הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית SS אחרי שנה וחצי

elrameinii

משתמש מתחיל
69
14
נק' מוניטין:
49
69
14
כשהתחלתי להתאמן לא עשיתי תכנית כח פשוט עבדתי Ab לאחר מכן Abc התקדמתי ועדיין ממשיך להתקדם בסדר. אני רוצה לשפר את המשקלים במורכבים.
אני לא עושה יותר מידי דדליפט בתוכנית שלי כרגע.
אני כבר מתאמן שנה וחצי יש טעם לעשות כרגע את התוכנית SS?
האם התוכנית תספיק לי לגדול?

משקלים Rm1
Bench 100
Squat 140
Deadlift 155-160

כשהתחלתי להתאמן לא עשיתי תכנית כח פשוט עבדתי Ab לאחר מכן Abc התקדמתי ועדיין ממשיך להתקדם בסדר. אני רוצה לשפר את המשקלים במורכבים.

משקלים Rm1
Bench 100
Squat 140
Deadlift 155-160
ממש לא,תוכנית זבל שבזבלים
מוכן לכל הרוע שיצאו עליי

משקלים Rm1
Bench 100
Squat 140
Deadlift 155-160
תראה תוכנית ss זו תוכנית כוח
למתאמנים שרוצים כוח בעיקר אם המטרה שלך
זה היפרטרופיה בפלג גוף עליון ss לא תקדם אותך יותר מידי רגליים בהחלט כן דווקא

עם משקלים כאלה אין ממש טעם
אתה יכול לעשות פשוט 6 חזרות במורכבים ולהתמקד בלהשתפר כל שבוע
התשובה שלך אולי ״נכונה״ אבל לפי רמת הידע של פותח הדיון אני יכול לחשוב על 10 דרכים שונות ליישם את ההצעה שלך בצורה לא נכונה.

התשובה שלך אולי ״נכונה״ אבל לפי רמת הידע של פותח הדיון אני יכול לחשוב על 10 דרכים שונות ליישם את ההצעה שלך בצורה לא נכונה.
אתה מדבר על העובדה שהוא עושה abc? הצעתי לו פשוט רעיון לאיך להתקדם במשקלים, אם הוא רוצה תוכנית ספציפית שיבקש פשוט.

אז איך כדאי לחלק את האימונים

איך שנוח לך ובצורה שאתה מתקדם בה הכי מהר.
בשלב הזה FBW בנויה היטב תשרת אותך מעולה. תעשה סיבוב באינטרנט על העקרונות שאמורים להנחות אותך בבניית תכנית.

ברור שזאת לא חובה אתה תעשה סקוואט דדליפט ובנץ באותו אימון?
אף אחד מהתרגילים שציינת הוא לא חובה לפיתוח גוף, ודדליפט אפילו יכול להזיק למטרה הזאת בהרבה מקרים.
אולי תהיה מופתע אבל אפשר לעבוד על כל הגוף בכל אימון ועדיין לא לעשות סקוואט, בנץ' פרס ודדליפט באותו אימון.

הוא הרבה יותר מתיש (צבירת תשישות) מתרגילים יותר מבודדים. אומנם הוא תרגיל טוב, אבל אפשר לפמפם הרבה דברים במקום כדי להגיע למאסה יפה.

הוא הרבה יותר מתיש (צבירת תשישות) מתרגילים יותר מבודדים. אומנם הוא תרגיל טוב, אבל אפשר לפמפם הרבה דברים במקום כדי להגיע למאסה יפה.
הבנתי. אבל מצד שני אנחנו לא רוצים "לזעזע" את המערכת כמה שיותר? נגיד תרגילי רגליים, אני יכול לפמפם פשיטות ברכיים אבל סביר להניח שעם פשיטות ברכיים אני לא יכול לגרום נזק כמו עם סקוואט כבד. כמובן שאני אשלם על זה מחיר בהתאוששות, במיוחד בהתאוששות עצבית אבל זה משהו דרוש בשילוב נכון בתכנית אימונים, לא?

הבנתי. אבל מצד שני אנחנו לא רוצים "לזעזע" את המערכת כמה שיותר? נגיד תרגילי רגליים, אני יכול לפמפם פשיטות ברכיים אבל סביר להניח שעם פשיטות ברכיים אני לא יכול לגרום נזק כמו עם סקוואט כבד. כמובן שאני אשלם על זה מחיר בהתאוששות, במיוחד בהתאוששות עצבית אבל זה משהו דרוש בשילוב נכון בתכנית אימונים, לא?
ממש לא,פיתוח גוף זה לא לזעזע את המערכות כמה שיותר

למטרות בילדינג אתה רוצה להגיע להתשה "מקומית", כלומר, שהשריר "צועק הצילו".

אם תעשה את זה דרך תרגיל כמו דדליפט - אתה תתעייף מאוד באימון, הוא תהיה מותש מטעמים שהם לא - "התשה מקומית", וגם צריך להתאושש מהם.

זה לא אומר שאי אפשר לבנות מסת שריר עם דדליפט, אבל דדליפט (קלאסי) למטרה הזאת, הוא כלי פחות אידאלי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית