- פותח/ת השרשור
ושוב @Dark Soul Omega לומר לך ב100 אחוז שזה לא יכול לקרות זה אני לא יכול לומר אבל עד כמה זה לא סביר?זה הספר עצמו (אני מדבר על התורה)+ אלה שקיבלו אותו.
התורה לא אמינה משום שכתוב בה שהיא אמינה, היא אמינה משום שאבותינו קיבלו אותה וכמו שכבר אמרתי הספר מתאר את ההיסטוריה של מי שמקבל אותו, ברגע שהוא מקבל אותו, אם ניקח למשל אתה מוצא ספר שבו כתוב איפה היית לפני מציאת הספר ואיפה אתה נמצא כאשר מצאת את הספר...
מה?
דבר ראשון מדובר לא על סבא ואבא אחד אלא על מיליונים, אתה בעצם אומר שמיליונים קיבלו על עצמם סתם ספר שיש בו מצוות הזויות לאותה תקופה כמו שנת שמיטה,( זה לא מעניין שבאדמה יש יותר דשן אם אתה לא בחיים כדי להשתמש בו, בסוף בסוף אתה יכול למצוא לכל מצווה סיבה הגיונית למה לעשות אותה, השאלה מתי אתה כבר עוזב את גבולות הסביר, בו ננסה רגע:
עליה לרגל 3 פעמים בשנה- סיבה הגיונית- זה טוב לבריאות לעשות הליכות
למות על גילוי עריות, רצח וע"ז- אדם צריך להרגיש שיש משהו שהוא צריך להקריב את החיים בשבילו
ימי נידה- זה ממש כיף להתנזר חצי מהחודש
לימוד תורה- זה מפתח את המוח, אז למה לא מתמטיקה? משהו שאפשר לעשות אתו משהו במציאות? הא כי תורה יותר מחכים
ואני יכול להמשיך לנצח)
או שאתה אומר שכל הסבים והאבות האלה החליטו לשקר לבנים שלהם מה שהזוי מעצם ההחלטה ומזה שהשקר הזה יכול להשמר...
@kotzer
מאוד מאוד מאוד....