גרם פחמימות כל 10 ימים לא תדפוק אותך, אולי להפך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית