הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב UD2

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
חאלס לזיין לו את המוח שיעשה מה שהוא רוצה, יש לו כולה 3-4 ק"ג לרדת לא הבנתי מה הסיפור שלכם, יש פה אנשים שמתחילים חיטוב מ80-85 ק"ג על 15-20% אז זה בסדר? זה בדיוק מה שהוא עושה כרגע רק על 13% ופחות משקל, מה שאותם אנשים היו מגיעים גם אם הם היו 13%

חאלס לזיין לו את המוח שיעשה מה שהוא רוצה, יש לו כולה 3-4 ק"ג לרדת לא הבנתי מה הסיפור שלכם, יש פה אנשים שמתחילים חיטוב מ80-85 ק"ג על 15-20% אז זה בסדר? זה בדיוק מה שהוא עושה כרגע רק על 13% ופחות משקל, מה שאותם אנשים היו מגיעים גם אם הם היו 13%

משה 15 אחוז על 85 לא שווה 72 על 13.
אבל זה שונה מלהתחיל לחטב שאתה נראה כמו פח זבל ואז יש לך סיבה טובה.
מאשר לרצות לרדת לתת משקל כי הקוביות שלך לא בולטות מספיק, וזה הסיבה שהוא ציין לחיטוב.

שהוא יעשה מה שהוא מוצא לנכון, אני חושב שזה מיותר.

סתם זרקתי מספרים, בכל מקרה כל אחד והמטרות שלו.
אם הוא היה שוקל 65 והיה רוצה לרדת ל 60 על 1.75 זה באמת אנורקסיה אבל במצב שלו זה נורמאלי

סתם זרקתי מספרים, בכל מקרה כל אחד והמטרות שלו.
אם הוא היה שוקל 65 והיה רוצה לרדת ל 60 על 1.75 זה באמת אנורקסיה אבל במצב שלו זה נורמאלי

מה נורמלי בזה ?
השלד בגובה שלו ושוקל 86, והוא שלד.
משה לבן אדם שלא מתאמן בכלל 72 קילו לגובה הזה זה גבולי.
אלא אם קוראים לך מסאללה ואתה רץ מרתונים אז 70 זה סביר.

• פותח/ת השרשור
בסוף אתמול לא התאמנתי כי אני חולה והיו מיותר לתת פרוטוקול 3 שיש חום, אז העדפתי לנוח.

04/05/10

משקל בוקר - 71.6 ק"ג.

התזונה ממש לא קטע בעייתי בשבילי לא מרגיש רע, עייף, רעב או משהו כזה או אחר..

---------- התגובה התווספה ב 13:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:37 ----------

רוי , תעלה תמונות לפני החיטוב מעניין לראות.

אני אנסה להשיג מחבר מצלמה דיגיטלית, כי הפלאפון של בתיקון ויש לי NOKIA חלופי הכי ישן שקיים.

---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:38 ----------

אימון 04/05

10 דקות הליכה חימום + אימון ריקון גליקוגן FBW, 2 סבבים לפי הספר, היה סבבה לגמרי.

נכון לעכשיו אני עדיין בלי אירובי, אני אכניס את האירובי בקרוב, כי עדיין אני לא מרגיש כ"כ טוב.

---------- התגובה התווספה 05-05-2010 ב 09:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-05-2010 ב 21:00 ----------

05/05/10

משקל בוקר - 70.8 ק"ג.

אימונים להיום- כיוון שביום שני לא התאמנתי והפסדתי אימון דילול, היום אני אבצע את פרוטוקול 3 שבסיומו אירובי מתון למשך 40 דקות.

---------- התגובה התווספה ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:45 ----------

אימון- 05/05

כמו שרשמתי ביצעתי את פרוטוקול 3 בצורה הבאה:

5 דקות חימום הליכה ולאחר מכן מתיחות

10 דקות אינטרוואלים על אופניים שמתוכם :
*5 דקות ראשונות ספרינט של 20 שניות
*5 דקות אחרונות של 15 שניות כדי לשמור על ספרינט מקסימלי(דופק ממוצע בספרינטים עמד על 175~).

5 דקות מנוחה בישיבה

40 דקות מדרגות(דופק ממוצע 150)

היה אימון טוב, עד עכשיו בחינת תזונה ואימונים הכל פאנן!

---------- התגובה התווספה ב 21:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:50 ----------

התייעצות עם חברי הפורום... חשבתי לעשות עוד שבוע אחד כזה ולדלג על העמסה על מנת לגרום לריקון טוטאלי של מאגרי הגליקוגן, מומלץ?

אתה לא אמור לעשות זאת שבועיים ראשונים?
אחרי השבועיים האלה, כל 5 ימים העמסה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לעשות זאת שבועיים ראשונים?
אחרי השבועיים האלה, כל 5 ימים העמסה.

אתה מדבר על אנאבוליק דיאט, זה אולטימייט דיאט 2

---------- התגובה התווספה 06-05-2010 ב 02:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה 05-05-2010 ב 22:57 ----------

תכנון למחר(העמסה)

בוקר- 60 דקות אירובי מתון

ערב - משקולות עצים בערב עם 15 ג' חלבון מי גבינה + סוכר ענבים לפני העמסה

אין דבר כזה ריקון טוטאלי של מאגרי הגליקוגן(המוח שלך צריך לקבל את ה"אנרגיה" שלו מאיפושהו) , בכל מקרה אחרי האינטרוולים והאימוני ריקון והדיאטה הדלה המאגרים שלך ריקים.

• פותח/ת השרשור
06/05/10

משקל בוקר - 70.4 ק"ג

עד עכשיו הכל הולך סבבה, עפו מלא נוזלים כבר נראה שינוי גדול.
אתמול התחלתי טיפול של אנטיביוטיקה, אמנם חלשה, אבל עדיין. למרות זה אני אמשיך לדבוק בתכנית כרגיל, אלא אם כן אני ארגיש ממש שזה בלתי אפשרי מבחינתי.

התחלתי את הדיאטה יום שני ועד עכשיו ירדו 2.1 ק"ג.

---------- התגובה התווספה ב 13:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:41 ----------

אירובי בוקר בצום למשך 45 דקות, דופק ממוצע 160 - קליל רצח למרות האנטיבוטיקה.

---------- התגובה התווספה ב 17:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:04 ----------

06/05/10 - העמסה

תזונה לפי האימון - 3/4 סקופ חלבון + 1/2 סקופ סוכר ענבים + 5 ג' קריאטין+ כדור קפאין בשביל הבוסט

אימון לפני העמסה

לחיצת רגליים 8X2
פשיטת ברגיים 8X2
הרמת תאומים-12X4
לחיצת חזה - 10X2
חתירת גב -10X2
לחיצת חזה שיפוע חיובי-8X2
פולי עליון רחב - 10X2
הנפת כתפיים - 10X3
כפיפות מרפקים - 10X2
יד אחורית פושדאון-12X2

---------- התגובה התווספה ב 20:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:40 ----------

כמו ש-MOO אמר, אחרי שהגוף בלי פחמימה ונותנים לו סוכר ענבים+קפאין אתה מרגיש סופר-מן.
היה אימון ממש טוב, קצת עדכונים של משקלי עבודה.

משקליםXחזרות - צורת כתיבה

לחיצת רגליים
140X8 , 160X8

פשיטת ברכיים
60X8 , 65X8

הרמת תאומים
50X12,50X12,50X12,50X12

לחיצת חזה
70X10
80X8
90X5

חתירת גב
34X10, 34X10 (דאמבל הכי כבד..)

לחיצת חזה שיפוע חיובי
26X8, 28X6 (דאמבלים)

פולי עליון רחב
70X8, 75X6

הנפת כתפיים *
10X3, 10X3, 10X3 ( רק 10 קג כי כתף ימין שלי פצועה)

כפיפות מרפקים מוט W

35X10, 35X8, 35X6

יד אחורית פושדאון
65X10, 75X10, 80X8

סוף האימון עוד שייק של סקופ חלבון + סקופ סוכר ענבים + 5ג' קריאטין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז ככה התפריט של אתמול בערב היה בעיקר שיבולת שועל וחלב ולאחר מכן יצאתי שתיתי כוס בירה.

היום בבוקר - כוס חלב + כוס שיבולת שועל + כף דבש + כוס וחצי קורנפלקס

צהריים - 1/2 ק"ג אורז + חזה עוף

משקל עדכני לעכשיו - 70.6 ק"ג

---------- התגובה התווספה ב 17:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

רועי אתה יכול להשאיר את המסן שלך? רוצה לשאול כמה שאלות..

שאל כאן אחי

טוב אז ככה התפריט של אתמול בערב היה בעיקר שיבולת שועל וחלב ולאחר מכן יצאתי שתיתי כוס בירה.

היום בבוקר - כוס חלב + כוס שיבולת שועל + כף דבש + כוס וחצי קורנפלקס

צהריים - 1/2 ק"ג אורז + חזה עוף

משקל עדכני לעכשיו - 70.6 ק"ג

---------- התגובה התווספה ב 17:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

שאל כאן אחי
תראה אני ביום העשירי של ה ANABOLIC DIET, והכל הולך לי אחלה אני אוהב תמאכלים הרבה שומן חלבון, אני על 20 גרם פחמימה סה"כ כולל הירקות, בכל מקרה, אני מרגיש חולשה והרבה בחילות רציתי לדעת אם זה היה לך גם? ועוד דבר, אני לא עושה פעילות אנאירובית עכשיו אז האם צריך עדיין לדבוק בהעמסות? ועוד דבר, אם נגיד מערבבים יוגורט\קוטג\כל מוצר חלב 0 אחוז עם שומן גבוה(נגיד טחינה לדוגמא) אז זה יוצר אותו אפקט נגיד כמו מוצר חלב עם אחוז שומן גבוה לא?😣

• פותח/ת השרשור
תראה אני ביום העשירי של ה ANABOLIC DIET, והכל הולך לי אחלה אני אוהב תמאכלים הרבה שומן חלבון, אני על 20 גרם פחמימה סה"כ כולל הירקות, בכל מקרה, אני מרגיש חולשה והרבה בחילות רציתי לדעת אם זה היה לך גם? ועוד דבר, אני לא עושה פעילות אנאירובית עכשיו אז האם צריך עדיין לדבוק בהעמסות? ועוד דבר, אם נגיד מערבבים יוגורט\קוטג\כל מוצר חלב 0 אחוז עם שומן גבוה(נגיד טחינה לדוגמא) אז זה יוצר אותו אפקט נגיד כמו מוצר חלב עם אחוז שומן גבוה לא?😣

א. זה דבילי לעשות כזאת דיאטה בלי לעשות פעילות אנאירובית.
ב. בכל תפריט שיש בו גרעון קלורי צריך לדבוק בהעמסות.
ג. כן זה נותן את אותו אפקט.

אני לא מרגיש בחילות, חולשה או כל דבר כזה או אחר אני יכול לחיות גם בלי אוכל עם כמה שזה נשמע דבילי..

אני יודע אחשלי אבל אני בפציעה.. ויש לי הרבה שומן להוריד.. בכל מקרה אחי כמה פחמימות צריך לאכול בהעמסה? לפי ה AD קראתי 10-12 גרם לכל קילו משהו כזה נכון אחי? הא וכמה אני צריך לעשות אחי אם אני אוכל 20 פחמימות אחי.. אחת לשבוע?
דרך אגב אני ממש מרגיש סבבה אבל יש לי ממש בחילוןות אני לא יודע למה..

• פותח/ת השרשור
אני יודע אחשלי אבל אני בפציעה.. ויש לי הרבה שומן להוריד.. בכל מקרה אחי כמה פחמימות צריך לאכול בהעמסה? לפי ה AD קראתי 10-12 גרם לכל קילו משהו כזה נכון אחי? הא וכמה אני צריך לעשות אחי אם אני אוכל 20 פחמימות אחי.. אחת לשבוע?
דרך אגב אני ממש מרגיש סבבה אבל יש לי ממש בחילוןות אני לא יודע למה..

נכון לעכשיו אני עושה UD2 ככה שזה לא קשור ללוג שלי ....
דבר ראשון לא קראת את הספר, אז תקרא אותו כי אתה מערבב בין דיאטות.
UD2 שונה לחלוטין מ-AD.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית