הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתרים להזמנה מחול

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
היי,
מכירים עוד אתרים ששולחים אבקות חלבון לישראל בנוסף לאלו:
iherb,vitacost,bodybuilding,Myprotein?

מישהו מכיר את האתר או המוצר שכתבו מעליי?☝️
אני לא עובד אצלם או משהו, סתם נהניתי מההזמנה האחרונה שלי אצלם.
זה מותג הולנדי.

קבצים מצורפים

• index.jpg
    index.jpg
    KB 95.5 · צפיות: 69
  • index2.jpg
    index2.jpg
    KB 98.8 · צפיות: 73
  • index3.jpg
    index3.jpg
    KB 113.5 · צפיות: 83
מעניין אם האתר אמין אם יש עוד אנשים שהזמינו/מזמינים קבוע משם, ואם המוצר איכותי.
הם חברת בת של Glanbia, שאחראים גם על BSN ועל אופטימום, אז מדובר כנראה באותו מקור של מי גבינה, ניתן לראות את זה כאן:
Global Performance Nutrition | Glanbia plc
ומעבר לכך - הם קיבלו כאן אחלה דירוג מלקוחות:
bodyandfit.com/en-gb experiences | Read 184 bodyandfit.com/en-gb reviews

הם משתמשים בשילוח רגיל לגמרי, אני שילמתי בפייפאל למקרה שיקרה משהו.
לא מדובר פה באיזה סקאם.

יש את באדי אנד פיט!
Whey Perfection | Body & Fit
יש להם מבצעים כל הזמן, בפעם האחרונה הזמנתי 4.5 קילו של מי גבינה ב220 שקל כולל המשלוח, וזה כמובן היה מתחת לרף המכס.
אחלה חלבון.
נראה מצוין אבל מי פרוטאין עדיין טיפה יותר משתלם מבחינת מחיר. אבל אם הטעם של החברה הזאת יותר טוב משל מיי פרוטאין אז לגמרי שווה להזמין. איזה טעם לקחת? ויצא לך כבר לטעום?

נראה מצוין אבל מי פרוטאין עדיין טיפה יותר משתלם מבחינת מחיר. אבל אם הטעם של החברה הזאת יותר טוב משל מיי פרוטאין אז לגמרי שווה להזמין. איזה טעם לקחת? ויצא לך כבר לטעום?
קניתי ב51 פאונד עם איזה מבצע שהיה להם שבוע שעבר, 4.5 קילו ב220 שקל. זה יותר זול מMP.
קניתי שוקולד בראוני, מאוד טעים.
עוד אתר טוב - YAMAMOTO NUTRITION | sports nutrition and production of food supplements, supplements for sport and wellness
ניסיתי רק את הUltra Whey Complex בטעם שוקולד גורמה, ואת הקוקוס - שניהם היו טעימים מאוד.
המחיר בדיפולט קצת גבוה אבל יש להם הרבה פעמים קופונים של 25% ועוד אפשר להכניס אקסטרה 10% הנחה מקופונים של INFLUENCERS מהאינטרנט.
ניתן להגיע שם ל4 קילו מי גבינה ב60 יורו כולל משלוח, דיי נחמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית