עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צלם את הויאלה של הטסט והקופסא
צלם את הויאלה של הטסט והקופסא של הבולד
יש לי מיצוי תה ירוק כתוסף, רוצה ללמוד ולהבין על אנאבר, למה אומרים את זה עליו, מה המקור למחשבה הזאתתה ירוק ישפר לך יותר חיסונית מאנאבולים אין סיבה לחשוב לכיוון הזה בחומרים
לא התחלתי עדיין כלום, רק בבדיקות הכלמשהו מוזר לי, ב25/3 לפי הרישומים שלך בפורום התחלת סייקל טסט ואנאבר, איך הלך/הולך ולמה כל שני וחמישי אתה מביא לפה תמונות ושואל אם זה מקורי? מה המטרה?
בנוסף @Pharmacist ראיתי באיזשהו מקום שמישהו כתב שאנאבר מחזק מערכת חיסונית, יש ביסוס לזה?
אז לא לגעת בחומר הזה?כל חודש משנים להם את השם חח גם בחינם לא מזריק את זה.
שמע לרוב זה תלוי מה הדילר נתן לך, זו חברה בלי אמא ואבא, לפעמים טובה, לפעמים לא.
אל תגע בשום חומר, אף אחד פה לא ייתן לך אישור או ייקח על אחריותו שימוש שלך בחומרים, רוצה להיות חמור גדול ולגעת באנבולים, תפאדל, אף אחד לא עוצר אותך אבל חשוב שתבין את ההשלכות ושזה בחירה שלך לשחק לעצמך בגוף ככהלא התחלתי עדיין כלום, רק בבדיקות הכל
אז לא לגעת בחומר הזה?
אישית לא הייתי לוקח סיכונים.לא התחלתי עדיין כלום, רק בבדיקות הכל
אז לא לגעת בחומר הזה?
😱 ואיך הGH שלהם ?ZDHP
זה היה אמור להיות מדיטק....למה כתוב על זה pure platinum?
סטטימים זאת משפחה של תרופות שעוצרת תהליך מסוים בסינטזה של כולוסטרול בגוף, כלומר הם מורידים רמות כולוסטרול אצל בני אדם. כמעט כולם אחרי גיל 50 לוקחים אותם, זה בין התרופות הבודדות שהוכחו כמאריכות חיים. כמובן יש תופעות לוואי, הכי נפוץ זה כאב וקיבוץ שרירים."בעיות פרופיל ליפידי - תתחיל לקחת סטטינים ותרד במשקל."
מה זה סטטינים? והאם קרדרין יכול להועיל בפרופיל לפידי בהיותו אגוניסט לppar