הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תור מתכוון לשבור את שיא העולם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
עקבתי אחריו הרבה השנה..הוא על בסיס שבועי העלה סרטונים של הדדליפט שלו ,וכנראה שזה היה המטרה העיקרית שלו כל התקופה האחרונה. למשוך 501.

.

Espn פרסמו שהם ישדרו את הניסיון הזה בשידור ישיר.
למיטב הבנתי זה לא חלק מתחרות,אלא נסיון ביתי/עצמאי
תשמרו את התאריך 2.5.2020

די אחי,אפשר לפתוח נושא חדש בשביל הוויכוח של "זה דדליפט או לא דדליפט", אבל לא פה 😉
זה איזשהו תרגיל כלשהו, בזה אני בטוח, אני פשוט לא יודע איך לקרוא לו.😣

מכל תרגילי הסטרונגמן השונים, אדי בחר בתרגיל, הלביש מוט אולימפי עם פלטות צבעוניות. העיז לקרוא לזה דדליפט. ואז הכתיר עצמו חזק העולם.

אם בסטרונגמן עסקינן, אין כזה דבר חזק העולם אם כיכבת בתרגיל אחד.

ואם בדדליפט עסקינן, שיתחרה בצורה שיש הכי הרבה מתחרים. לא בווריציה שאף אחד לא מנסה.

מה כן, האדם מוכשר, הצליח לקבל פרסום עם השטות הזאת.

אבל אני שמח שעכשיו תור דורך על המגדל קלפים של אדי.

גם אני,תור חמוד,בחור שקל לחבב..לא יודע למה.
מאחל לו לתת 501(לפחות)ובצורה שתהיה קבילה מבחינתך 🤣
520.
זה ממש לא קביל מבחינתי.
אבל זה בסך הכל מפרק את השטות של אדי, אז זה משמח אותי.

מכל תרגילי הסטרונגמן השונים, אדי בחר בתרגיל, הלביש מוט אולימפי עם פלטות צבעוניות. העיז לקרוא לזה דדליפט. ואז הכתיר עצמו חזק העולם.

ואם בדדליפט עסקינן, שיתחרה בצורה שיש הכי הרבה מתחרים. לא בווריציה שאף אחד לא מנסה.

בנפול אויבך אל תשמח:stop-26:

אלחנן, בחיאת. די עם הציניות. גם אני מתחרה בלי רצועות ובלי היצינג. אף אחד לא מתווכח שזה שונה. הדדליפטרים (PL) הגדולים בעולם רק מחמיאים להם, אף אחד לא מצקצק.

דווקא אם תור יתן 501 יהיה לי קשה להשוות ל500 של אדי. זה לא נעשה בתחרות, אלא במכון שלו, בתנאים שלו, ביום בשבוע שזורם לו, עם החימומים שזורמים לו, בשעה שזורם לו, בלי מתחרים אחרים שיכתיבו את הקצב, בלי כניסות אחרות שיכתיבו את החימומים, בלי תחרות שלמה (!!!) שצריך עוד לשרוד לפני/במהלך/אחרי.

דווקא אם תור יתן 501 יהיה לי קשה להשוות ל500 של אדי. זה לא נעשה בתחרות, אלא במכון שלו, בתנאים שלו, ביום בשבוע שזורם לו, עם החימומים שזורמים לו, בשעה שזורם לו, בלי מתחרים אחרים שיכתיבו את הקצב, בלי כניסות אחרות שיכתיבו את החימומים, בלי תחרות שלמה (!!!) שצריך עוד לשרוד לפני/במהלך/אחרי.
אבל זה עדיין יהיה שבירת שיא, יכול להיות שאולי פחות מרשים, אבל כמו שאפשר לומר שאדי לא באמת עשה שיא עולם כי זה היה עם רצועות או ציטינג או כל דבר אחר, ולמרות זאת מחשיבים את זה כשיא עולם של דדליפט, ככה גם את של תור

אלחנן, בחיאת. די עם הציניות. גם אני מתחרה בלי רצועות ובלי היצינג. אף אחד לא מתווכח שזה שונה. הדדליפטרים (PL) הגדולים בעולם רק מחמיאים להם, אף אחד לא מצקצק.
גם אני רק יחמיא לו בפניו.
אבל מפריע לי הדרך שהוא פרסם את עצמו.

הוא בחר בתרגיל סטרונגמן בודד כדי לקבל תהילה. זה כמו שפאוורליפטר יעשה תחרות עולמית לרבע סקוואט, ויקרא לעצמו הפאוורליפטר הכי רציני בעולם.

זה עלוב לדעתי שאדי לפני הפרישה שלו לקח תרגיל דומה לדדליפט, והכתיר עצמו חזק העולם. לא אלוף העולם בדדליפט מזויף, אלא חזק העולם נקודה.

אני חושב שבאותו מטבע תור לוקח ממנו את זה, ואני לא חושב שיש בזה שום דבר פסול.
הספונסרים של אדי התאימו בכמה המשקל יעלה בכל סט, וכמה זמן מנוחה ואיזה שעה ביום בדיוק לפי הסדר יום של אדי.
אמנם זה קצת שונה תחרות לבד מאשר מול קהל. אבל לא בהרבה.

הרבה מרימים יותר כבד מול קהל בתחרות מאשר לבד.

שבועיים לפני התחרות גירדתי דדליפט בקושי עם 290, בתחרות שבועיים אחר כך 295 עף בקלות.

אי אפשר להסיק שבמכון יותר קל או יותר קשה. וצריך לזכור שהתחרות של אדי היה די מכור ומתואם לו.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר בסטרים שלו שהוא הולך לעשות 520 לא 501...כנראה רוצה הייפ גדול יותר
הוא גם העלה הסרטון חדש ליוטיוב שהוא מדבר על 520.. אני מעריך שהוא התכוון שהוא חושב שהוא יכול לעשות 520 אבל ילך על על בטוח (501)

הוא גם העלה הסרטון חדש ליוטיוב שהוא מדבר על 520.. אני מעריך שהוא התכוון שהוא חושב שהוא יכול לעשות 520 אבל ילך על על בטוח (501)

יכול להיות.

אגב אני מסכים עם שאר החברים שלו מהstrongman שלעשות WR מהבית זה לפתוח תיבת פנדורה שאי אפשר לצאת ממנה.
כל אחד יוכל לומר ''למה אני לא יכול לבצע את השיא שלי מהבית?'' הספורט כבר לא יהיה אותו דבר וחבל.

למעוניינים.

גם אני רק יחמיא לו בפניו.
אבל מפריע לי הדרך שהוא פרסם את עצמו.

הוא בחר בתרגיל סטרונגמן בודד כדי לקבל תהילה. זה כמו שפאוורליפטר יעשה תחרות עולמית לרבע סקוואט, ויקרא לעצמו הפאוורליפטר הכי רציני בעולם.

זה עלוב לדעתי שאדי לפני הפרישה שלו לקח תרגיל דומה לדדליפט, והכתיר עצמו חזק העולם. לא אלוף העולם בדדליפט מזויף, אלא חזק העולם נקודה.

אני חושב שבאותו מטבע תור לוקח ממנו את זה, ואני לא חושב שיש בזה שום דבר פסול.

הספונסרים של אדי התאימו בכמה המשקל יעלה בכל סט, וכמה זמן מנוחה ואיזה שעה ביום בדיוק לפי הסדר יום של אדי.
אמנם זה קצת שונה תחרות לבד מאשר מול קהל. אבל לא בהרבה.

הרבה מרימים יותר כבד מול קהל בתחרות מאשר לבד.

שבועיים לפני התחרות גירדתי דדליפט בקושי עם 290, בתחרות שבועיים אחר כך 295 עף בקלות.

אי אפשר להסיק שבמכון יותר קל או יותר קשה. וצריך לזכור שהתחרות של אדי היה די מכור ומתואם לו.

אתה מפספס משהו. אתה מסתכל על זה ממשקפיים של פאוורליפטר עם הגדרות ברורות לXYZ.

סטרונגמן זה ספורט הרבה יותר מצליח (מבחינה כלכלית ומבחינה של צופים) מאשר פאוורליפטינג. כבר עשרות שנים משודר בטלויזיה וזה ספורט שאנשים אשכרה מכירים ושמעו עליו. פאוורליפטינג אולי פופולרי מבחינת כמות המתחרים, אבל כאן זה מסתיים, כי זה ספורט שכל אחד יכול לעשות בקלות (להתחרות, לא להצליח).

סטרונגמן דדליפט זו מבחן כלשהו של כוח, זה לא זהה או מקביל למשהו אחר. באותה מידה לוג פרס זה לא סטריקט פרס ולא אקסל פרס, באותה מידה אלפנט דדליפט ודדליפט עם צמיגים או סילבר דולר (אם אתה מכיר) זה פשוט לא אותו דבר. מבחן כוח קצת שונה. זה הכל.

עוד נקודה שאתה מפספס - זו ל-א הדרך שהוא פרסם את עצמו. הסיבה מספר 1 שתור מפורסם בעולם באופן כללי היא - הוא שיחק במשחקי הכס. הסיבה מספר 2 שהוא מפורסם בעולם הכוח היא - הוא זכה בארנולד קלאסיק ובאיש החזק בעולם. זה מגיע אחרי העובדה שהוא שיחק במשחקי הכס.

אדי לא פרש אחרי ה500. אדי פרש אחרי שזכה באיש החזק בעולם. זו תמיד הייתה המטרה מס1 שלו ותמיד הצהיר שיפרוש אחרי שישיג אותה.

אל תשכח שתור וגראהאם היקס (ושאר סטרונגמנים) התחרו בפאוורליפטינג. במקרה תור והיקס עשו טוטאל של 1100 בתחרות הראשונה שלהם (תור נראה לי התחרה מלא זמן לפני). הם ממש לא בורחים מתחרות. להתחרות באיש החזק בעולם זה הסביבה הכי מטורפת בעולם הכוח. לאף אחד שם לא אכפת איזה מוט ואיזה רצועות ואיזו פלטות אתה משתמש. כולם מתחרים באותם תנאים והרמה שם הרבה יותר גבוהה מכל תחרות פאוורליפטינג שתמצא.

מה שאמרת לגבי מכון מול תחרות זה נכון. זה פשוט שונה. זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית