הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת קלוריות "דרסטית"

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
להוריד קלוריות(בעיקר מפחמימה) ישר בתחילת החיטוב מבלי לעשות את זה מתון, יגרום לתופעות לוואי? כמו למשל עייפות, חוסר אנרגיה, עצבות, חשקים למזון וכו'.
והאם זה מתאזן אם מצליחים לשרוד את זה למשך כמה ימים?
מדובר נגיד בהורדה קלורית של 800-1100 קלוריות.

בהחלט יכול לגרום לכל אלה, בנוסף גם רעב גבוה.
אבל זה עובר תוך שבוע-שבועיים.
מי שמעדיף לחתוך בבת אחת אין עם זה שום בעיה זה פשוט יכול להיות קשה יותר, אבל זה מהיר יותר

בהחלט יכול לגרום לכל אלה, בנוסף גם רעב גבוה.
אבל זה עובר תוך שבוע-שבועיים.
מי שמעדיף לחתוך בבת אחת אין עם זה שום בעיה זה פשוט יכול להיות קשה יותר, אבל זה מהיר יותר
אין אפשרות שהמצב הזה יגרום לירידה במסת השריר?

להוריד קלוריות(בעיקר מפחמימה) ישר בתחילת החיטוב מבלי לעשות את זה מתון, יגרום לתופעות לוואי? כמו למשל עייפות, חוסר אנרגיה, עצבות, חשקים למזון וכו'.
והאם זה מתאזן אם מצליחים לשרוד את זה למשך כמה ימים?
מדובר נגיד בהורדה קלורית של 800-1100 קלוריות.
למה שתרצה לעשות את זה?
אני לא יודע עד כמה אתה פעיל בהתחשב במצב הנוכחי, אך אם את בעיקר בבית אני לא רואה סיבה להורדה דרסטית בכמות הקלוריות
הפעילות היומיומית בירידה וגם ככה קשה להתאפק לשמור על הפה מאוכל בבית..
לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
למה שתרצה לעשות את זה?
אני לא יודע עד כמה אתה פעיל בהתחשב במצב הנוכחי, אך אם את בעיקר בבית אני לא רואה סיבה להורדה דרסטית בכמות הקלוריות
הפעילות היומיומית בירידה וגם ככה קשה להתאפק לשמור על הפה מאוכל בבית..
לשיקולך.
כי אני שמן מצחין
והמצב רק גורם לשרוף פחות קלוריות (למרות שאני גם ככה בטלן שמתאמן בבית)

כי אני שמן מצחין
והמצב רק גורם לשרוף פחות קלוריות (למרות שאני גם ככה בטלן שמתאמן בבית)

דבר לעצמך יפה!!
לפחות אתה משקיע ורוצה לעשות שינוי.
זה כבר חצי מהדרך...

בלי קשר למצב עכשיו, למה שתרצה לעשות את זה בכלל? אם אתה יכול להגיע לירידה טובה של 0.5%-1% משקל גוף בשבוע עם גרעון של 300-500, למה סתם להקשות על עצמך ולחתוך ישר 800-1,100? שמור את זה להמשך החיטוב כשתתקע.
זה מובן מאליו אבל בכל זאת אגיד את זה: תמיד נסה להשיג כמה שיותר עם כמה שפחות.

• פותח/ת השרשור
בלי קשר למצב עכשיו, למה שתרצה לעשות את זה בכלל? אם אתה יכול להגיע לירידה טובה של 0.5%-1% משקל גוף בשבוע עם גרעון של 300-500, למה סתם להקשות על עצמך ולחתוך ישר 800-1,100? שמור את זה להמשך החיטוב כשתתקע.
זה מובן מאליו אבל בכל זאת אגיד את זה: תמיד נסה להשיג כמה שיותר עם כמה שפחות.
הכוונה להורדת קלוריות מפלוס קלורי של כמה מאות לגרעון קלורי של כמה מאות. קרי, להיות בגרעון של ה300-500 שדיברת עליו.

הכוונה להורדת קלוריות מפלוס קלורי של כמה מאות לגרעון קלורי של כמה מאות. קרי, להיות בגרעון של ה300-500 שדיברת עליו.
אה אוקיי. אפשרי אבל עדיין אני אישית הייתי מעדיף לעשות את זה הדרגתי ומחפש את הנקודה הרצויה לאט לאט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית