הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תור מתכוון לשבור את שיא העולם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
עקבתי אחריו הרבה השנה..הוא על בסיס שבועי העלה סרטונים של הדדליפט שלו ,וכנראה שזה היה המטרה העיקרית שלו כל התקופה האחרונה. למשוך 501.

.

Espn פרסמו שהם ישדרו את הניסיון הזה בשידור ישיר.
למיטב הבנתי זה לא חלק מתחרות,אלא נסיון ביתי/עצמאי
תשמרו את התאריך 2.5.2020

אוי הקרינג' של התגובות פה יהיה יותר גרוע מהקרינג' של הקרב.

מה נראה לכם שכל "בן אדם חזק" יש לו סיכוי לתת הופעה בזירת אגרוף? הם ספורטאים מקצוענים והם הולכים לעשות אירוע Streetbeef.
זה יהיה יותר גרוע מDada 5000 נגד קימבו סלייס. אחד לפני 10 שנים (בגיל 20!) לא ידע לעשות תרגיל פשוט כמו דדליפט והשני במצב בריאותי כ"כ גרוע שהוא כמעט מת בכל הרמה שלו בשנים האחרונות. אני מופתע אם יתנו לאדי בכלל אישור רפואי לעלות לזירה אני לא אתפלא אם חצי מהלב שלו מצולק.

עצוב שמדרדרים ספורט אמיתי כמו איגרוף, ספורט שבאמת דורש כישורים ואופי בשביל הshitshow הזה.
ועוד הם קוראים לעצמם "ספורטאים" כשהם בוחרים להתחרות במשהו שאין להם שום קשר אליו בשביל הכסף.

תישארו בספורט המטומטם שלכם "להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הרצפה" ותפסיקו להרוס ענפי ספורט שיש בהם אשכרה אנשים כישרוניים.

מה נראה לכם שכל "בן אדם חזק" יש לו סיכוי לתת הופעה בזירת אגרוף? הם ספורטאים מקצוענים והם הולכים לעשות אירוע Streetbeef.
זה יהיה יותר גרוע מDada 5000 נגד קימבו סלייס. אחד לפני 10 שנים (בגיל 20!) לא ידע לעשות תרגיל פשוט כמו דדליפט והשני במצב בריאותי כ"כ גרוע שהוא כמעט מת בכל הרמה שלו בשנים האחרונות. אני מופתע אם יתנו לאדי בכלל אישור רפואי לעלות לזירה אני לא אתפלא אם חצי מהלב שלו מצולק.

עצוב שמדרדרים ספורט אמיתי כמו איגרוף, ספורט שבאמת דורש כישורים ואופי בשביל הshitshow הזה.
ועוד הם קוראים לעצמם "ספורטאים" כשהם בוחרים להתחרות במשהו שאין להם שום קשר אליו בשביל הכסף.

תישארו בספורט המטומטם שלכם "להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הרצפה" ותפסיקו להרוס ענפי ספורט שיש בהם אשכרה אנשים כישרוניים.
הדיון על איך יראה הקרב נמצא כאן Eddie VS Thor קרב האיגרוף הכי מעניין בהיסטוריה- שרשור ההימורים הרשמי

יש להם שנה וחצי להתכונן.
ולא הייתי מזלזל דווקא באדי, שחיין מקצועי לשעבר, אם אני לא טועה גם בעל ניסיון באיגרוף.

כישרוניים
מה זה משנה כשרוניים או מוכשרים.
גם כישרון לאספקט גופני יחיד הוא כישרון.
זה בסדר שמסיבה רגשית כלשהי אתה מעריך את זה פחות.
הקריטריונים שלך אפילו אולי "הגיוניים"
אבל אתה לגמרי מפספס.
זה כן נכלל בהגדרה של ספורט, ויש לזה ביקוש רציני מאוד.
אתה פחות חשוב לאנושות כנראה מאשר האנשים האלה אם זה נמדד בכסף..
סתם אגרסיביות מיותרת

אבל אתה לגמרי מפספס.
סתם אגרסיביות מיותרת
כישרוניים באלמנט אחד והוא הרמת משקלים כבדים בתצורה מסוימת (מוט, אבני אטלס, משיכת משאית וכו'). יפה שיתמידו בזה.

לא הבנתי לאיזה נקודת התייחסת שזה ספורט?
האם אתה מתכוון שלעלות לזירה ולנופף בידיים זה ספורט? זה לא. זה בעיקר דרמה בשביל גברים שאוהבים ליראות אלימות ואגריסיביות (ואת הדרמה אפשר ליראות בכל ענף ספורט שיש בו מתחרים).
ואני לא מתכוון להיכנס להגדרה המדויקת של מה זה ספורט. אם הוא צריך להיות מאוגד, יש לו אלופים וכו'. זה לא מעניין.
האם אתה מתכוון שספורט הפוואטרליפיטינג/סטרונגמן הוא ספורט? ברור שכן. אבל הוא כ"כ נוראי ומשעמם שאפילו הסצנה המקומית לא עוקבת אחרי מה שקורה שם. ואם זה הספורט שבחרתם לעסוק בו, תדאגו לקדם אותו קדימה. ואל תתחזו לעלאק "לוחמים" שאתם עולים לזירה ל2 דק'.
ענף הבוקסינג סובל מאוד מתרבות הMoney fight וזה לא מאוד עוזר שיש ביקוש לכל ההופעות freakshow האלו כי זה מדרדר את ענף אומנות הלחימה עוד יותר ונותן תהילה וכסף לאנשים שלא מוכשרים מספיק על חשבון האנשים האמיתיים שמקדישים את הזמן והבריאות שלהם בשביל הספורט הזה.

לא ממש אכפת לי אם הם חשובים לאנושות או לא. האנשים האלה הם בדיחה של ספורטאים.
כל תרבות המרימי משקולות שמחשיבים את עצמם כtough guys הם הרעל של הקהילה ואין להם שום מודעות עצמית. הם יותר גרועים מהבודיבילדרים.

האנשים האלה הם בדיחה של ספורטאים.
להגיד שאין שום עניין בשני אלופי עולם של WSM שיעלו בקרב איגרוף זה דבר אחד(שאני מסכים איתו) אבל להגיד ששני אלופי עולם וארנולד בספורט מאוד מכובד בחו"ל הם בדיחה של ספורטאים זה להודות בחוסר ידע שלך בכמה קשה להיות ספורטאי מקצועי בכל תחום.

יש לי הכי פחות כבוד מכל ענפי הספורט לענף ה"להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הריצפה".
רובם לא אנשים כישרוניים בצורה יוצאת דופן, אלא הם פשוט אנשים חזקים.

שיאן עולם גבירותיי ורבותיי:

יש לי הכי פחות כבוד מכל ענפי הספורט לענף ה"להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הריצפה".
טוב אם אתה אומר את זה ככה... נראה לי כל הליפטרים והסטרונגמנים צריכים לפרוש ברגע זה, מה הטעם להתאמן ולהתחרות בזה אם ל Puffy מ LBS אין כבוד אליהם

שיאן עולם גבירותיי ורבותיי:
לא הבנתי אם זה נועד לחזק את הנקודה שלך או את שלי שאתה פשוט לא מבין כמה עבודה קשה הולכת מאחורי כל זה כי די הוכחת את כל מה שאמרתי.
אם אתה לא חושב שצריך סט גנטי מאוד מאוד מיוחד בשביל להצליח בעשר שנים ללכת ממה ששלחת ובקושי לעשות 300 קילו דד ללעשות 501 ולא להזיע בטכניקה מעולה אז מוזמן לשבור את שיא העולם בעצמך.

נערך לאחרונה:
כישרוניים באלמנט אחד והוא הרמת משקלים כבדים בתצורה מסוימת (מוט, אבני אטלס, משיכת משאית וכו'). יפה שיתמידו בזה.

לא הבנתי לאיזה נקודת התייחסת שזה ספורט?
האם אתה מתכוון שלעלות לזירה ולנופף בידיים זה ספורט? זה לא. זה בעיקר דרמה בשביל גברים שאוהבים ליראות אלימות ואגריסיביות (ואת הדרמה אפשר ליראות בכל ענף ספורט שיש בו מתחרים).
ואני לא מתכוון להיכנס להגדרה המדויקת של מה זה ספורט. אם הוא צריך להיות מאוגד, יש לו אלופים וכו'. זה לא מעניין.
האם אתה מתכוון שספורט הפוואטרליפיטינג/סטרונגמן הוא ספורט? ברור שכן. אבל הוא כ"כ נוראי ומשעמם שאפילו הסצנה המקומית לא עוקבת אחרי מה שקורה שם. ואם זה הספורט שבחרתם לעסוק בו, תדאגו לקדם אותו קדימה. ואל תתחזו לעלאק "לוחמים" שאתם עולים לזירה ל2 דק'.
ענף הבוקסינג סובל מאוד מתרבות הMoney fight וזה לא מאוד עוזר שיש ביקוש לכל ההופעות freakshow האלו כי זה מדרדר את ענף אומנות הלחימה עוד יותר ונותן תהילה וכסף לאנשים שלא מוכשרים מספיק על חשבון האנשים האמיתיים שמקדישים את הזמן והבריאות שלהם בשביל הספורט הזה.

לא ממש אכפת לי אם הם חשובים לאנושות או לא. האנשים האלה הם בדיחה של ספורטאים.
כל תרבות המרימי משקולות שמחשיבים את עצמם כtough guys הם הרעל של הקהילה ואין להם שום מודעות עצמית. הם יותר גרועים מהבודיבילדרים.
אני מבין את נקודת המבט השמרנית שלך.
אני מגיע מעולם האומנויות לחימה לפני שהגעתי לפאוורליפטינג.
יש הרבה חישובים ומחשבה באומנויות לחימה במיוחד בקרבות קרקע, והתזמון של איגרוף זה על השניה.
אני חושב שאומנויות לחימה זה הספורט שהכי הרבה אנשים בעולם עושים מבין הספורט השונה בעולם, כולל כדורגל.

אבל, מה שאתה לא מבין, זה את עולם הכוח ואפילו פיתוח הגוף.
זה ספורט שדורש כנראה חישובים מתמטים הרבה יותר מדויקים מאומנות לחימה.
בנית תוכנית כוח מסתכלת על העבר שלך ובונא תוכנית קדימה חודשים ואפילו שנים.
תקרא פעם את הספר של בוריס שייקו, הבן אדם בנא תוכניות אמונים במבט 7 שנים קדימה.
אתה מכיר מישהו באומניות הלחימה במצב די מתקדם שבונא לעצמו תוכנית אימונים אפילו חודש קדימה?

אין לי בעיה עם האהבה שלך לספורט האומנות לחימה, כי אני מחבב אותו, אבל הזלזול שלך בספורט הכוח מעיד על בורות מצידך.

עכשיו לנושא של אדי ותור.
עם כל הכאב שבדבר, MMA פופולארי בהרבה מהאומנויות הלחימה המסורתיות, אין מה לעשות, זה אצבע בעין לכל אמן לחימה לראות את לוחמי הMMA בלי המסורת כובשים את המצלמה. תראה מה עשו לXu xiaodong על כך שהוא השתמש בMMA להביס מאסטרים רבים בסין, חייו אינם חיים.

ויותר מזה עשו הWWE כשלקחו תחום כל כך מדהים ומסורתי, והפכו אותו לקרקס בידורי, זה מעצבן אנשים רבים, אך גם מצחיק הרבה יותר אחרים וממילא מכניס הרבה יותר כסף.

אתה מסתכל על אדי ותור כאנשים שמנסים לכבוש את התואר "אמני הלחימה" כשלא מגיע להם.
אבל כולנו מסתכלים על הקרב המדובר כקרב בידורי בסגנון WWE, אני מאמין שיש מצב שהכסף יחליט מי ינצח, וזה הכל.
זה הכל עניין של מה אנשים רוצים לראות ואיך להוציא כסף.

אל תצפה לקרב UFC.

מטורף, לגמרי מזכיר לי את התגובה שלי שראיתי את לאשה פה: ופשוט לא היה מילים לכמה קל זה נראה לו...
נראה שthor יכול להגיע ל520 ואולי אפילו 530, פשוט מטורף הגודל של האיסלנדי הזה

הרמת משקולות ברמה הזו היא מאוד מאוד טכנית, ואם הטכניקה "מתלכלכת", נהיה באלגן גדול.

לכן לא מעט פעמים משקלים מקסימליים עשויים להיראות מאוד נקיים ("כאילו שיש לו עוד כמה קילוגרמים בכיס"), אבל אם תוסיף קילו אחד - זה לא ייראה ככה בכלל.
אבל אתה לגמרי מפספס.
סתם אגרסיביות מיותרת
אני לא חושב שמישהו פה מצפה מאנשים שהם לא מתאגרפים - להפגין כישורי אגרוף רציניים במיוחד.

בייחוד בהשוואה לספורטאים שאגרוף זה המקצוע שלהם, ויש להם המון שנות נסיון ואימונים שספציפיים לאגרוף. אז אם אגרוף זה משהו שמעניין אותך, ואתה מבין בו - ברור שמה שתראה זה שני ענקים, שבתכלס כישורי האגרוף שלהם הם חובבניים בעליל.

השאלה היא - למה באמת לעשות מזה עניין.
אתה רואה אותי הולך לפורום אגרוף, ואומר שיהיה ממש קרינג' לראות אלופי אגרוף משחקים שחמט? רוקדים זוק ברזילאי? מנגנים בצ'לו?

הרמת משקולות ברמה הזו היא מאוד מאוד טכנית, ואם הטכניקה "מתלכלכת", נהיה באלגן גדול.

לכן לא מעט פעמים משקלים מקסימליים עשויים להיראות מאוד נקיים ("כאילו שיש לו עוד כמה קילוגרמים בכיס"), אבל אם תוסיף קילו אחד - זה לא ייראה ככה בכלל.
לאשה בן 26 אם אני לא טועה וכבר שבר עשרות שיאי עולם, כמובן שהטכניקה שלו ברמה אחרת אבל פשוט רואים שיש לו כל כך הרבה פוטנציאל עוד להתקדם ובצדק הוא עולה למעלה לאט ולא משחרר את התותחים הכבדים מיד.
ציפיתי לאולימפידה ביפן דווקא.. באסה

אני לא חושב שמישהו פה מצפה מאנשים שהם לא מתאגרפים - להפגין כישורי אגרוף רציניים במיוחד.

בייחוד בהשוואה לספורטאים שאגרוף זה המקצוע שלהם, ויש להם המון שנות נסיון ואימונים שספציפיים לאגרוף. אז אם אגרוף זה משהו שמעניין אותך, ואתה מבין בו - ברור שמה שתראה זה שני ענקים, שבתכלס כישורי האגרוף שלהם הם חובבניים בעליל.

השאלה היא - למה באמת לעשות מזה עניין.
אתה רואה אותי הולך לפורום אגרוף, ואומר שיהיה ממש קרינג' לראות אלופי אגרוף משחקים שחמט? רוקדים זוק ברזילאי? מנגנים בצ'לו?

הלוואי שהייתה צודק ואנשים היו מתייחסים אל זה כקרב בידורי בלבד (סטייל WWE).
לצערי יש אנשים שבאמת מאמינים בדלוזיות שהמרימי משקולות הפריקים האלה יכולים לתת שואו בספורט אומנות לחימה.
ה"הר" (גם כן הזוי שהוא משווה את עצמו לדמות בידיונית של לוחם) התבטא לפני כמה שנים בסרטון הספארינג שלו עם מקרגור שהוא יכל היה "להרוג אותו אם הוא היה רוצה".
גם אם זה נכון, זה חוסר כבוד מוחלט להתבטא ככה כלפי מקרגור וגם זה מראה על ההזיה שבה הוא נמצא. הוא לא היה מתטבא ככה אם הוא באמת היה לוקח שיעורי לחימה. ההר הוא משהו כמו 9'6 אם הוא באמת היה עושה ספארינג עם מישהו עם פריים קצת יותר נורמלי למשל 2'6 הוא היה מבין מהר מאוד את המעמד שלו.
יש לו את הדלוזיות שיש לשחקני קולנוע לפעמים שהם לוקחים תכונות מהדמויות שהם משחקים. ואדי ממה שאני יודע מדבר שנים על כמה שהוא מתאגרף וכמה הוא 'מאיים' עם הכוח שלו על כולם והבן אדם נראה רע אפילו כנגד פאדים.

וואלה תאמין או לא יש אנשים יש אנשים שרוצים לחיות בבועה שלהם שאדי/תור הם באמת tough guys וזה חבל בסופו של דבר. אנחנו חיים בתקופת הGolden age של הבוקסינג/MMA ואם אנשים רק ירצו להתחבר לספורט ויפתחו קצת את העיניים הם יראו איזה כישרונות יש לנו בענפים האלה.
וכן אותם הפריקים האלה שטובים ב'להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הריצפה' לא היה מצליחים בספורט מהסוג הזה ולמען האמת סביר להניח שהם גם לא מספיק אתלטים וכישורניים להצליח בסוגי ספורט אחרים כדוגמת פוטבול/כדורסל וכו' כי מה לעשות זה דורש יותר מסתם להרים מוט כבד כנגד כוח המשיכה.

הלוואי שהייתה צודק ואנשים היו מתייחסים אל זה כקרב בידורי בלבד (סטייל WWE).
לצערי יש אנשים שבאמת מאמינים בדלוזיות שהמרימי משקולות הפריקים האלה יכולים לתת שואו בספורט אומנות לחימה.
ה"הר" (גם כן הזוי שהוא משווה את עצמו לדמות בידיונית של לוחם) התבטא לפני כמה שנים בסרטון הספארינג שלו עם מקרגור שהוא יכל היה "להרוג אותו אם הוא היה רוצה".
גם אם זה נכון, זה חוסר כבוד מוחלט להתבטא ככה כלפי מקרגור וגם זה מראה על ההזיה שבה הוא נמצא. הוא לא היה מתטבא ככה אם הוא באמת היה לוקח שיעורי לחימה. ההר הוא משהו כמו 9'6 אם הוא באמת היה עושה ספארינג עם מישהו עם פריים קצת יותר נורמלי למשל 2'6 הוא היה מבין מהר מאוד את המעמד שלו.
יש לו את הדלוזיות שיש לשחקני קולנוע לפעמים שהם לוקחים תכונות מהדמויות שהם משחקים. ואדי ממה שאני יודע מדבר שנים על כמה שהוא מתאגרף וכמה הוא 'מאיים' עם הכוח שלו על כולם והבן אדם נראה רע אפילו כנגד פאדים.

וואלה תאמין או לא יש אנשים יש אנשים שרוצים לחיות בבועה שלהם שאדי/תור הם באמת tough guys וזה חבל בסופו של דבר. אנחנו חיים בתקופת הGolden age של הבוקסינג/MMA ואם אנשים רק ירצו להתחבר לספורט ויפתחו קצת את העיניים הם יראו איזה כישרונות יש לנו בענפים האלה.
וכן אותם הפריקים האלה שטובים ב'להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הריצפה' לא היה מצליחים בספורט מהסוג הזה ולמען האמת סביר להניח שהם גם לא מספיק אתלטים וכישורניים להצליח בסוגי ספורט אחרים כדוגמת פוטבול/כדורסל וכו' כי מה לעשות זה דורש יותר מסתם להרים מוט כבד כנגד כוח המשיכה.

מצב רפואי זו לא קללה. נמחק עקב שפה לא הולמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית