תור מתכוון לשבור את שיא העולם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
עקבתי אחריו הרבה השנה..הוא על בסיס שבועי העלה סרטונים של הדדליפט שלו ,וכנראה שזה היה המטרה העיקרית שלו כל התקופה האחרונה. למשוך 501.

.

Espn פרסמו שהם ישדרו את הניסיון הזה בשידור ישיר.
למיטב הבנתי זה לא חלק מתחרות,אלא נסיון ביתי/עצמאי
תשמרו את התאריך 2.5.2020

מה הקטע של הדובי?
דובון אכפת לי 😃
היה כאן דיבור על ריבוי איגודים בפאוורליפטינג והוא אמר כמה שזה מגוכך שעם מלא איגודים ובכל איגוד יכולים להיות חוקים שונים, כמעט כל אחד שמתחרה באיגוד עלום שם יכול לשבור שיא איגוד, משהו כזה. אז הוא צחק על זה שהוא פותח איגוד בשם AAH (alex and horses) ומכיוון שהוא היחיד באיגוד הוא מחזיק בשיאי עולם באותו איגוד

דובון אכפת לי 😃
היה כאן דיבור על ריבוי איגודים בפאוורליפטינג והוא אמר כמה שזה מגוכך שעם מלא איגודים ובכל איגוד יכולים להיות חוקים שונים, כמעט כל אחד שמתחרה באיגוד עלום שם יכול לשבור שיא איגוד, משהו כזה. אז הוא צחק על זה שהוא פותח איגוד בשם AAH (alex and horses) ומכיוון שהוא היחיד באיגוד הוא מחזיק בשיאי עולם באותו איגוד
למה הוא קיבל באן?

דובון אכפת לי 😃
תכלס זה מגוכח שאנשים רק מתחרים בתחרות עם איגוד, אני הייתי בינהם.
כל כך רציתי לקבוע שיא איגוד.

בארץ יש לנו את הGPA-D שזה איגוד הטוען שהוא מצריך בדיקות סימום.
הקטע המגוכח היא שאין מעקב או דרישה מטעם האיגוד להמצאת הוכחות שהתחרות קיימה בדיקות למיטב ידיעתי.
למרות זאת כאן בארץ עושים בדיקות מאוד קפדניות כי זה רוח הספורט.

הקטע המצחיק, שזה לא מונע משיאי עולם להישבר על ימין ועל שמאל. מדובר באנשים טבעיים ששוברים שיאי עולם של מוזרקים, ואין לי הסבר אחר מלבד שרוב המתחרים בעולם תחת האיגוד כנראה לא רציניים (וכמובן שישראלים חזקים:sporty074-39:).

מבחינתי, אני מאוד מקווה שהתחרויות ילכו לכיוון איגוד עצמי של ישראל, ורק מי ששובר שיא ישראל יוכל להתפאר לעצמו.
גם כאן יהיה הרבה קטגוריות והרבה מקום לכולם להתגאות בהישגים שלהם.

אבל בשביל הכסף יש את נוסחת הווילקס וקטגוריות כלליות יותר.

הבעיה היא שיש עדיין הרבה מתחרים ומאמנים שלא ישתתפו בתחרות בלי שם מפוצץ כמו GPA גם אם תסביר להם שזה חרטא.

אבל אני מקווה שהפרסים הכספיים יגרמו לספורט לעוף קדימה, ולוותר על אלפי הקטגוריות והאיגודים המגוכחים.

הקטע המצחיק, שזה לא מונע משיאי עולם להישבר על ימין ועל שמאל. מדובר באנשים טבעיים ששוברים שיאי עולם של מוזרקים, ואין לי הסבר אחר מלבד שרוב המתחרים בעולם תחת האיגוד כנראה לא רציניים (וכמובן שישראלים חזקים:sporty074-39:).
שוברים שיאי עולם של האיגוד gpa-d או שיאי עולם כלליים?

אתה אומר שטבעיים שוברים שיאי עולם של מוזרקים, אם זה איגוד עם בדיקות סמים איך אתה יודע שהשיאי עולם הם של מוזרקים?
אני אומר שיכול להיות מסוממים בקלות בתחרויות האלו בעולם, כי אין פיקוח על הבדיקות.
ברגע שיש אפס פיקוח על בדיקות, בעיני זה שיאים שיכלו להיעשות על ידי מוזרקים.

כאן בארץ למרות חוסר הפיקוח של האיגוד, מארגני התחרות מפקחים בצורה יוצאת מן הכלל על המתחרים שאין סימום.

בתור אחד שהתחרה בלא מעט תחרויות, ואף אחת מהן אינה IPF, זהו האיגוד ה״רציני״ היחיד. כל השאר שווים ל... אתה יודע מה. חלילה לא אומר שאין בIPF דברים הזויים ומיותרים, אבל זה האיגוד היחיד שהשילוב אותיות שלו שווה משהו.

אני אומר שיכול להיות מסוממים בקלות בתחרויות האלו בעולם, כי אין פיקוח על הבדיקות.
ברגע שיש אפס פיקוח על בדיקות, בעיני זה שיאים שיכלו להיעשות על ידי מוזרקים.

כאן בארץ למרות חוסר הפיקוח של האיגוד, מארגני התחרות מפקחים בצורה יוצאת מן הכלל על המתחרים שאין סימום.
GPA-D קיים מספר שנים בודדות (4 לדעתי) ולכן רוב "שיאי העולם" באיגוד הזה שייכים לאחד מ5 האנשים שבכלל התחרות בקטגוריה מסויימת..

כדי להבין את האירוניה של שיאי עולם באיגוד צריך לספור אותם. בזמנו היה לי ויכוח קל עם בחור שעומד בראש איגוד, שטען שלא מפרגנים לספורטאי ששבר שיאי עולם. הייתי במצברוח קטנוני, אז ספרתי כמה שיאי עולם האיגוד שלו מחזיק, אם אני זוכר נכון - ספרתי 12,000~. אני לא מגזים, אשכרה 12,000 שיאי עולם שונים ניתנים לקביעה. השערה שרירותית שלי - יש יותר שיאי עולם מאשר מתחרים פעילים באיגוד. בקיצור, הם לחלוטין חסרי משמעות.

אני שמח שאליהו שותף ל״גישה״ שלי ועשה תחרות עם מעט מאוד קטגוריות (3-4 סה״כ בקרב 3?) מה שהחזיר את הקונספט של ״תחרות״ למה שאנחנו מתייחסים אליו בתור תחרות.

GPA-D קיים מספר שנים בודדות (4 לדעתי) ולכן רוב "שיאי העולם" באיגוד הזה שייכים לאחד מ5 האנשים שבכלל התחרות בקטגוריה מסויימת..
צודק, אבל זה די מגוכח שאין להם שום דרישות לאימות בדיקות סימום בתחרויות.
כדי להבין את האירוניה של שיאי עולם באיגוד צריך לספור אותם. בזמנו היה לי ויכוח קל עם בחור שעומד בראש איגוד, שטען שלא מפרגנים לספורטאי ששבר שיאי עולם. הייתי במצברוח קטנוני, אז ספרתי כמה שיאי עולם האיגוד שלו מחזיק, אם אני זוכר נכון - ספרתי 12,000~. אני לא מגזים, אשכרה 12,000 שיאי עולם שונים ניתנים לקביעה. השערה שרירותית שלי - יש יותר שיאי עולם מאשר מתחרים פעילים באיגוד. בקיצור, הם לחלוטין חסרי משמעות.

אני שמח שאליהו שותף ל״גישה״ שלי ועשה תחרות עם מעט מאוד קטגוריות (3-4 סה״כ בקרב 3?) מה שהחזיר את הקונספט של ״תחרות״ למה שאנחנו מתייחסים אליו בתור תחרות.
אני חושב שיש לנו בגדול 200 שיאים פוטנצילים ריאלים בכל הקטגוריות יחד של נשים וגברים בכל המשקלים וכל הגילאים (לא כולל מעל 40).

למרות הגישה של אליהו, אני חושב שרוב המתחרים מגיעים לקבוע שיא ישראל או איגוד. ולא בשביל הגביע והכסף. והאמת שיש הרבה מאוד מתחרים שמגיעים בשביל החויה ולא בשביל שום דבר אחר.

אני לא יודע בדיוק איך יראו התחרויות שלו בעתיד, נראה שהם תמיד משתפרים ומתווספים עוד ועוד מתחרים. אבל אני לא חושב שאיחוד הקטוגריות וחלוקת פרסים כספיים וגביעים באמת מביא את הממוצע המתחרה.

בסופו של דבר, כל הקטגוריות הדיביליות האלו מביא הכי הרבה מתחרים אני חושב.

צודק, אבל זה די מגוכח שאין להם שום דרישות לאימות בדיקות סימום בתחרויות.

אני חושב שיש לנו בגדול 200 שיאים פוטנצילים ריאלים בכל הקטגוריות יחד של נשים וגברים בכל המשקלים וכל הגילאים (לא כולל מעל 40).

למרות הגישה של אליהו, אני חושב שרוב המתחרים מגיעים לקבוע שיא ישראל או איגוד. ולא בשביל הגביע והכסף. והאמת שיש הרבה מאוד מתחרים שמגיעים בשביל החויה ולא בשביל שום דבר אחר.

אני לא יודע בדיוק איך יראו התחרויות שלו בעתיד, נראה שהם תמיד משתפרים ומתווספים עוד ועוד מתחרים. אבל אני לא חושב שאיחוד הקטוגריות וחלוקת פרסים כספיים וגביעים באמת מביא את הממוצע המתחרה.

בסופו של דבר, כל הקטגוריות הדיביליות האלו מביא הכי הרבה מתחרים אני חושב.
אם אנשים באים רק לקבוע שיאים, זה עצוב מאוד. התחום לא יתפתח ככה, אז כמובן שאפשר לנסות לרצות את כולם ולעשות מליון מקצים ומליון חלוקות לקטגוריות (לחיצה רוסית, פוש פול, ציוד קל (סלינגשוט) וכד׳...). או שאפשר לנסות לקדם את התחרות והתחום. לשיקולו של המארגן.

אם אנשים באים רק לקבוע שיאים, זה עצוב מאוד. התחום לא יתפתח ככה, אז כמובן שאפשר לנסות לרצות את כולם ולעשות מליון מקצים ומליון חלוקות לקטגוריות (לחיצה רוסית, פוש פול, ציוד קל (סלינגשוט) וכד׳...). או שאפשר לנסות לקדם את התחרות והתחום. לשיקולו של המארגן.
זה מה שאני שמתי לב כשדיברתי עם המתחרים. אני לא חושב שאליהו ילך לכיוון הוספת מקצים. אני חושב שהוא ילך יותר לכיוון הוזלת ההשתתפות על ידי פחות פרסים כספיים.
אם העניין הכספי לא הביא אף אחד, אין טעם לחלק אותו, אפשר להוזיל משמעותית דמי השתתפות.

עדיין יהיה כנראה 3 קטגוריות לבוגרים ו2 לנוער ו2 לנשים כמו שהיה בשביל הגביעים והפודיום. אבל ישאר הרשימה הרשמית לשיאי קטגוריות.

אני לא מאמין שאליהו ילך לכיוון של הוספת מקצים, הנושא די מפגר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית