הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההערכה לגבי הפתיחה של חדרי הכושר?

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
ידוע בערך מתי יחזרו לשגרה בחדרי הכושר?

אני שוקל לקנות ספה מתכווננת + מוט + צלחות משקל ב 1,200 ש״ח

אני מתלבט, כי אם חוזרים בקרוב לחדר כושר, אז יצא שסתם בזבזתי הרבה כסף על משהו שאני לא אשתמש בו...
זה סכום של בערך עוד חצי שנה בחדר כושר.

מה דעתכם?
מתי נחזור?
או לחלופין -עד מתי בוודאות לא נחזור לחדר כושר?

תודה חברים

אני לא חושב שזה בזבוז כסף בכלל אם יש לך את הכסף לזה.
זה שיש לך רזרבה כזאת זה תמיד טוב.
אם יהיה ימים שלא תספיק להגיע למכון?
אם יחזרו ימים כאלה שלא יהיה ניתן להגיע למכון כושר?
אם סתם יתחשק לך היום להתאמן בבית ולא במכון?

מקסימום תמכור אותם ובמקרה הגרוע תפסיד קצת כסף

לצערי נראה לי שאחרי פסח אנחנו נראה עוד עלייה משמעותית בכמות החולים המאומתים והמאושפזים.
כמובן שזה יוביל לשימור המצב הנוכחי או חלילה להחמרה בכל מה שקשור לפתיחת עסקים...
אני בתחילת הסגר וסגירת חדרי הכושר רכשתי ציוד לבית ב1700 ש''ח. ספה, מוטות ופלטות...
זאת יותר השקעה לבריאות הנפשית, עם כל הכבוד לציוד הביתי אין ממש תחליף למגוון המכשירים והמשקלים שיש במכון.

אומרים שזה עוד לא השיא של המחלה, אז כל עוד המצב בחוץ כמו עכשיו /ושיהיה גם השיא , לא חושב שיחזירו מקומות בילויי/מכון כושר בקרוב, לדעתי הם לא יסתכנו בהחזרת המחלה, יחזירו את מקומות העבודה קודם ואז משם יתקדמו לאט

אומרים שזה עוד לא השיא של המחלה, אז כל עוד המצב בחוץ כמו עכשיו /ושיהיה גם השיא , לא חושב שיחזירו מקומות בילויי/מכון כושר בקרוב, לדעתי הם לא יסתכנו בהחזרת המחלה, יחזירו את מקומות העבודה קודם ואז משם יתקדמו לאט

היום שמעתי שבארה"ב הזמינו 100,000 שקיות לגופות...
חייב לציין ששמעתי את זה הרגשתי שאני הולך להקיא.

בטוח לא בקרוב.

ככה או ככה אתה חוסך את הכסף על דמי מנוי חודשי עקב הקפאה. שווה להשקיע את הסכום בציוד לבית.
אני מאמין שהציוד יהיה שימושי גם בתום ההסגר וחזרה סדירה של המכוני כושר מאחר ואי אפשר לדעת באמת אם כולם יהיו נקיים מהנגיף.

הקורונה לא צריכה להיעלם כדי שיחזרו לפתוח יותר עסקים וחדרי כושר.
יותר מזה, הקורונה תמשיך להיות חלק מחיינו עוד המון זמן. מה חשבתם? שיהיה "הסגר" כל עוד יש קורונה?
אף-אחד גם לא מבטיח לנו שהיא לא תתפרץ שוב בעוצמה בחורף הבא.
אנחנו והעולם עדיין לומדים על הנגיף הזה, לומדים ונערכים אליו, ועם הזמן ההנחיות ישתנו והחיים יהיו קלים יותר,
על אף שהקורונה לא תיעלם ותמשיך להיות חלק מהחיים שלנו מי יודע עוד כמה זמן.
גם אם זה אומר שנחויב לשים מסיכות בכל יציאה מהבית לדוגמה, נמשיך לחיות עם הקורונה

הקורונה לא צריכה להיעלם כדי שיחזרו לפתוח יותר עסקים וחדרי כושר.
יותר מזה, הקורונה תמשיך להיות חלק מחיינו עוד המון זמן. מה חשבתם? שיהיה "הסגר" כל עוד יש קורונה?
אף-אחד גם לא מבטיח לנו שהיא לא תתפרץ שוב בעוצמה בחורף הבא.
אנחנו והעולם עדיין לומדים על הנגיף הזה, לומדים ונערכים אליו, ועם הזמן ההנחיות ישתנו והחיים יהיו קלים יותר,
על אף שהקורונה לא תיעלם ותמשיך להיות חלק מהחיים שלנו מי יודע עוד כמה זמן.
גם אם זה אומר שנחויב לשים מסיכות בכל יציאה מהבית לדוגמה, נמשיך לחיות עם הקורונה
לא בא לבאס. אבל חלק גדול ממה שלמדו זה שהקורונה ממש לא מתעניינת במזג אוויר. הכוונה היא שהקורונה לא תחזור בחורף הבא, הקורונה פוטנציאלית יכולה להשאר עד החורף הבא. והקיץ ממש לא יפריע לה להתפשט.

לגבי חדרי הכושר כמו שאמרו אין לאף אחד הערכה. אבל לצערי זה אחד מהדברים האחרונים שככל הנראה יפתחו. כי זה מקום פוטנציאלי להדבקה המונית.
אתה תורשה לצאת מהבית להתאמן בחוץ כנראה הרבה לפני מאשר שהחדר כושר יחזור.

מבאס אבל.........זה מה יש.

אני מזדהה עם התלבטות הגדולה האם להביא מולטי טריינר\משקולות\משהו אחר להתאמן. זה סוג של הימור. כי יש מצב שנתקע חצי שנה ויותר בלי חדר כושר. ומהצד השני, יש מצב שתוך חודשיים שלוש הם יפתחו. הכל תלוי בהאם הנגיף ימוגר בזריזות + כיצד הממשלה שלנו תפעל. זה לגמרי הימור.
אני שוקל כרגע בכנות להביא מולטי טריינר. אבל אוכל על זה תסביכים של החיים בגלל ש...לך תדע.

לא בא לבאס. אבל חלק גדול ממה שלמדו זה שהקורונה ממש לא מתעניינת במזג אוויר. הכוונה היא שהקורונה לא תחזור בחורף הבא, הקורונה פוטנציאלית יכולה להשאר עד החורף הבא. והקיץ ממש לא יפריע לה להתפשט.

מה קשור לבאס? מזג האויר בכלל אינו העניין...
למעשה אתה רק מחזק את הנקודה שלי - שהקורונה תישאר בחיינו עוד הרבה זמן.
ותיקון קטן - אם כבר פוטנציאלית - היא יכולה להישאר גם כל החיים, עד אז כבר יהיה חיסון / תרופה אז זה לא יטריד אותנו.

לא

על סמך מה אתם אומרים שלא יפתחו בקרוב? לפי הדיבורים של הממשלה אחרי פסח תתחיל כבר חזרה של המשק, אומנם חדר כושר לא הראשון שיפתחו אבל כמה שבועות אחרי למה שלא יפתחו? הם גם צריכים להתפרנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית