עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא עובד אצלם או משהו, סתם נהניתי מההזמנה האחרונה שלי אצלם.מישהו מכיר את האתר או המוצר שכתבו מעליי?☝️
מעניין אם האתר אמין אם יש עוד אנשים שהזמינו/מזמינים קבוע משם, ואם המוצר איכותי.אני לא עובד אצלם או משהו, סתם נהניתי מההזמנה האחרונה שלי אצלם.
זה מותג הולנדי.
הם חברת בת של Glanbia, שאחראים גם על BSN ועל אופטימום, אז מדובר כנראה באותו מקור של מי גבינה, ניתן לראות את זה כאן:מעניין אם האתר אמין אם יש עוד אנשים שהזמינו/מזמינים קבוע משם, ואם המוצר איכותי.
נראה מצוין אבל מי פרוטאין עדיין טיפה יותר משתלם מבחינת מחיר. אבל אם הטעם של החברה הזאת יותר טוב משל מיי פרוטאין אז לגמרי שווה להזמין. איזה טעם לקחת? ויצא לך כבר לטעום?יש את באדי אנד פיט!
Whey Perfection | Body & Fit
יש להם מבצעים כל הזמן, בפעם האחרונה הזמנתי 4.5 קילו של מי גבינה ב220 שקל כולל המשלוח, וזה כמובן היה מתחת לרף המכס.
אחלה חלבון.
קניתי ב51 פאונד עם איזה מבצע שהיה להם שבוע שעבר, 4.5 קילו ב220 שקל. זה יותר זול מMP.נראה מצוין אבל מי פרוטאין עדיין טיפה יותר משתלם מבחינת מחיר. אבל אם הטעם של החברה הזאת יותר טוב משל מיי פרוטאין אז לגמרי שווה להזמין. איזה טעם לקחת? ויצא לך כבר לטעום?
זה לא יותר זול מMPקניתי ב51 פאונד עם איזה מבצע שהיה להם שבוע שעבר, 4.5 קילו ב220 שקל. זה יותר זול מMP..
בערך אותו דבר, אם ב MP המחיר של 5 קילו הוא 250, שקלים בודדים הבדל.זה לא יותר זול מMP
Mp 5 קילו ב-200 שקל.בערך אותו דבר, אם ב MP המחיר של 5 קילו הוא 250, שקלים בודדים הבדל.
אם זה הרבה יותר טעים אולי יותר שווה