מידע תראה חזק, תהיה חזק - מאמר חדש !

ההעדפה בימינו להשתמש במכונות במקום במשקלים חופשיים הגיעה גם מבעלי מכוני כושר וממאמנים אישיים. בעלי מכונים לא אוהבים שהמתאמנים שלהם מרימים כבד; הם נשארים במכון יותר מדי זמן ולוקחים יותר מדי משקל בשביל להעמיס על המוט. בנוסף הם גם עלולים לגרום למתאמנים אחרים לחקות אותם. בעלי המכונים מעדיפים שהמתאמנים יעשו אימונים זריזים במכונות ויסיימו את האימון כמה שיותר מהר

חשבתי זה ככה רק בארץ..

חוץ מזה אחלה מאמר, אתה מלך

חשבתי על זה חצי יום. יש למאמר הזה לגיטימציה להיות גם עם משתמשים במניפולציות די זולות כדי לקדם את הרעיון שלו. הרעיון מבחינתי חזק,אמיתי ללא שום התניה.
לא אהבתי הכללה ולעג כלפי קהילת הבילדרים. אני אישית לא פגשתי וגם לא מכיר בילדרים שהשיגו תוצאות משמעותיות והם חלשים. זה לא קיים. לאומת זאת מכיר עשרות ליצנים מוזרקים שלא התקדמו. העניין לא כ"כ רדוד כמו שביל מתאר אותו. אבל שוב,עם חושבים על קהל יעד של המאמר שצריך להעביר לו את המסר בכל אמצעי-משיג את מטרתו.

ברור שהוא מקצין לגבי בילדירים חלשים,הכוונה שלו שהם חלשים ביחס לגודל שלהם.וזה נכון פאורליפטרים חזקים משמעותית מבילדירים והרבה יותר קטנים מהם לפחות הרוב ככה
.מה גם שכוח זה עניין יחסי.

אנטון, אני לא חושב שהוא מתכוון בהכרח לבילדרים מקצועיים שעולים על הבמה. אני חושב שהוא מתכוון לחבר'ה שבאים למכון במטרה מסוימת, וזה לעלות במסת שריר מבלי להשקיע בעבודה על כוח. וגם כאלה יש לא מעט מוזרקים, נכון. לי יצא לפגוש אנשים לא קטנים שהיו חלשים יחסית למה שהיית מצפה מהם - אנשים עם יד 45 שלוחצים בקושי 100 קילו, שלא מתקרבים לפרס משקל גוף, שעובדים עם משקלים מצחיקים בסקוואט. הנה, רק לפני כמה ימים ראיתי איזה בילדר מוזרק (וקטן יחסית, האמת, אבל זה בגלל שאין לו כרגע כסף להשקיע ממה שהבנתי) עושה פולי עליון של 70 קילו ונובח כאילו הוא עושה לפחות דדליפט 3rm. והוא עשה את זה עם רצועות.
כמובן שהמאמר מוקצן על מנת לשרת מטרה מסוימת, אבל ככה גם המאמרים ב-Flex שכל מטרתם למכור לך אבקת קריאטין כזו או אחרת. אם אני צריך לבחור בין השניים, אני אבחר בביל סטאר.

זה לאתקף לכולם כי ראיתי כמה מפלצות עם בנצ' יחסית גבוה למי שמתאמן בפיצולים. זה לא תקף לכולם. ומה עדיף להיפוטרפיה תוכניות כוח או AB

הכוונה לסקוואטים ומשיכות כבדות בעיקר (וגם לחיצות מעל הראש והרמות אולימפיות)
כולם לוחצים בנצ', ובילדרים לוחצים חזק בנצ' בד"כ

חשבתי על זה חצי יום. יש למאמר הזה לגיטימציה להיות גם עם משתמשים במניפולציות די זולות כדי לקדם את הרעיון שלו. הרעיון מבחינתי חזק,אמיתי ללא שום התניה.
לא אהבתי הכללה ולעג כלפי קהילת הבילדרים. אני אישית לא פגשתי וגם לא מכיר בילדרים שהשיגו תוצאות משמעותיות והם חלשים. זה לא קיים. לאומת זאת מכיר עשרות ליצנים מוזרקים שלא התקדמו. העניין לא כ"כ רדוד כמו שביל מתאר אותו. אבל שוב,עם חושבים על קהל יעד של המאמר שצריך להעביר לו את המסר בכל אמצעי-משיג את מטרתו.

הוא בכלל לא יוצא כנגד הבילדרים
הוא אפילו מאוד מאוד מעריך את החברה שהתאמנו איתו בזמנו שהיו עושים סקוואטים כבדים, הרמות אולימפיות ואפילו מביישים אותו בתחום שלו

הוא יוצא כנגד התופעה החדשה שהחלה אז ונמצאת עד היום
שאנשים לא עובדים כבד בסקוואט מלא, משיכות כבדות (דדליפט והיי פולס) והרמות אולימפיות
וכל השימוש המצחיק באביזרי אימון שלא לצורך.

אנטון בכוונה המלצתי לתרגם את שני המאמרים הללו (בנה ידיים גדולות, תהיה חזק תראה חזק) כיוון שהם ימשכו צעירים לקרוא ויסבירו להם את השיטה, נכון המאמרים הללו פופוליסטיים

יש לו עוד המון מאמרים מקצועיים אבל הם יתאימו רק ל 9 אנשים מהפורום אולי
אם יהיה ביקוש אני מאמין שיתרגמו גם אותם

המאמרים המקצועיים שלו ממש מעולים

נערך לאחרונה:
קאלינה, אני מאמן בגו אקטיב תל אביב ואני רואה מדי יום עשרות בילדרים מתאמנים כמו ליצנים ומרימים משקלים שחברי הפורום נותנים בראש לחזרות מלאות, לא חצאים.

יש יוצאי דופן, אבל אני מדבר על הכלל. גם בגו אקטיב יש כמה מפלצות מוזרקות שאם היו מחליטים להתחזק בתור מטרה היו מרימים הרבה יותר.

(נ.ב בתחום הטבעיים אני ראיתי 240 דדליפט ל3 חזרות ביום שבת על משקל 120 קילו~)

כמה בילדרים אתה מכיר שעושים סקוואט מלא?

...

קאלינה, אני מאמן בגו אקטיב תל אביב ואני רואה מדי יום עשרות בילדרים מתאמנים כמו ליצנים ומרימים משקלים שחברי הפורום נותנים בראש לחזרות מלאות, לא חצאים.

יש יוצאי דופן, אבל אני מדבר על הכלל. גם בגו אקטיב יש כמה מפלצות מוזרקות שאם היו מחליטים להתחזק בתור מטרה היו מרימים הרבה יותר.

(נ.ב בתחום הטבעיים אני ראיתי 240 דדליפט ל3 חזרות ביום שבת על משקל 120 קילו~)

חכה עוד חודשיים וחצי

אני בכל מקרה עשיתי פורוורד לשתי המאמרים לכל הנערים שאני עובד איתם,אבל חבל שאני צריך להסביר למה התכוון משורר. מצד שני הרבה יותר פשוט לי אישית להסביר את השיטה כי הם רואים אותי עושה את זה. ואין מה לעשות-נערים ברובם רוצים רק ידיים גדולות וריבועים בבטן,ואין מה לעשות-נורה קשה לשכנע אותם שקוביות באות מסקווט ודד ליפט וידיים מבנט עובר. תנסו-תבינו. ואני כבר הכנתי כמה חברי שלא ביישו את שמי כמאמן. זה היה הקטע הקשה לגרום להם להאמין כי זה מה שיביא להם את התוצאות. אני עוד פעם מדגיש שכל דעה יש לה זכות קיום כל עוד היא לא מעלה סירחון של שוביניזם ואני אחו****** ימני בדעות שלי. אס אס זה פתרון,אבל לא לכל הבעיות ולא צריך לעלות אותה לרמה של אמת האבסולוטי.

אני בכל מקרה עשיתי פורוורד לשתי המאמרים לכל הנערים שאני עובד איתם,אבל חבל שאני צריך להסביר למה התכוון משורר. מצד שני הרבה יותר פשוט לי אישית להסביר את השיטה כי הם רואים אותי עושה את זה. ואין מה לעשות-נערים ברובם רוצים רק ידיים גדולות וריבועים בבטן,ואין מה לעשות-נורה קשה לשכנע אותם שקוביות באות מסקווט ודד ליפט וידיים מבנט עובר. תנסו-תבינו. ואני כבר הכנתי כמה חברי שלא ביישו את שמי כמאמן. זה היה הקטע הקשה לגרום להם להאמין כי זה מה שיביא להם את התוצאות. אני עוד פעם מדגיש שכל דעה יש לה זכות קיום כל עוד היא לא מעלה סירחון של שוביניזם ואני אחו****** ימני בדעות שלי. אס אס זה פתרון,אבל לא לכל הבעיות ולא צריך לעלות אותה לרמה של אמת האבסולוטי.

אנטון, SS היא תוכנית למתחילים.
אף אחד לא אומר עליה כלום חוץ מזה.

קאלינה, אף אחד לא מבקש מבודיבילדרים מקצוענים לעשות SS. ילדים שהסקוואט שלהם מתחת ל3 פלטות צריכים לדאוג לסקוואט ולא לפריצ'ר קרלס.

קאלינה, אף אחד לא מבקש מבודיבילדרים מקצוענים לעשות SS. ילדים שהסקוואט שלהם מתחת ל3 פלטות צריכים לדאוג לסקוואט ולא לפריצ'ר קרלס.

ילד אתה צריך לדאוג לפלטה הרביעית
מתי חיטוב ? עוד לא נשברת ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית