הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקסימום שריר מינימום שומן

Sahar_amiel

משתמש מתחיל
31
2
נק' מוניטין:
3
31
2
Icon
אני רוצה להעלות עכשיו במקסימום שריר ומינימום שומן , אם אני יגיע לכמות חלבון הנדרשת ואולי קצת יותר וישאר במאזן קלורי נטרלי אני יצליח לעלות במסת שריר בצורה טובה או שחייב מאזן קלורי חיובי להגדלת מסת השריר?
דגש על מקסימום שריר מינימום שומן שאני רוצה להשיג למישהו יש עצות?

התמדה.
רוב החברה באים בגישה של לכבוש את העולם ואחרי כמה זמן שזה נהיה קצת משעמם או קשה מתחילים לזרוק ולא מבינים למה התוצאות לא כמו שהם קיוו

פשוט תתמיד, ולאט לאט תלמד ותבין איך עושים את התהליך יותר טוב, תתרכז בתהליך ולא בתוצאות, ברגע שתמצא תהליך, התוצאות יגיעו מלבד.

עכשיו אתה מבקש שיביאו לך כמרשם תעשה כך וכך ויהיה כך וכך, וכנראה יהיה פה חברה טובים שיכווינו אותך, אבל תצטרך ללמוד מה עובד הכי טוב בשבילך ולאט לאט ככל שאתה נכנס לעולם הזה יותר להבין עוד ועוד.

אבל העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה התמדה, כי כן, יהיה ימים שתישבר ותתחיל לזרוק ואז תיזכר למה התחלת וכדאי שתמשיך להתמיד, כי רק התמדה תוכל לתת לך תוצאות

• פותח/ת השרשור
התמדה.
רוב החברה באים בגישה של לכבוש את העולם ואחרי כמה זמן שזה נהיה קצת משעמם או קשה מתחילים לזרוק ולא מבינים למה התוצאות לא כמו שהם קיוו

פשוט תתמיד, ולאט לאט תלמד ותבין איך עושים את התהליך יותר טוב, תתרכז בתהליך ולא בתוצאות, ברגע שתמצא תהליך, התוצאות יגיעו מלבד.

עכשיו אתה מבקש שיביאו לך כמרשם תעשה כך וכך ויהיה כך וכך, וכנראה יהיה פה חברה טובים שיכווינו אותך, אבל תצטרך ללמוד מה עובד הכי טוב בשבילך ולאט לאט ככל שאתה נכנס לעולם הזה יותר להבין עוד ועוד.

אבל העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה התמדה, כי כן, יהיה ימים שתישבר ותתחיל לזרוק ואז תיזכר למה התחלת וכדאי שתמשיך להתמיד, כי רק התמדה תוכל לתת לך תוצאות

כן אחי אבל זה לא קשור להתמדה אני כבר שנתיים בעסק עליתי 15 קילו בצורה די נקייה אבל די תקוע במהלך החצי שנה האחרונה אני רואה די שינוי למרות שאני תקוע אני יותר חטוב וטיפה יותר גדול אבל אולי יש משו שאני לא יודע ואולי אני יכול לעשות יותר טוב אני מתכוון.

ותודה

כן אחי אבל זה לא קשור להתמדה אני כבר שנתיים בעסק עליתי 15 קילו בצורה די נקייה אבל די תקוע במהלך החצי שנה האחרונה אני רואה די שינוי למרות שאני תקוע אני יותר חטוב וטיפה יותר גדול אבל אולי יש משו שאני לא יודע ואולי אני יכול לעשות יותר טוב אני מתכוון.

ותודה
אם עלית 15 קילו בחצי שנה זה לא כזה נקי.
בכל מקרה ככל שעלית יותר במסת שריר, ככ קשה יותר להמשיך לעלות ללא פלוס קלורי, למרות שהוא לא חייב להיות מוגזם, ויכול להיות קל מאוד.
אתה יכול להישאר על נייטרלי או לעלות בקצב איטי מאוד (0.5%-0.25% ממשקל הגוף שלך בחודש), ועדיין לצבור שריר, במיוחד בגלל שהעליה שלך לא הייתה נקיה במיוחד.

בשנתיים, או שנה וחצי אם הוא תקוע בחצי שנה האחרונה
צודק, קראתי לא נכון.
15 קילו בשנתיים זה יחסית נקי.
במצב כזה כן צריך להיות בפלוס קלורי, אבל ככל שאחוז השומן שלך גבוה יותר, ככה הפלוס יכול להיות קטן יותר עד לא קיים

• פותח/ת השרשור
צודק, קראתי לא נכון.
15 קילו בשנתיים זה יחסית נקי.
במצב כזה כן צריך להיות בפלוס קלורי, אבל ככל שאחוז השומן שלך גבוה יותר, ככה הפלוס יכול להיות קטן יותר עד לא קיים

אמ אני מערך שאני בסביבות ה10-12 אחוז שומן אני די חטוב זה אומר מאזן קלורי גבוה יותר?

אמ אני מערך שאני בסביבות ה10-12 אחוז שומן אני די חטוב זה אומר מאזן קלורי גבוה יותר?
אתה מדבר על מספרים תיאורטיים.
תהיה כנה עם עצמך, אם יש לך יחסית מעט שומן, אז תצטרך פלוס קלורי בוודאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית