הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך ויטמינים ומינרלים עובדים?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
כמה שאלות שיש לי על שניהם:
1.אם אני לוקח מולטי ויטמין לנגיד חודש ויש לי מאגרים מלאים של הויטמינים, זה נשאר לתקופה או יורד ברגע שאני מפסיק לקחת? כי למשל אחרי בדיקות דם היה לי חסר ממש קטן של חומצה פולית והרופאה נתנה לי כדורים לקחת כל יום, אחרי חודש שנגמרו הכדורים ובאתי לקבל עוד היא אמרה שזה מספיק ושזה נשאר להרבה זמן ושנאי רק עוד כמה חודשים אעשה בדיקות שוב פעם כדי לראות אם עדיין יש לי חוסר, האם זה נכון?
2.קנייתי עכשיו מוטלי ויטמין בפעם הראשונה בחיים שלי של MYPROTEIN ALPHA MEN, עכשיו האם יכול להיות שיהיו לי יותר מידי ויטמינים ומינרלים וזה יהיה לא בריא? אני אוכל ביום רק סלט עגבניה ומלפפון ופרי אחד (קיווי\תפוח\קלמנטיה\בננה\תות מה שיש אבל גם זה לא תמיד)
3.איך אני יודע כמה יש לי ויטמינים ומינרלים כי הבנתי שאתת רובם אי אפשר לאתר בבדיקת דם
4.כתוב שעדיף לצרוך ביחד עם אוכל זה נכון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המינונים מדברים על אלפי אחוזים של ה-RDA. למרות שזה לא נדיר בכלל כמויות כאלו בויטמינים, זה עדיין משהו להתחשב בו.
הסתכלתי דרך אגב עכשיו על המולטי ויטמין ואמנם הרוב שם זה נע בין 50% מהצריכה ל200% דווקא בB12 כתוב 5000%...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית