הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקורי?

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
20200405_175624.jpg

אם אין דרך כמו קוד או חריטה מסויימת שמייחדת את הויאל מהזיופים אז לך תדע
סמוך על הדילר ואז תחשוב חברות.

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200405-200741_Telegram.jpg
    Screenshot_20200405-200741_Telegram.jpg
    KB 65.2 · צפיות: 86
  • Screenshot_20200405-200741_Telegram.jpg
    Screenshot_20200405-200741_Telegram.jpg
    KB 65.2 · צפיות: 82
משהו מוזר לי, ב25/3 לפי הרישומים שלך בפורום התחלת סייקל טסט ואנאבר, איך הלך/הולך ולמה כל שני וחמישי אתה מביא לפה תמונות ושואל אם זה מקורי? מה המטרה?

בנוסף @Pharmacist ראיתי באיזשהו מקום שמישהו כתב שאנאבר מחזק מערכת חיסונית, יש ביסוס לזה?

כל חודש משנים להם את השם חח גם בחינם לא מזריק את זה.
שמע לרוב זה תלוי מה הדילר נתן לך, זו חברה בלי אמא ואבא, לפעמים טובה, לפעמים לא.

תה ירוק ישפר לך יותר חיסונית מאנאבולים אין סיבה לחשוב לכיוון הזה בחומרים
יש לי מיצוי תה ירוק כתוסף, רוצה ללמוד ולהבין על אנאבר, למה אומרים את זה עליו, מה המקור למחשבה הזאת

• פותח/ת השרשור
משהו מוזר לי, ב25/3 לפי הרישומים שלך בפורום התחלת סייקל טסט ואנאבר, איך הלך/הולך ולמה כל שני וחמישי אתה מביא לפה תמונות ושואל אם זה מקורי? מה המטרה?

בנוסף @Pharmacist ראיתי באיזשהו מקום שמישהו כתב שאנאבר מחזק מערכת חיסונית, יש ביסוס לזה?
לא התחלתי עדיין כלום, רק בבדיקות הכל
כל חודש משנים להם את השם חח גם בחינם לא מזריק את זה.
שמע לרוב זה תלוי מה הדילר נתן לך, זו חברה בלי אמא ואבא, לפעמים טובה, לפעמים לא.
אז לא לגעת בחומר הזה?

לא התחלתי עדיין כלום, רק בבדיקות הכל

אז לא לגעת בחומר הזה?
אל תגע בשום חומר, אף אחד פה לא ייתן לך אישור או ייקח על אחריותו שימוש שלך בחומרים, רוצה להיות חמור גדול ולגעת באנבולים, תפאדל, אף אחד לא עוצר אותך אבל חשוב שתבין את ההשלכות ושזה בחירה שלך לשחק לעצמך בגוף ככה

ואם לא התחלת אז אל תתחיל גם. תלמד איך לעבוד בלי חומרים ולקבל תוצאות בדרך הטבעית לפני שאתה קופץ בראש ומשחית את הגוף שלך בלי להבין מי נגד מי
@Pharmacist "בעיות פרופיל ליפידי - תתחיל לקחת סטטינים ותרד במשקל."

מה זה סטטינים? והאם קרדרין יכול להועיל בפרופיל לפידי בהיותו אגוניסט לppar
אנאבר זה אחלה דבר (אם לא מזויף), מושלם לחיטוב, מעלה רגישות לאינסולין,מחזק מערכת חיסונית אפילו, מאוד בטוח לשימוש אבל הוא לא ״מפגיז״ בטוח.
טסט זה טסט

איך אנאבר בהיותו סטרואיד מחזק מערכת חיסונית? אשמח להבהרה על המכניזם מאחורי זה, תודה

GeneUX זה GeneUX אין בהם יותר מידי משחקים .. חברת אנדרגראונד ממוצעת שמציפה את הארץ במחירים ריצפה בגלל זה היא במשחק בכלל . זיופים אין להם כי הרמה שלהם היא כמו מבשלה ביתית .
כל מי שהשתמש אמר עובד .

נערך לאחרונה:
הויאל הראשון שהגיע לי לידיים היה של
אמריקן פארמה לאב:sarcastic:(עדיין קיימת בכלל?)
החומר עבד טוב אבל הכאבים בתחת.... כאילו נגח אותי קרנף בטוסיק

לגבי גנוקס, חומרים סבבה אבל מאוד תלוי מי הדילר, אחרת זה פשוט שמן קנולה

אל תתייחס למדבקות וקרטונים שקונים בעלי באבא כחברת תרופות, אם הדילר שלך אמין תקח גם בקבוק שיש עליו מדבקה לבנה שכתוב עלייה בעברית, קראתי פה גם תגובות שבקבוק בלי מדבקה עם הדפס קרמי זה חומר שבטוח טוב, אני מוכן לתרום כמה בקבוקים של genetic-lab ושל ZDHP שהגיע בלי מדבקה ועם הדפס על הויאל שגרמו למתאמנים שלי לכאב תופת מלווה בחום ונפיחות מחרידה, אני ממליץ לך לקחת קודם 0.5 מיל ולחכות 24 שעות, במידה ואין תופעות כמו שציינתי סביר להניח שהחומר בסדר במידה ואחרי מספר שבועות תראה תוצאות.

לא יודע איך ה-GH שלהם ואם יש להם בכלל, מה שאניודע שזה הגיע בקבוק עם הדפס קרמי/משי והחומר לא טוב, גורם לנפיחות סגולה בגודל של כדור טניס בצבע סגול וזה הגיע מחו״ל בודאות.

קבצים מצורפים

• 4BBFA7D3-AB81-49F5-A670-C2E230E347F2.jpeg
    4BBFA7D3-AB81-49F5-A670-C2E230E347F2.jpeg
    KB 109.5 · צפיות: 100
זה היה אמור להיות מדיטק....למה כתוב על זה pure platinum?

האינדיקציה הכי טובה היא פשוט לקחת ולראות אם זה עובד, לדעתי זה דיבול כי רק מטומטם יזייף תרופה כזאת זולה, יכול להיות שזה יעבוד אבל באיכות ירודה של הייצור בלי קשר לחומר הפעיל וזה ההימור בחברות אנדרגראונד עם כל האריזה היפה ומה שמסביב.

"בעיות פרופיל ליפידי - תתחיל לקחת סטטינים ותרד במשקל."

מה זה סטטינים? והאם קרדרין יכול להועיל בפרופיל לפידי בהיותו אגוניסט לppar
סטטימים זאת משפחה של תרופות שעוצרת תהליך מסוים בסינטזה של כולוסטרול בגוף, כלומר הם מורידים רמות כולוסטרול אצל בני אדם. כמעט כולם אחרי גיל 50 לוקחים אותם, זה בין התרופות הבודדות שהוכחו כמאריכות חיים. כמובן יש תופעות לוואי, הכי נפוץ זה כאב וקיבוץ שרירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית