הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסגר כללי

בלי שום קשר לימין או שמאל אלו פקודות של משרד הבריאות ואני יכול להבטיח לך שגם גנץ היה מנפיק עם הוא היה עולה לפודיום
אנא הקשב להנחיות ומנע את התפשטות הנגיף הבריאות של כולנו חשובה יותר מבחירות מפגרות של ימין או שמאל
אני לא מאמין שאושר מתכוון להפר בידוד או משהו, אבל גם לא צריך לקבל כל צו כגזרה משמיים.
למשל מעקב אחרי אזרחים ללא פיקוח של הכנסת ומערכת המשפט זה משהו שלא צריך לקבל

אני לא מאמין שאושר מתכוון להפר בידוד או משהו, אבל גם לא צריך לקבל כל צו כגזרה משמיים.
למשל מעקב אחרי אזרחים ללא פיקוח של הכנסת ומערכת המשפט זה משהו שלא צריך לקבל
שהוא אומר משהו כזה זה מעלה לי את החשש שהוא יעשה את זה
בקשר למעקב אישית? אין לי בעיה אם זה וזה לא כאילו אין לנו דברים כאלו כבר במערכת אגב נהלי חירום שמופעלים מאז קום המדינה

איכס, איך הדיון הידרדר ממטעמים ומגדנות כמו קורונה לחולאים וסחל'ה כמו פוליטיקה?
בושו והיכלמו לכם. החרפּה.

למזלי יש לי ראק,מוט ומספיק פלטות.
הבעיה שאני מתקמצן על האוכל כי אני מפחד שיהיה סגר ויסגרו גם את הסופרים

למזלי יש לי ראק,מוט ומספיק פלטות.
הבעיה שאני מתקמצן על האוכל כי אני מפחד שיהיה סגר ויסגרו גם את הסופרים
אני נמצא באותו מצב כמוך , למרות שלפי הגיון פשוט הממשלה צריכה לדאוג לנו במצב כזה איך יש פחד שהכול התמוטט

אתה מבין שכל זה לא רלוונטי אם כחול לבן פשוט יקימו ממשלת מיעוט כמו שהם טוענים שהם הולכים לעשות במקום לשחק בחרא?
למה אבל זה בכלל צריך להיות נושא בדיון? יו"ר הכנסת צריך לבצע את תפקידו נקודה, הוא לא אמור לערב פוליטיקה אישית בהחלטותיו.
הוא משאיר לכחול לבן 2 ברירות: או להקשיב לו ולהתעסק רק בממשלת אחדות, או לעשות לו דווקא ולהקים ממשלה צרה בחפוז רק כדי להוריד אותו מהגב שלהם. ככה או ככה הוא מתערב במשהו שלא עניינו.

כחול לבן רוצים להקים וועדת כנסת שתתמקד בקורונה, אדלשטיין אומר להם "לא! קודם כל תתעסקו בפוליטיקה צרה"
כחול לבן רוצים לפתוח את וועדת הכספים, אדלשטיין אומר להם "לא! קודם כל תתעסקו בפוליטיקה צרה"

חוקי יסוד זה בעצם החוקה שלנו.
הוא לא יכול לחוקק חוק רטרואקטיבי כזה כי גם אתה וגם אני יודעים שזה לא עובר בגצ.
יש הרבה דרכים ליצור חוק שהוא לא רטרואקטיבי, אבל בפועל הוא כן, אם מעצבים אותו נכון. כמו למשל חוק שאי אפשר להתחיל משפט במהלך כהונה. בחוק זה לא רטרואקטיבי, בפועל זה כן.

לגביי דחיית המשפט, זו הייתה הוראה של אסתר חיות, לא סתם היועמש אמר שלא נפל רבב בהתנהלות של אוחנה.
זו לא הוראה שלה, זו ההתאמה שהיא עשתה. היא לא קודם כל הוציאה הצהרה ואז סגרו את בתי המשפט, אלא קודם כל סגרו את בית המשפט, ואז היא אמרה שהמשפט ידחה לתאריך שצוין. לא הייתה לה ברירה

עד עכשיו כנגד ביבי המשטרה חקרה יותר מעשרים פרשיות, רק ששי ניצן הגיע זה הפך לכתב אישום.
זה לא אומר ששי ניצן החליט פתאום להפוך הר לעכבר, זה אומר שעד שי ניצן לא הייתה תשתית ראייתית מספקת כדי לפתוח הליך כתב אישום

מדרון אחד רק יעצים את שלטון הפקידים הבלתי נבחרים, דרך שנייה מעבר לחוק צרפתי שום דבר לא יעבור בגצ.
ואני אומר בידיוק ההפך, כנראה ]ה לא נגיע להסכמה

שהוא אומר משהו כזה זה מעלה לי את החשש שהוא יעשה את זה
אושר בנאדם רציני, הוא לא יעשה דווקא

בקשר למעקב אישית? אין לי בעיה אם זה וזה לא כאילו אין לנו דברים כאלו כבר במערכת אגב נהלי חירום שמופעלים מאז קום המדינה
יש דרכים לנהל מעקב, מה שביבי עושה זו הדרך שגם בסין לא מבצעים.
הוא רוצה מעקב רטרואקטיבי, שהמדינה תדע איפה אתה ואיפה היית. בדרום קוריאה למשל השתמשו בטכנולוגיות מעצר בית לאנשים בבידוד בלבד, שזה לגיטימי, הם לא בדקו איפה היית גם לפני

נערך לאחרונה:
עד עכשיו כנגד ביבי המשטרה חקרה יותר מעשרים פרשיות, רק ששי ניצן הגיע זה הפך לכתב אישום.
מה זה אמור להביע?
זה נראה לך הגיוני שישנן יותר מעשרים פרשיות בהן ראש הממשלה מעורב?
אם רק כאשר שי ניצן הגיע זה הפך לכתב אישום זה אומר משהו רע מאוד על קודמיו בתפקיד, לא עליו.

יש דרכים לנהל מעקב, מה שביבי עושה זו הדרך שגם בסין לא מבצעים.
הוא רוצה מעקב רטרואקטיבי, שהמדינה תדע איפה אתה ואיפה היית. בדרום קוריאה למשל השתמשו בטכנולוגיות מעצר בית לאנשים בבידוד בלבד, שזה לגיטימי, הם לא בדקו איפה היית גם לפני
אחלה אבל במצב הזה יהיה אפשר למנוע התפשטות מיותרת של הנגיף ולצמצם את החומרה.
אני מאוד בעד חופש הפרט אבל זה מצב לא רגיל שמאלץ אותנו לשנות הכללים לאופן זמני

טוב די, שחררו מהפולטיקה, כבר יצא מכל החורים.
זה מה שחרא במדינה שלנו, במקום שמצב כזה כולם יהיו מאוחדים עדיין ממשיכים עם הטינופת הזו.

יש כרגע דברים יותר חמורים על הפרק!

אחלה אבל במצב הזה יהיה אפשר למנוע התפשטות מיותרת של הנגיף ולצמצם את החומרה.
אני מאוד בעד חופש הפרט אבל זה מצב לא רגיל שמאלץ אותנו לשנות הכללים לאופן זמני
סבבה, אני יכול להסכים עם זה, אבל אתה מוכן למצב כזה ללא פיקוח הכנסת או בית המשפט?

איכס, איך הדיון הידרדר ממטעמים ומגדנות כמו קורונה לחולאים וסחל'ה כמו פוליטיקה?
בושו והיכלמו לכם. החרפּה.

אז מה, זה חלק מהעניין בדיונים.
כמו שבאשכול "חדרי כושר יסגרו?" כל ההודעות האחרונות הן בנושא ברית מילה, מה זה קשור לסגירת חדרי כושר?
כמעט בכל אשכול חופר שמכבד את עצמו תהיה סטיה מהנושא, זאת רק דוגמה אחת מני מיליון

אם המצב מצריך זאת כן וזאת עניין של דיחפות כן עד מה שזה כואב לי כן
אבל המצב לא מצריך זאת, זה משהו שהממשלה יצרה ללא צורך, אלא מתוך התעסקות בפוליטיקה ועניינים אישיים.
בתי המשפט נסגרו ללא אלטרנטיבה בגלל אוחנה. בשאר העולם מצאו פתרונות לעניין.
הכנסת סגורה בגלל אדלשטיין כי יותר חשוב לו המו"מ הקואליציוני בין כחול לבן לליכוד.

יש איזה 10 דיונים פעילים על קורונה כרגע בפורום

לא תירוץ להידרדר לפוליטיקה 🤣
אז מה, זה חלק מהעניין בדיונים.
כמו שבאשכול "חדרי כושר יסגרו?" כל ההודעות האחרונות הן בנושא ברית מילה, מה זה קשור לסגירת חדרי כושר?
כמעט בכל אשכול חופר שמכבד את עצמו תהיה סטיה מהנושא, זאת רק דוגמה אחת מני מיליון

🤣🤣🤣🤣
לאמדבריםעלזה חחחחח

אבל המצב לא מצריך זאת, זה משהו שהממשלה יצרה ללא צורך, אלא מתוך התעסקות בפוליטיקה ועניינים אישיים.
בתי המשפט נסגרו ללא אלטרנטיבה בגלל אוחנה. בשאר העולם מצאו פתרונות לעניין.
הכנסת סגורה בגלל אדלשטיין כי יותר חשוב לו המו"מ הקואליציוני בין כחול לבן לליכוד.
זה לא מה ששמעתי לפי מה שאני הבנתי עשו את זה מתוך צורך
בקשר למדינות אחרות אפשר להתווכח על זהבלי סוף אבל אני אישית חושב שהחמרות האלו חשובות ושומרות עלינו במצב טוב

זה לא מה ששמעתי לפי מה שאני הבנתי עשו את זה מתוך צורך
אז אני מעדכן אותך שזה לא נכון.
לסתום לחלוטין את בתי המשפט לא היה צריך, במיוחד לא ב-1 בלילה.
הכנסת כרגע סגורה נטו כי אדלשטיין לא רוצה להתעסק בשום דבר אחר חוץ מהמו"מ בין הליכוד לכחול לבן, הוא אמר את זה בעצמו

בקשר למדינות אחרות אפשר להתווכח על זהבלי סוף אבל אני אישית חושב שהחמרות האלו חשובות ושומרות עלינו במצב טוב
אי אפשר להתווכח על זה, ידוע מה נעשה במדינות אחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית