נק' מוניטין:
430
- 1,143
- 256
- כן. בבית.
הספסל בבית נמוך לי (powertech), בגובה 45 ס"מ מהרצפה. אצל חבר שאני מתאמן אצלו יש ספסל בגובה 51 ס"מ ושם אני מרים משקל רב יותר או מבצע יותר חזרות בגלל שיש לי יותר גובה ויותר יכולת להקשית את הגב ולחלק את העומס בעוד שבספסל נמוך רוב העומס על הכתפיים(כתבתי על זה פוסט לפני מס' שבועות/חודשים אני חושב כאן או בפייסבוק).
מכיוון שעדיין לא הצלחתי למכור את הספסל בבית כדי לקנות דגם גבוה יותר, אני מגביה את החלק של הישבן ב-4-5 ס"מ(זה לא עוזר הרבה, ולא מביא אותי לאותה רמת ביצוע כמו בספסל שאצל חבר שאיתו אני מתאמן בנץ' אצלו, אבל זה כן טיפה יותר נוח ממצב שטוח ונמוך).
השאלה אם זה בסדר שעשיתי את זה או שבמונחים של בנץ' זה נחשב צ'יטינג?
*לא מתכונן לשום תחרות
**אין צורך לבקר את הביצוע של החזרות בסרטון, זה סתם הדגמה, השאלה אם התחת מוגבה ב-2 ס"מ זה בעייתי או שזה לגיטימי להשתמש במניפולציה הזאת?
סרטון:
אני רוצה לדעת אם זה נחשב צ'יטינג מסוג כלשהו או שזה בסדר לחלוטין.
מכיוון שעדיין לא הצלחתי למכור את הספסל בבית כדי לקנות דגם גבוה יותר, אני מגביה את החלק של הישבן ב-4-5 ס"מ(זה לא עוזר הרבה, ולא מביא אותי לאותה רמת ביצוע כמו בספסל שאצל חבר שאיתו אני מתאמן בנץ' אצלו, אבל זה כן טיפה יותר נוח ממצב שטוח ונמוך).
השאלה אם זה בסדר שעשיתי את זה או שבמונחים של בנץ' זה נחשב צ'יטינג?
*לא מתכונן לשום תחרות
**אין צורך לבקר את הביצוע של החזרות בסרטון, זה סתם הדגמה, השאלה אם התחת מוגבה ב-2 ס"מ זה בעייתי או שזה לגיטימי להשתמש במניפולציה הזאת?
סרטון:
אני רוצה לדעת אם זה נחשב צ'יטינג מסוג כלשהו או שזה בסדר לחלוטין.