הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההערכה לגבי הפתיחה של חדרי הכושר?

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
ידוע בערך מתי יחזרו לשגרה בחדרי הכושר?

אני שוקל לקנות ספה מתכווננת + מוט + צלחות משקל ב 1,200 ש״ח

אני מתלבט, כי אם חוזרים בקרוב לחדר כושר, אז יצא שסתם בזבזתי הרבה כסף על משהו שאני לא אשתמש בו...
זה סכום של בערך עוד חצי שנה בחדר כושר.

מה דעתכם?
מתי נחזור?
או לחלופין -עד מתי בוודאות לא נחזור לחדר כושר?

תודה חברים

על סמך מה אתם אומרים שלא יפתחו בקרוב? לפי הדיבורים של הממשלה אחרי פסח תתחיל כבר חזרה של המשק, אומנם חדר כושר לא הראשון שיפתחו אבל כמה שבועות אחרי למה שלא יפתחו? הם גם צריכים להתפרנס
הפתיחה של המשק ממש לא תהיה מיד אחרי פסח, במקרה הטוב תחילת-אמצע מאי, וחדרי כושר ייקח להם לפחות עוד שבועיים-חודש

תכלס לא ניתן לדעת מתי יפתחו שום דבר כרגע...
כרגע עושים מאמצים גדולים שלא יהיה גל הדבקה נוסף בפסח כמו זה שהיה בפורים.
המטרה למנוע כמה שפחות חולים קשים או כאלה שבאמת זקוקים למערכת הבריאות שגם ככה הייתה בתפוסה של 100% ועל סף קריסה... עוד הרבה לפני שהגיע COVID-19.

וחוסר הידיעה הזאת מתסכלת לגמרי 😣

מפה לשם
"אני שוקל לקנות ספה מתכווננת + מוט + צלחות משקל ב 1,200 ש״ח"
מאיפה אפשר להשיג ציוד שכזה במחירים האלו, מתעניין גם

מצד אחד הממשלה (יותר נכון בנט בעיקר) רוצים לחזור בהדרגה לשגרה, אבל ההתפשטות עדיין ״בשיאה״, למרות ההגבלות החמורות. מנגד, יש סבירות גבוהה שזה בעיקר בגלל המגזר החרדי, כי ההגבלות באוכלוסיה מאוד חמורות ואני מאמין שאנשים כן שומרים על הכללים. אבל... חדרי הכושר יפתחו לדעתי בשלב כמעט האחרון, בגלל כמות האנשים שנמצאים בהם. אני לחלוטין מנחש, אבל לא רואה אותם נפתחים בחודש הקרוב, אולי עוד חודשיים במקרה הטוב. שוב, אני מנחש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית