הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תפריט + נתונים.

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך

orel

משתמש פעיל
331
10
נק' מוניטין:
-124
331
10
טוב, הנה הנתונים והתפריט אחרי כל החפירות.
אחוז שומן: 14-15%
משקל: 70
גובה:177
תפריט דל-פחמימה, מסתבר שאני על 50 גרם פחמימה :$
נתוני התפריט:

חלבון: 183 גרם
שומ28 גרם
פחמימה:47 גרם

אחת לעשר ימים העמסה עם 600 גרם פחמימה, 110 גרם חלבון בערך, ומינימום שומן(לא עושה אימוני דילול), מתאמן FBW, ועושה אירובי 2-3 בשבוע.
מטרה לרדת 4-5 % ולהתחיל מאסה אחר כך

נערך לאחרונה:
טוב, הנה הנתונים והתפריט אחרי כל החפירות.
אחוז שומן: 14-15%
משקל: 70
גובה:177
תפריט דל-פחמימה, מסתבר שאני על 50 גרם פחמימה :$
נתוני התפריט:

חלבון: 183 גרם
שומ28 גרם
פחמימה:47 גרם

אחת לעשר ימים העמסה עם 600 גרם פחמימה, 110 גרם חלבון בערך, ומינימום שומן(לא עושה אימוני דילול), מתאמן FBW, ועושה אירובי 2-3 בשבוע.
מטרה לרדת 4-5 % ולהתחיל מאסה אחר כך
🆘+😣=😵

אתה לא תגיע לאחוזי שומן שאתה צריך, למה אתה רוצה להגיע לאחוזים האלה ביכלל אם גם ככה אתה רוצה לעשות מסה אחריי זה?
תעלה קלוריות לתפריט ...

נערך לאחרונה:
אולי תנסה להגיע ל3 ואז תיהיה הוכחה לעבודה שהשומן שבאמת נחוץ כדי לחיות הוא 3 אחוז אצל גברים

מדבריו משתמע בכלל שהוא רוצה לרדת 4-5 אחוז שומן, משמע להגיע לסביבות ה-9 אחוז שומן..
מה מצחיק פה?

עריכה:
אוראל, אני לא יכול להגיב הודעות פרטיות...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממש ממש אבל ממש לא משה, למה אתה סתם ממציא? היה רשום לרדת 4-5 אחוז שומן(העריכה היה עקב זה שהעתקתי נתונים מגולנגו והדבקתי ולא ראיתי את זה על המסך אז הדבקתי 1000 פעם בטעות), אתה קראת פשוט כמו אידיוט.. סעמק שונא שאנשים עושים לי את זה.
ואני רוצה לרדת ל 8-9 אחוז כן רעבק מה רע? אחוז סבבה..
אבל יש רק אנשים מסוימים שהם אחלה ויכולים לעזור לי, X אנשים לא רוצים לעזור עקב מעשים X בעבר.
ובהעמסה לפי עזרה של כמה אנשים אני הולך לאכול בערך 1000 מעל הנייטרלי דברים כמו קורנפלקס,בייגלה, גלידה 0 אחוז וכו.. מה שיבוא בטוב 😃, הבנתי שבמילא 1000 או 500 מעל הנייטרלי זה לא משנה כי במילא אני יחסית על דל פחמימה והקקל הולכות למלא תמאגרי גליקוגן.

אני לא בא להציק או משהו, אבל אתה שוקל 70 קילו, אני לא חושב שאתה צריך חיטוב, ומילא 70 קילו על מטר 60 או משהו, אבל אתה כמעט מטר 80, לפי דעתי מיותר..

• פותח/ת השרשור
אני לא בא להציק או משהו, אבל אתה שוקל 70 קילו, אני לא חושב שאתה צריך חיטוב, ומילא 70 קילו על מטר 60 או משהו, אבל אתה כמעט מטר 80, לפי דעתי מיותר..
אבל האחוז שומן זה גם פקטור, אתה לא חושב ככה? לא בא לי להתחיל מאסה על אחוז שומן כזה.. החלטתי להוריד 4-5 אחוז שומן ואז להתחיל מאסה.
החלטתי לפי עצות לצרוך 50-60 גרם פחמימה ביום, ולעשות העמסה אחת ל 10 ימים עם 1000 מעל הנייטרלי שלי.. (הבנתי שזה לא משנה ממש 500 או 1000 מעל הנייטרלי כי אנ ממלא מאגרי גליקוגן שמתרוקנים עקב הדל פחמימה..).

אבל האחוז שומן זה גם פקטור, אתה לא חושב ככה? לא בא לי להתחיל מאסה על אחוז שומן כזה.. החלטתי להוריד 4-5 אחוז שומן ואז להתחיל מאסה.
החלטתי לפי עצות לצרוך 50-60 גרם פחמימה ביום, ולעשות העמסה אחת ל 10 ימים עם 1000 מעל הנייטרלי שלי.. (הבנתי שזה לא משנה ממש 500 או 1000 מעל הנייטרלי כי אנ ממלא מאגרי גליקוגן שמתרוקנים עקב הדל פחמימה..).
סבבה, איך אתה יודע כמה אחוז שומן אתה?אתה בטוח שאתה 15% אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שחבריי לאימונים אומרים ואנשים מבחוץ שדיי מבינים בזה.. לי זה נראה יותר חח.

תן לי לנחש, חברייך גם אנורקסים עם ידי גפרורים?
מה זה מבינים באחוזי שומן? הם יודעים מה זה קליפר?

אם הוא רוצה לרדת 4-5% כדי להגיע ל8-9% הוא לא חושב שהוא נמצא על 15% אלא על סביבות 12-13%. להתחיל חיטוב על 12-13% זה להיות סופר אנורקס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית