עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי.זה דיון?
בהודעה שציטטתי, אתה שואל אותי למה אני מתווכח, אז אני שואל אותך אם ככה לפי דעתך מתנהל דיון?לא הבנתי.
אז אל תבקר אותי על דברים שאתה גם "חוטא" בהם...
אתה מצפה ממני לענות לך, אחרי כמה עמודים שאתה לא פתוח לדעות של אחרים?אז אל תבקר אותי על דברים שאתה גם "חוטא" בהם...
לנושא: אני הבנתי מדבריו שהטרפזים לא יכולים לעבוד בהרחקת כתפיים משום שהם לא השריר שמניע את המפרק, והבאתי דוגמה לכך שריר יכול לקחת עומס משריר אחר למרות שהוא אינו מניע את המפרק, איך הסקת שאני לא מנהל דיון?
אני אמור לקבל כל דעה של מישהו כנכונה?אתה מצפה ממני לענות לך, אחרי כמה עמודים שאתה לא פתוח לדעות של אחרים?
כן.אני אמור לקבל כל דעה של מישהו כנכונה?
באמת מתנצל:193ek:
הדעה שלי היא שסקוואטים הורסים את הברכיים, זאת דעתי ולכן בעינך היא נכונה, אז אתה צריך להפסיק לעשות סקוואטים עד שדעתי תשתנה.
תודהבאמת מתנצל:193ek:
אתה צודק
אז אל תבקר אותי על דברים שאתה גם "חוטא" בהם...
לנושא: אני הבנתי מדבריו שהטרפזים לא יכולים לעבוד בהרחקת כתפיים משום שהם לא השריר שמניע את המפרק, והבאתי דוגמה לכך שריר יכול לקחת עומס משריר אחר למרות שהוא אינו מניע את המפרק, איך הסקת שאני לא מנהל דיון?
אז זה פשוט הסבר למה שכתבתי?אז שוב לא הבנת ידידי, הטרפזים חייבים לעבוד בהרחקת כתפיים - כי תיבצר תנועה בשכמה, הטרפזים כמו שכבר אני מניח שהבנת מניעים את השכמה, ולכן יעבדו.
- שריר אחר שלא מניע את אותו המפרק יכול לסייע בחלוקת העומס כמו שאמרת, כמו שיש לג דרייב בבנץ פרס לדוגמא
אבל זה שונה מהאפשרות שהשריר השתלט וישא ברוב העבודה כיוון שהשריר לא מניע את המפרק שנע בסופו של דבר..
ככה שעל מנת שתצליח להרחיק את הכתף, האגוניסט שהוא הדלטיוט יהיה חייב להתכווץ ולפעול
זה הכל חבר הכל ברוח טובה 😃
אתה לא רחוק מלהיות צודק פשוט רק תבין את ההסבר של עצמך