2 22RanB משתמש מתחיל 1 0 נק' מוניטין: 0 0 1 0 1/4/20 #1 היי, אני מתאמן באופן קבוע אבל עצם האגן שלי רחבה ומותן צרה ומנסה כבר המון זמן לטשטש באמצעו עבודה על כלל השרירים, האם יש תרגילים שצריך לתת עליהם יותר דגש/תרגילים שלא כאדי לעשות? מוסיף תמונה להמחשה. הגובה שלי 1.79 ומשקל 67 תודה רבה קבצים מצורפים Capture.PNG KB 73 · צפיות: 279
היי, אני מתאמן באופן קבוע אבל עצם האגן שלי רחבה ומותן צרה ומנסה כבר המון זמן לטשטש באמצעו עבודה על כלל השרירים, האם יש תרגילים שצריך לתת עליהם יותר דגש/תרגילים שלא כאדי לעשות? מוסיף תמונה להמחשה. הגובה שלי 1.79 ומשקל 67 תודה רבה
E eyal159753 משתמש מתחיל 144 31 נק' מוניטין: 31 0 144 31 1/4/20 #2 "האפקט" שאתה מחפש אמור להיות הפוך האגן שלך אמנם מושפע מגנטיקה אבל גם מאחוז שומן, נוזלים ומסת שריר אם תתחיל להתאמן כמו שצריך תוך כמה חודשים האגן "יצטמצם" - תעלה המסת שריר,תרד בשומן ואז בעצם תגיע לתוצאה הרצויה שלא יהיה הבדל משמעותי Upvote 0 Downvote
"האפקט" שאתה מחפש אמור להיות הפוך האגן שלך אמנם מושפע מגנטיקה אבל גם מאחוז שומן, נוזלים ומסת שריר אם תתחיל להתאמן כמו שצריך תוך כמה חודשים האגן "יצטמצם" - תעלה המסת שריר,תרד בשומן ואז בעצם תגיע לתוצאה הרצויה שלא יהיה הבדל משמעותי
ה המשורר משתמש קבוע 1,144 343 נק' מוניטין: 489 0 1,144 343 6/4/20 #3 מה שאתה רוצה זה לבנות המון מסת שריר, גב וכתפיים רחבות יתנו אשליה של מותן צרה. ולאחר שתצבור מספיק מסת שריר תתחיל לחטב וכמות מספקת. Upvote 0 Downvote
מה שאתה רוצה זה לבנות המון מסת שריר, גב וכתפיים רחבות יתנו אשליה של מותן צרה. ולאחר שתצבור מספיק מסת שריר תתחיל לחטב וכמות מספקת.