עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרגל ש"נכון" לוותר עליו? תרגיל נטו בילדינג..
אני לא יודע איך זה מתרגם לבילדינג.תחליט על פי השיקולים שלך האם יועיל לך להוסיף עצירה איזומטרית בחלק העליון של התנועה או לא.
איזו מטרה זה אמור לשרת?
הארכת time under tension?
אתה יכול לקבל את זה גם מחזרות איטיות יותר ולא רק מהחזקה סטטית של המשקל.
כמו שאמרתי, זה הרגל. שמתי לב שיוצא לי לעצור שמה, זה הכל. כנראה שלהוסיף קצת משקל ישנה זאת..תחליט על פי השיקולים שלך האם יועיל לך להוסיף עצירה איזומטרית בחלק העליון של התנועה או לא.
איזו מטרה זה אמור לשרת?
הארכת time under tension?
אתה יכול לקבל את זה גם מחזרות איטיות יותר ולא רק מהחזקה סטטית של המשקל.
אני דיברתי על העצירה, לא על התרגיל.אני לא עושה כמעט שום תרגיל בשביל בילדנג.
וזה התרגיל היחיד שאני עושה.
אני חושב שזה יכול להיות תרגיל חשוב, ותרגיל גם כיף.
כן, למעלה.העצירה למעלה? כשהגוף אנך ליד?
אה.. זה פשוט כייף לעצור שם, וזה נראה לי מוסיף כי זה הנקודה הקשה ביותר.אני דיברתי על העצירה, לא על התרגיל.
אני מבין שגם אתה עושה זאת?אה.. זה פשוט כייף לעצור שם, וזה נראה לי מוסיף כי זה הנקודה הקשה ביותר.
כן אני עושה את זה כי זה כיף.אני מבין שגם אתה עושה זאת?
אם זה באמת כיף אז ברור שבתרגיל שכזה ממש לא משנה והעיקר ליהנות אבל אני ברצינות לא יודע מה אני מרגיש כלפי זה ואם לעבוד על פחות סטטי בלמעלה ויותר חזרות/משקל יתרום יותר אז אולי כדי.
Is it tho?כן אני עושה את זה כי זה כיף.
אבל עדיף להרים יותר משקל, ברור.
אני לא עושה כמעט שום תרגיל בשביל בילדנג.
וזה התרגיל היחיד שאני עושה.
אני חושב שזה יכול להיות תרגיל חשוב, ותרגיל גם כיף.
אתה עושה את התרגיל רק כי זה כיף או שאתה מרגיש שזה תורם לך משהו?כן אני עושה את זה כי זה כיף.
התחלתי אותו לא מזמן.אתה עושה את התרגיל רק כי זה כיף או שאתה מרגיש שזה תורם לך משהו?
אם כבר העלתה את זה, תבדוק שהטרפזים לא משתלטים לך על התנועההרגל ש"נכון" לוותר עליו? תרגיל נטו בילדינג..
אותך לאליהו!🤬😵💫🥊התחלתי אותו לא מזמן.
זה לא תורם לפאוורליפטינג בשום דרך.
אני פשוט חושב שזה עובד על שריר שנראה טוב, וזה תרגיל כיף.
האמת שזה לא בהכרח דבר רע, חסר לי שמה נפח ואני לא מבודד טרפזים.אם כבר העלתה את זה, תבדוק שהטרפזים לא משתלטים לך על התנועה
אותך לאליהו!🤬😵💫🥊
:stop-26:זה לא ניצחון משום שאתה מעוניין לעשות תרגיל לכץף האמצעית, הטרפזים (במידה והם משתלטים ונדיר שלא) לוקחים את כל העבודה, בסוף הסט תשאל את עצמך (על פי ההרגשה) כמה עבודה ביצעה הכתף, אם התשובה היא 40% מצבך טובהאמת שזה לא בהכרח דבר רע, חסר לי שמה נפח ואני לא מבודד טרפזים.
אני אחשיב זאת כניצחון either way.
למה רק 40%? והכתפיים שורפות:stop-26:זה לא ניצחון משום שאתה מעוניין לעשות תרגיל לכץף האמצעית, הטרפזים (במידה והם משתלטים ונדיר שלא) לוקחים את כל העבודה, בסוף הסט תשאל את עצמך (על פי ההרגשה) כמה עבודה ביצעה הכתף, אם התשובה היא 40% מצבך טוב
כי בדרך כלל הטרפזים עושים את כל העבודה, אם נשווה את זה לסקוואט אז זה כאילו השרשרת האחורית שלך חזקה מאוד והארבע ראשי חלש ואתה מתמקד לא בטכניקה נכונה אלא רק לגרום למשקל להעלות- קיבלת בדרך כלל גוד מורנינג, אם לך הכתפיים הם שעושות את העבודה אז או שאתה עושה במכונה שלא צריך להשתמש באמות כדי להחזיק משהו או שאצלך המנופים הם כאלה שהכתפיים לוקחות את העמוס ואז הרווחת את אחד השרירים היותר אסתטטים ללא מאמץ גדול:79nb:למה רק 40%? והכתפיים שורפות