הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכה קלורית ירדה?

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, לפני ההסגר הייתי במסה בקצב עלייה של כ100 גרם בשבוע,
בגלל ההסגר החלטתי להוריד כדי להשאר על ניטרלי לתקופה הקרובה, הורדתי כ100 קלוריות אבל דווקא עכשיו התחלתי לעלות במשקל

(אני הרבה הרבה יותר פעיל דווקא בהסגר, אני מוסיף כל יום אירובי בנוסף לאימוני כח שדי דומים לאימונים מלפני (רק סקוואט ובנץ התחלפו בספליט סקוואט ובנץ עם משקולות)

לעומת אז שחוץ מאימון בחדר כושר לא הייתי עושה שום דבר

הגיוני שהצריכה קלורית ירדה כל כך?

אפשרי שעם החוסר בהתניידות הצריכה הקלורית שלך ירדה, גם 100 קלוריות זה עוד נחשב בטווח הטעות האפשרי, ככה שלא בטוח שבכלל הורדת בקלוריות. תנסה לרדת ב-200-300 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אפשרי שעם החוסר בהתניידות הצריכה הקלורית שלך ירדה, גם 100 קלוריות זה עוד נחשב בטווח הטעות האפשרי, ככה שלא בטוח שבכלל הורדת בקלוריות. תנסה לרדת ב-200-300 קלוריות
הכל שקול ומדוד על הגרם אז טעות זה בטוח לא

מבחינת תזוזה אני יותר פעיל בוודאות, יכול להיות שעצם זה שפחות רואים אנשים ושאר המשתנים שיש מלהיות בבית גורמים לירידה בצריכה?

בנוסף משהו שעכשיו חשבתי עליו, תדירות היציאות בשירותים ירדה משמעותית מפעמיים ביום לפעם ב3-4 ימים

אתה תוכל לדעת האם הירידה בצריכה הקלורית השפיעה על המשקל רק לאחר שתעשה 2-3 ממוצעי שקילות. אתה לא תראה את זה משבוע לשבוע כשמדובר ב-100 גרם

• פותח/ת השרשור
אם יש עליה בקצב של 1% ממשקל הגוף בחודש אז תמשיך כרגיל
אבל אני לא רוצה לעלות אני רוצה להשאר על ניטרלי כרגע
השאלה זה לא מה לעשות היא מה הסיבות שזה קורה

אני חווה ירידה גם ביציאות בשירותים מפעמיים ליום לפעם בשלוש ארבע ימים, יש קשר לדעתך? ואם כן למה לדעתך זה קורה אם אני אוכל אותו דבר בדיוק ולא נמצא בלחץ או משהו

• פותח/ת השרשור
נטרלי אתה תראה אחרי 3-4 ממוצעים לא יציבים. פעם תעלה, פעם תרד במשקל כשבממוצע החודשי תשאר על אזור ה0
לעצירות יכול להיות קשר למצב? יש לדעתך סיבה לעצירות אם אני אוכל אותו דבר ולא נמצא בלחץ? (שיניתי את הסוג קריאטין שאני צורך אם זה משנה)

• פותח/ת השרשור
החסרתי עוד קלוריות השבוע, אני צורך 300 קלוריות פחות מלפני ההסגר, ונשארתי באותה רמת פעילות בוודאות אם לא יותר (הוספתי פשוט אירובי במקום פעילות די יושבנית יום יומית) ועדיין עולה, אמנם מבחינת מראה לא נראה שצובר שומן כל כך אבל עדיין יש הסבר לעניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית