הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תראה חזק, תהיה חזק - מאמר חדש !

אני מהמר אימון אחד של כשל בסקוואט והוא מחטב
הבעיה שהוא לא יגיע לכשל, הוא יעבור לעשות חצאים קודם 🤡

מאמר טוב, אבל הוא מדבר על האנשים שנראים גדולים ומרימים משקלים קלים והם נראים כבדיחה, זה רק לפי איך שהוא רואה את זה ועוד כמה מתאמנים אחדים, לשאר האנשים, אותם האנשים הגדולים(ולא משנה איזה משקל ירימו וכמה יזריקו) הם מודל לחיקוי, ורואים את זה כל יום במכוני הכושר.

KALINA, יצא לי לראות כבר בן אדם שעלה לבמה לפני מספר שנים, ואפילו הגיע למקום לא רע בכלל! והוא לא עושה סקוואטים, ואפילו לא בנץ פרס. רק מכונות ומזרקים.

מאמר טוב, אבל הוא מדבר על האנשים שנראים גדולים ומרימים משקלים קלים והם נראים כבדיחה, זה רק לפי איך שהוא רואה את זה ועוד כמה מתאמנים אחדים, לשאר האנשים, אותם האנשים הגדולים(ולא משנה איזה משקל ירימו וכמה יזריקו) הם מודל לחיקוי, ורואים את זה כל יום במכוני הכושר.

מודל חיקוי של מי?
הדבר הראשון שכל בן אדם שמתחיל להתאמן אומר לך, אני לא רוצה להיות מנופח כמו (השלם את החסר). עבור רוב בני האדם הם נתפסים כיצורים.

מודל חיקוי של מי?
הדבר הראשון שכל בן אדם שמתחיל להתאמן אומר לך, אני לא רוצה להיות מנופח כמו (השלם את החסר). עבור רוב בני האדם הם נתפסים כיצורים.

נכון, אבל באותה מידה אפשר לומר שרב האנשים אומרים את הדבר הבא: "XX הוא יצור כי הוא מנופח מדי. אני אעשה את מה שהוא עושה ואפסיק לפני שאני אראה כמוהו".
הם רואים אדם מנופח וחושבים שזאת הדרך לגדול.

מודל חיקוי של מי?

בילדר הוא עוד יצור מקובל
אנחנו נתפסים כסתם שמנים (אתה לא שמן אבל בכללי)

מודל חיקוי של מי?

מודל חיקוי מבחינת האימונים,אולי הרבה אנשים אומרים את זה אבל מבחינתם אם הבילדר הגדול עושה סקוואט בסמיט או עושה רבע כפיפות מרפקים עם תנופה של כל הגוף, אז הם כן יחקו אותו כי חושבים שזאת הדרך להתאמן מכיוון שהוא גדול והגיע לתוצאות יפות, הם לא תופסים אותו כיצור, אני רואה את התופעות הללו כל יום.

מודל חיקוי מבחינת האימונים,אולי הרבה אנשים אומרים את זה אבל מבחינתם אם הבילדר הגדול עושה סקוואט בסמיט או עושה רבע כפיפות מרפקים עם תנופה של כל הגוף, אז הם כן יחקו אותו כי חושבים שזאת הדרך להתאמן מכיוון שהוא גדול והגיע לתוצאות יפות, הם לא תופסים אותו כיצור, אני רואה את התופעות הללו כל יום.

הם תופסים אותו כיצור, אבל כיצור שמבין באימונים.
זה לא סותר אחד את השני.
אני מסכים איתך שהוא מודל חיקוי מבחינת אימונים להרבה אנשים.

צודק זה לא סותר.
אני רק לא מבין למה הוא כותב במאמר שתופסים אותם כבדיחה(אני מדבר על רוב האוכלוסיה), כי ממש לא תופסים אותם כבדיחה אפילו לא קרוב.

צודק זה לא סותר.
אני רק לא מבין למה הוא כותב במאמר שתופסים אותם כבדיחה(אני מדבר על רוב האוכלוסיה), כי ממש לא תופסים אותם כבדיחה אפילו לא קרוב.

הוא כתב אותם לפני די הרבה זמן, 20-30 שנה.
וכן מתייחסים אליהם כפריק-שואו.
ואני מסכים איתו שזה בדיחה להראות חזק ולהיות חלש(בלי קשר לבילדרים).
לא יצחיק אותך בן אדם שמתלבש ומתנהג כאילו הוא גאון ובעצם הוא ממוצע.

אותי זה מצחיק, אני לא מדבר עליי.
אני מדרב על כלל האוכלוסיה שתופסת מהאנשים הגדולים כאלוהים ותותחים באימונים ותזונה , מבחינתם הם גם יכולים להיות רופאין בגלךל שיש להם יד גדולה .

אותי זה מצחיק, אני לא מדבר עליי.
אני מדרב על כלל האוכלוסיה שתופסת מהאנשים הגדולים כאלוהים ותותחים באימונים ותזונה , מבחינתם הם גם יכולים להיות רופאין בגלךל שיש להם יד גדולה .

גם את שאר האנשים זה יצחיק.
רק הם לא יודעים שהם חלשים, הם חושבים שהם חזקים בגלל הגודל.

ביתריסט אתה פשוט לא צודק ביחס לכלל האוכלוסיה. לא אלוהים ולא בטיח.
כלל האוכלוסיה בחיים לא שמעה על סקוואט ודדליפט ואין לה מושג מה ההבדל בין PL ו BB (כי היא אפילו לא יודעת שיש דברים כאלה)

עמרי לא הבנתי מה הקשר?
אני אמרתי שכלל האוכלוסיה מערציה את אותם האנשים שנראים ענקיים למרות זאת שהם מרימים משקלים נמוכים, לא הבנתי למה קישרת את זה לסקוואט ובדדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית