הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שתי שאלות כלליות לגבי חיטוב

ווילשר

משתמש מתחיל
124
15
נק' מוניטין:
18
124
15
1. כשהייתי במסה הייתי מקפיד לעלות בנפח העבודה כל הזמן, כלומר לעלות או במשקלי העבודה או בחזרות.
עכשיו כשאני בחיטוב, האם אני צריך להמשיך בעליה הזאת? או שאני צריך להשאר בנפח העבודה הנוכחי שלי לכל אורך תקופת החיטוב? כי עקרונית מסת השריר לא גדלה בחיטוב אז מה הטעם בלעלות בנפח עבודה?

2. לגבי שילוב אירובי - האם יש משמעות אם אני עושה אירובי ישר אחרי אימון כוח או שאני מקדיש יום רק לאירובי? יש עדיפות לאחד מהם?
כי מבחינתי הרבה יותר נוח לעשות אירובי ישר אחרי האימון ולא לבזבז זמן פנוי על זה.

1. כשהייתי במסה הייתי מקפיד לעלות בנפח העבודה כל הזמן, כלומר לעלות או במשקלי העבודה או בחזרות.
עכשיו כשאני בחיטוב, האם אני צריך להמשיך בעליה הזאת? או שאני צריך להשאר בנפח העבודה הנוכחי שלי לכל אורך תקופת החיטוב? כי עקרונית מסת השריר לא גדלה בחיטוב אז מה הטעם בלעלות בנפח עבודה?

2. לגבי שילוב אירובי - האם יש משמעות אם אני עושה אירובי ישר אחרי אימון כוח או שאני מקדיש יום רק לאירובי? יש עדיפות לאחד מהם?

1. בהנחה שאתה לא מתאמן מתחיל שתתקדם גם ככה, נורא קשה להתקדם בנפח בחיטוב, המטרה לנסות לשמר.
2. אין שום בעיה לעשות אירובי אחרי האימון.

תעשה מה שאתה יכול. אם תמשיך להתקדם, אבל בקצב איטי יותר, אז זה גם טוב, אם אתה רק מצליח לשמור על נפח, אז זה מה יש. אם תצטרך גם להוריד מעט נפח אז אין מה לעשות. תעשה מה שאתה יכול

אין שום הבדל, אפילו הייתי ממליץ לעשות את זה אחרי אימון הכוח, כי אם תעשה ביום נפרד אפשרי שיהיה לך יותר כוח לבצע יותר אירובי, אבל זה יגמור אותך יותר לקראת אימוני הכוח, שהם יותר חשובים בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית