עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי אפשר אחי הוא גדול מדי התמונה לא תכנס במסך שלך... בכל זאת 72 קילו, חייב חיטוב.רוי , תעלה תמונות לפני החיטוב מעניין לראות.
חאלס לזיין לו את המוח שיעשה מה שהוא רוצה, יש לו כולה 3-4 ק"ג לרדת לא הבנתי מה הסיפור שלכם, יש פה אנשים שמתחילים חיטוב מ80-85 ק"ג על 15-20% אז זה בסדר? זה בדיוק מה שהוא עושה כרגע רק על 13% ופחות משקל, מה שאותם אנשים היו מגיעים גם אם הם היו 13%
סתם זרקתי מספרים, בכל מקרה כל אחד והמטרות שלו.
אם הוא היה שוקל 65 והיה רוצה לרדת ל 60 על 1.75 זה באמת אנורקסיה אבל במצב שלו זה נורמאלי
אבל הוא לא רוצה להיות גדול יותר, מה קשה להבנה?
רוי , תעלה תמונות לפני החיטוב מעניין לראות.
אתה לא אמור לעשות זאת שבועיים ראשונים?
אחרי השבועיים האלה, כל 5 ימים העמסה.
רועי אתה יכול להשאיר את המסן שלך? רוצה לשאול כמה שאלות..
תראה אני ביום העשירי של ה ANABOLIC DIET, והכל הולך לי אחלה אני אוהב תמאכלים הרבה שומן חלבון, אני על 20 גרם פחמימה סה"כ כולל הירקות, בכל מקרה, אני מרגיש חולשה והרבה בחילות רציתי לדעת אם זה היה לך גם? ועוד דבר, אני לא עושה פעילות אנאירובית עכשיו אז האם צריך עדיין לדבוק בהעמסות? ועוד דבר, אם נגיד מערבבים יוגורט\קוטג\כל מוצר חלב 0 אחוז עם שומן גבוה(נגיד טחינה לדוגמא) אז זה יוצר אותו אפקט נגיד כמו מוצר חלב עם אחוז שומן גבוה לא?😣טוב אז ככה התפריט של אתמול בערב היה בעיקר שיבולת שועל וחלב ולאחר מכן יצאתי שתיתי כוס בירה.
היום בבוקר - כוס חלב + כוס שיבולת שועל + כף דבש + כוס וחצי קורנפלקס
צהריים - 1/2 ק"ג אורז + חזה עוף
משקל עדכני לעכשיו - 70.6 ק"ג
---------- התגובה התווספה ב 17:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------
שאל כאן אחי
תראה אני ביום העשירי של ה ANABOLIC DIET, והכל הולך לי אחלה אני אוהב תמאכלים הרבה שומן חלבון, אני על 20 גרם פחמימה סה"כ כולל הירקות, בכל מקרה, אני מרגיש חולשה והרבה בחילות רציתי לדעת אם זה היה לך גם? ועוד דבר, אני לא עושה פעילות אנאירובית עכשיו אז האם צריך עדיין לדבוק בהעמסות? ועוד דבר, אם נגיד מערבבים יוגורט\קוטג\כל מוצר חלב 0 אחוז עם שומן גבוה(נגיד טחינה לדוגמא) אז זה יוצר אותו אפקט נגיד כמו מוצר חלב עם אחוז שומן גבוה לא?😣
אני יודע אחשלי אבל אני בפציעה.. ויש לי הרבה שומן להוריד.. בכל מקרה אחי כמה פחמימות צריך לאכול בהעמסה? לפי ה AD קראתי 10-12 גרם לכל קילו משהו כזה נכון אחי? הא וכמה אני צריך לעשות אחי אם אני אוכל 20 פחמימות אחי.. אחת לשבוע?
דרך אגב אני ממש מרגיש סבבה אבל יש לי ממש בחילוןות אני לא יודע למה..