עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על מה אתה מתבסס?כדי לדמות ריצה בחוץ יהיה כדאי לרוץ על הליכון בשיפוע חצי או 1
וכן יש שוני בין ריצה בחוץ כשאתה דוחף את עצמך כדי להתקדם מאשר בהליכון
על מה אני צריך להתבססעל מה אתה מתבסס?
אני לא מכיר אותך, מאיפה אני אדע שאתה לא עונה לי על סמך ההגיון שלך? אם כל הכבוד...על מה אני צריך להתבסס
להתבסס על אנשים מוכרים בתחום, אולי מחקר משהו..אני לא מכיר אותך, מאיפה אני אדע שאתה לא עונה לי על סמך ההגיון שלך? אם כל הכבוד...
הוא צודק ויש מחקרים שמדברים על זה.על מה אתה מתבסס?
בתור אחד שרץ איזה 1,000 ק"מ על הליכון ובקושי 100-200 ק"מ בחוץ - ריצה בחוץ הרבה יותר קלה, לכן לא ברור לי למה צריך לשים שיפוע שרק יקשה עלייך עוד יותר..הוא צודק ויש מחקרים שמדברים על זה.
A 1% treadmill grade most accurately reflects the energetic cost of outdoor running. - PubMed - NCBI
אני גם רץ בחוץ ועל הליכון (בתקופה שהיה חד"כים. מרגיש כמו הסטוריה חחח)בתור אחד שרץ איזה 1,000 ק"מ על הליכון ובקושי 100-200 ק"מ בחוץ - ריצה בחוץ הרבה יותר קלה, לכן לא ברור לי למה צריך לשים שיפוע שרק יקשה עלייך עוד יותר..
כשאתה רץ בחוץ יש רוח נגדית שדוחפת אותך אחורה אז אתה צריך להשקיע יותר אנרגיה כדי להתקדם
עניין מנטלי בעיקרבתור אחד שרץ איזה 1,000 ק"מ על הליכון ובקושי 100-200 ק"מ בחוץ - ריצה בחוץ הרבה יותר קלה, לכן לא ברור לי למה צריך לשים שיפוע שרק יקשה עלייך עוד יותר..
ברור שאני לא יענה לך מבחינת הגיון כי מבחינת הגיון זה לא ישמע נכון ששיפוע 1 יהיה שווה לריצה בחוץ בלי שיפועאני לא מכיר אותך, מאיפה אני אדע שאתה לא עונה לי על סמך ההגיון שלך? אם כל הכבוד...
להתבסס על אנשים מוכרים בתחום, אולי מחקר משהו..
תודה רבה על המענה, דרך אגב.
אני בטוח בכמעט 100% שיותר קל לך בחוץ בגלל הפן הפסיכולוגי כמו שאמרו כאן, אולי אם זה הליכון מכאני שאתה צריך להאיץ אותו לבד אבל אני מניח שלא דיברת על זה.בתור אחד שרץ איזה 1,000 ק"מ על הליכון ובקושי 100-200 ק"מ בחוץ - ריצה בחוץ הרבה יותר קלה, לכן לא ברור לי למה צריך לשים שיפוע שרק יקשה עלייך עוד יותר..
מחשבות של לילה, זה הכל.השאלה למה זה באמת משנה לך ?
זה לא שאתה מתאמן למרתון בזמן הקרוב
אוקיי:37mv:מחשבות של לילה, זה הכל.