הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסגר כללי

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אתם חושבים שבקרוביעברו להסגר כללי והשבתה כוללת?
אם כן מדובר לדעתכם בטווח של השבוע שבועים הקרובים?

לדעתי זה יגיע גם לזה, הישראלים יחפשו תמיד דרך לכופף את החוקים ככה שגם מה שהטילו עכשיו לא יעזור כמעט

זהו אנחנו כבר ב3/4 סגר. תקרא את ההנחיות החדשות.

זהו אנחנו כבר ב3/4 סגר. תקרא את ההנחיות החדשות.
הצחקת אותי.
אני גר באיטליה ויש פה סגר כללי, ועדיין יש אנשים ברחוב.
צרפת חבורה של מפגרים, לפני שבוע שמו ז על ההנחיות ובכל זאת קיימו את כנס הדרדסים הגדול בעולם (צרפתים מפגרים שמתלבשים כמו דרדסים ומתקהלים בכמויות), ועכשיו מטילים סגר טוטאלי ל-45 יום, משטר צבאי, ועוצר מ-6 בערב.

הצחקת אותי.
אני גר באיטליה ויש פה סגר כללי, ועדיין יש אנשים ברחוב.
צרפת חבורה של מפגרים, לפני שבוע שמו ז על ההנחיות ובכל זאת קיימו את כנס הדרדסים הגדול בעולם (צרפתים מפגרים שמתלבשים כמו דרדסים ומתקהלים בכמויות), ועכשיו מטילים סגר טוטאלי ל-45 יום, משטר צבאי, ועוצר מ-6 בערב.
גם אם יהיה משטרה וצבא ברחוב הישראלים יימצאו דרך לעקוף את זה.. סגר מלא בחיים לא יהיה פה עצם המנטליות של הישראלים, אלא אם יהיה פקח על כל בלוק..

גם אם יהיה משטרה וצבא ברחוב הישראלים יימצאו דרך לעקוף את זה.. סגר מלא בחיים לא יהיה פה עצם המנטליות של הישראלים, אלא אם יהיה פקח על כל בלוק..
מה שעשו באיטליה זה פשוט סגר על כל מה שלא חיוני, ככה לאנשים גם לא תהיה סיבה לצאת מהבית, וכדי להסתובב ברחוב צריך הצדקה, פקח יכול לעצור אותך ויבקש ממך סיבה מוצדקת ואולי אפילו הוכחה לזה. אם אתה לא יכול להוכיח את זה זה קנס של 200 יורו

הישראלים משחקים בקקה. יוצאים לגינות ולטיולים ומתייחסים למצב כחופש רגיל.
כמו שאמר הפוסט המזעזע בפייסבוק.אנחנו בדרך להתפרצות רצינית כאן כנראה.
אנשים זורקים זין. והזין הזה יחזור כמו בומרנג לפנים. ואז נבכה. אוי כמה שנבכה. אני צופה שנהיה במצב הרבה יותר קשה מאיטליה בקצב הזה. אל תשכחו שישראל מקום הרבה יותר צפוף מאיטליה.

אני במקום הממשלה מטיל סגר מלא עם אכיפה כמו באיטליה בדיוק. אכיפה ברמה של מי שיוצא מהבית למשהו שאינו חיוני באמת (סופר, בית מרקחת), שיקבל קנס של החיים. להציב שוטרים שיחלקו קנס לכל עובר אורח שמוציא את הילדים מהבית לבילוי בגינה כמו טמבל. זאת הדרך.

שלא נאמר מעבר לקנס.

חסרי אחריות. מדינה של חאפרים וחסרי אחריות, היינו ונשאר. תרבות ה"יהיה בסדר" עוד תשמיד אותנו.

לפי דעתי לא יהיה הסגר אבל כן יהיה הסגר לפי אזורים, ויהיו הרבה אזורים

הישראלים משחקים בקקה. יוצאים לגינות ולטיולים ומתייחסים למצב כחופש רגיל.
כמו שאמר הפוסט המזעזע בפייסבוק.אנחנו בדרך להתפרצות רצינית כאן כנראה.
אנשים זורקים זין. והזין הזה יחזור כמו בומרנג לפנים. ואז נבכה. אוי כמה שנבכה. אני צופה שנהיה במצב הרבה יותר קשה מאיטליה בקצב הזה. אל תשכחו שישראל מקום הרבה יותר צפוף מאיטליה.

אני במקום הממשלה מטיל סגר מלא עם אכיפה כמו באיטליה בדיוק. אכיפה ברמה של מי שיוצא מהבית למשהו שאינו חיוני באמת (סופר, בית מרקחת), שיקבל קנס של החיים. להציב שוטרים שיחלקו קנס לכל עובר אורח שמוציא את הילדים מהבית לבילוי בגינה כמו טמבל. זאת הדרך.

שלא נאמר מעבר לקנס.

חסרי אחריות. מדינה של חאפרים וחסרי אחריות, היינו ונשאר. תרבות ה"יהיה בסדר" עוד תשמיד אותנו.

רגע ומה עם רשויות החוק והמשטרה? למה הם לא מגבילים בפועל את הכניסה לסופרים לדוגמא?
למה אפשר להיות שם כמו סרדינים בעוד שבכל עבודה אחרת הסיכון שלי להדבק יותר נמוך והגבילו אותי מלעבוד והשביתו את כל המדינה

רגע ומה עם רשויות החוק והמשטרה? למה הם לא מגבילים בפועל את הכניסה לסופרים לדוגמא?
למה אפשר להיות שם כמו סרדינים בעוד שבכל עבודה אחרת הסיכון שלי להדבק יותר נמוך והגבילו אותי מלעבוד והשביתו את כל המדינה
גם זה יגיע.
לא צריך שוטרים בשביל זה, מספיק השומר בכניסה

בחלק מהסופרים ראיתי הגבלות ואם אני לא טועה על כל בעל סופר לווסת את כמות האנשים שלא תעבור את ה-100 האנשים בו זמנית.
נניח ראיתי את זה מיושם בהרבה סופרים ליד הבית שלי. השומר עומד ועל כל אדם שנכנס לוחץ בכפתור. כשהגיע ל-100 הוא עוצר ומכניס אנשים לפי מי שיוצא.
ובחלק לא ראיתי.
אין אכיפה משמעותית כרגע כנראה. זה...עוד חוסר אחריות

בוא נדבר על זה שהבתי קפה ומסעדות רובם עדיין פתוחים פשוט עושים טייק אווי. ואתמול נניח ראיתי אנשים יושבים על ספסלים ודשא במקום בשולחנות. מה עשינו בזה? צריך לסגור את הכל.

גם זה יגיע.
לא צריך שוטרים בשביל זה, מספיק השומר בכניסה

אז למה מחכים שיהיה מאוחר מדיי? עכשיו זה הכי קריטי הרי
בחלק מהסופרים ראיתי הגבלות ואם אני לא טועה על כל בעל סופר לווסת את כמות האנשים שלא תעבור את ה-100 האנשים בו זמנית.
נניח ראיתי את זה מיושם בהרבה סופרים ליד הבית שלי.
ובחלק לא ראיתי.
אין אכיפה משמעותית כרגע כנראה. זה...עוד חוסר אחריות

בוא נדבר על זה שהבתי קפה ומסעדות רובם עדיין פתוחים פשוט עושים טייק אווי. ואתמול נניח ראיתי אנשים יושבים על ספסלים ודשא במקום בשולחנות. מה עשינו בזה? צריך לסגור את הכל.

אז אני הייתי ב 3 סופרים גדולים בעיר שלי ובאף אחד לא הייתה שום הגבלה והיו שם מאות אנשים בסופר.

אז למה מחכים שיהיה מאוחר מדיי? עכשיו זה הכי קריטי הרי
הממשלה הנוכחית כמו שהיא לא ידעה להתמודד עם הבריאות בשגרה, היא גם לא יודעת להתמודד איתה במשבר

לא יודע לגבי סופרים אבל שמעתי משני חברים מה הלך במשרד הפנים ובבנק: מכניסים אנשים אחד אחד, ומה השאר עושים? מצטופפים ליד הכניסה כמו סרדינים אחד על השני, כי כנראה לא לתת למישהו להידחף בתור וחלילה לא לצאת פרייר זה יותר חשוב מהסיכוי להידבק בווירוס.
הגבלות והסגרים לא יעזרו כל עוד יש הרבה אנשים מטומטמים

לא יודע לגבי סופרים אבל שמעתי משני חברים מה הלך במשרד הפנים ובבנק: מכניסים אנשים אחד אחד, ומה השאר עושים? מצטופפים ליד הכניסה כמו סרדינים אחד על השני, כי כנראה לא לתת למישהו להידחף בתור וחלילה לא לצאת פרייר זה יותר חשוב מהסיכוי להידבק בווירוס.
הגבלות והסגרים לא יעזרו כל עוד יש הרבה אנשים מטומטמים

זה עדיין יעזור, ככל שיהיו יותר הגבלות ואכיפות זה פחות יעודד התקהליות

לדעתי הסגר כזה הוא רק עניין של זמן.
אבל לצערי אי-אפשר להכריח אנשים להישאר בבתים, הם פשוט שמים זין.
גם אכיפה טובה היא לא באמת ריאלית, לא יהיה פה צבא ברחובות, רק ב-gta זה באמת עובד.
כל מה שמעניין אנשים זה להשיג ראשונים את נייר הטואלט, כשבפועל שום הסגר לא ימנע מהם לצאת מהבית.
בפרקטיקה, מה שכן יצמצם משמעותית את כמות האנשים ברחוב, זה כשכל המשק יהיה מושבת -
במקרה כזה לאנשים לא תהיה סיבה לצאת מהבית, כי הכל יהיה סגור. אני לפחות רוצה להאמין שזה נכון. הרי תמיד תהיה סיבה מספיק טובה לצאת מהבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית