עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם צורכים 80 גרם פחמימה ביום, אז צריך 10 לקילו גוף רזה? (הוא מדבר שם על 12-16 למתאמן הממוצע שאוכל 30 גרם פחממה כמו שאתה אומר) אם כך, כמה צריך ל 70 גרם פחממה בערך כדי למלא?תלוי כמה דל אתה אוכל ביום יום
לייל מתכוון לדיאטה ללא בפחמימות (30 גרם)
אם אתה צורך 70-150 גרם ביום יום אתה צריך פחות פחמימות בהעמסה
אם צורכים 80 גרם פחמימה ביום, אז צריך 10 לקילו גוף רזה? (הוא מדבר שם על 12-16 למתאמן הממוצע שאוכל 30 גרם פחממה כמו שאתה אומר) אם כך, כמה צריך ל 70 גרם פחממה בערך כדי למלא?
ok my fatty thank you 😃מה מסובך אלוהים ישמור ?
כפל וחילוק אתה יודע לעשות ?
על 4 ימים דלים (כולל אימוני ריקון) צריך 12-16 פחמימה לכל קילו מאסת גוף רזה
אז אם יש לך 10 ימים של 80 פחמימות ביום אתה צריך גם בסביבות 12-16 גרם פחמימה (תלוי באירובי ואם אתה עושה אימוני ריקון)
כי זה פי 2.5 זמן
אבל אתה אוכל גם פי 2.5 פחמימה
אז היחס נשאר
הבנת ?
ok my fatty thank you 😃
ואני עושה אירובי, אבל אימון דילול לפני אני לא עושה - משמע נראה לי שאני יאכל 10-12 גרם פחמימה פר קילו..🚬🤪🚬
קודם כל, לא באתי במטרה לשגע אותך, דבר שני, לא יודע עד כמה אתה יודע או לא(לפי מה שאני רואה אתה כרגע במצב סופני עד שלא תכניס קצת פחמימה 😆), לא יודע אם אתה שם לב או לא, אבל אני נורא מעריך אותך, ואת הידע שלך - ואני הכי מקשיב לך, ועזרת לי נורא נורא הרבה, ואני לא מחליט בסופו של דבר לפי איך שאני רוצה - אני מחליט לפי התגובות שלכם, רשמת פשוט ש 12-16 זה יותר גם למי שעושה אימון דילול - ואני לא עושה, אז לא רוצה לקחת סתם סיכון שזה ידפוק אותי, אז נלך על בטוח- אחת ל 10 ימים, 10-12 גרם פחמימה.אתה שם לב ? בסופו של דבר אתה אוכל מה שאתה רוצה
אז למה לשגע אותי ?
10-12 זה סבבה בכל מקרה
קודם כל, לא באתי במטרה לשגע אותך, דבר שני, לא יודע עד כמה אתה יודע או לא(לפי מה שאני רואה אתה כרגע במצב סופני עד שלא תכניס קצת פחמימה 😆), לא יודע אם אתה שם לב או לא, אבל אני נורא מעריך אותך, ואת הידע שלך - ואני הכי מקשיב לך, ועזרת לי נורא נורא הרבה, ואני לא מחליט בסופו של דבר לפי איך שאני רוצה - אני מחליט לפי התגובות שלכם, רשמת פשוט ש 12-16 זה יותר גם למי שעושה אימון דילול - ואני לא עושה, אז לא רוצה לקחת סתם סיכון שזה ידפוק אותי, אז נלך על בטוח- אחת ל 10 ימים, 10-12 גרם פחמימה.
קודם כל, אני אומר שאני מכניס 10 ואני מכניס 10, זה לא יוצא 5, ולפי מה שהבנתי שאתה על תפריט כמו שלי, עושים העמסה עם משקל גוף כפול 10, לא כפול 16, אני לא על תפריט של 10 גרם פחמימה..
אחי! הוא חופר!!!
וואלה.. בחור שמתעניין ורוצה לעשות לפי הספר הוא חופר, זה נחמד..תיקנתי טיפה
מה לגבי בחור שמסבירים לו כבר שנתיים, הוא כבר שנתיים עושה יו-יו חיטוב ומאסה וכולם אומרים לו שהוא צריך יעוץ פסיכולוגי וכל פעם הוא בא מחדש לחפור בפורומים ולא להבין?וואלה.. בחור שמתעניין ורוצה לעשות לפי הספר הוא חופר, זה נחמד..
ובכל מקרה, למה לא כל יום עשירי? העמסה כן כל יום עשירי, זה בתכנון..
קיצר, אם אני על 50 גרם פחמימה בלי אימוני דילול, לעשות כפול 10-12 וזהו לא?!@
רעבק, מילא אז צדקתם, עכשיו אני במשקל תקין, הכל תקין, עושה הכל לפי הספרמה לגבי בחור שמסבירים לו כבר שנתיים, הוא כבר שנתיים עושה יו-יו חיטוב ומאסה וכולם אומרים לו שהוא צריך יעוץ פסיכולוגי וכל פעם הוא בא מחדש לחפור בפורומים ולא להבין?
רעבק, מילא אז צדקתם, עכשיו אני במשקל תקין, הכל תקין, עושה הכל לפי הספר
אז WTF הבעיה? 🤘