הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריבועים לא רוצים לצוץ

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני בחיטוב כבר חודשיים בהם ירדתי 6.5 קילו מ67 ל 60.5, כשהתחלתי את החיטוב הייתי לדעתי על 23%~ א.ש, והייתי יכול לראות ממש קצת ריבועים כשאני מכווץ ובתאורה נכונה, עכשיו אני מעריך שאני כבר על פחות מ15 והקטע הוא שהם השתנו ממש במעט.
ברור לי שזה גנטי ואני פשוט מאחסן שם יותר שומן, יש לי אפילו עדיין צדדים די אותו דבר כמו כשהייתי כששקלתי 6.5 קילו יותר, השאלה שלי היא האם זה יכול להיות כי אני לא עובד עבודת בטן ישירה? בכל המסה לא הייתי עושה תרגילי בטן בכלל במשך השנה האחרונה, האם זה ובנוסף זה שכבר חודש אני לא מתאמן במכון עם תרגילים מורכבים כבדים אלא רק בבית יכול לגרום לזה שאני לא אראה את הריבועים?

• פותח/ת השרשור
כנראה מסת שריר ותשקול לעצור חיטוב כי אתה נשמע לי רזה
מה הגובה שלך?
1.62 יש מספיק מסת שריר זה לא זה, שאר הגוף נראה טוב ובשיא המסה כבר קיבלתי תגובות של וואו גדלת ממש וכו'
אני ברגליים בקוואדס למשל כבר רואה די STIRATIONS

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• IMG_20200427_154846.jpg
    IMG_20200427_154846.jpg
    KB 140.9 · צפיות: 229
  • פותח/ת השרשור
אין יותר מדי סודות, צריך גירעון ועבודה ישירה.
זה ברור לי שההתשובה זה לרדת יותר אבל השאלה היא כמה לדעתכם עוד אני אצטרך לרדת? זה נראה לי שאני אצטרך לרדת מתחת ל10 א.ש כדי להגיע לריבועים...

זה ברור לי שההתשובה זה לרדת יותר אבל השאלה היא כמה לדעתכם עוד אני אצטרך לרדת? זה נראה לי שאני אצטרך לרדת מתחת ל10 א.ש כדי להגיע לריבועים...

רואים ריבועים במצב רפוי גם ב13, מתחת ל10 רואים ורידים באלכסונים ובאגן. ככה זה אצלי לפחות. תלוי מאוד גם כמה מסת שריר יש עליך. אי אפשר לחזות את זה במדוייק בלי לדעת את כל זה.

האמת שלא נראה לי שיש אצלך בעיה, אתה פשוט לא כל כך חטוב עדיין. תמשיך לרדת בהדרגה ולאמן בטן (לא צריך להשתגע) והריבועים יגיעו

• פותח/ת השרשור
האמת שלא נראה לי שיש אצלך בעיה, אתה פשוט לא כל כך חטוב עדיין. תמשיך לרדת בהדרגה ולאמן בטן (לא צריך להשתגע) והריבועים יגיעו
שמע על 67 הייתי לדעתי 23 אולי 25 מקס זה אומר שאני עכשיו כנראה באיזור ה15 אבל משום מה ככה נראתה הבטן שלי גם 7 קילו יותר רק טיפ טיפה יותר שטוחה
אם אני לא עושה בטן זה קריטי? כי באמת שלא עשיתי כלום אבל סמכתי על התרגילים המורכבים שיבנו לי את הריבועים

אני ממש לא טוב בהערכות אחוז שומן אבל אתה לא נראה לי פחות מ15 אחוז שומן.
תמשיך בגירעון קלורי אם המטרה שלך זה קוביות, למרות שבמשקל שלך אני לא הייתי ממשיך לרדת יותר מדי גם אם רואים וגם אם לא רואים את הקוביות.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא טוב בהערכות אחוז שומן אבל אתה לא נראה לי פחות מ15 אחוז שומן.
תמשיך בגירעון קלורי אם המטרה שלך זה קוביות, למרות שבמשקל שלך אני לא הייתי ממשיך לרדת יותר מדי גם אם רואים וגם אם לא רואים את הקוביות.
אחשלי אני 1.62, 60 שלי זה כמו 75 לגבר ממוצע

אני בחיטוב כבר חודשיים בהם ירדתי 6.5 קילו מ67 ל 60.5, כשהתחלתי את החיטוב הייתי לדעתי על 23%~ א.ש, והייתי יכול לראות ממש קצת ריבועים כשאני מכווץ ובתאורה נכונה, עכשיו אני מעריך שאני כבר על פחות מ15 והקטע הוא שהם השתנו ממש במעט.
ברור לי שזה גנטי ואני פשוט מאחסן שם יותר שומן, יש לי אפילו עדיין צדדים די אותו דבר כמו כשהייתי כששקלתי 6.5 קילו יותר, השאלה שלי היא האם זה יכול להיות כי אני לא עובד עבודת בטן ישירה? בכל המסה לא הייתי עושה תרגילי בטן בכלל במשך השנה האחרונה, האם זה ובנוסף זה שכבר חודש אני לא מתאמן במכון עם תרגילים מורכבים כבדים אלא רק בבית יכול לגרום לזה שאני לא אראה את הריבועים?

טעות, למה לא לעבוד על הבטן ?

אני במצב קצת דומה. אני 1.81, ירדתי מ93.5 ל80.5 וברוב התהליך כן נתתי עבודה ישירה על בטן (כפיפות בטן עם משקל, כפיפות אלכסונים והרמת רגליים בתלייה על מתח) ולא כל כך רואים קוביות. רק בתאורה ממש טובה (אור לבן) וגם אז זה נראה יותר כמו בליטה של הצלעות ולא "קוביות יפות".
א. גנטיקה
ב. מסת שריר נמוכה (ראיתי שכתבת שכן יש לך מסת שריר גבוה אבל לפי דעתי אתה עוד רחוק מזה, ואני ממש לא אומר את זה בקטע רע, גם אני נמצא שם).
אני אישית מתכנן להמשיך עם החיטוב עד התקיעה הבאה ואז נייטרלי לכמה חודשים ומשם מסה מאוד איטית בתקווה לשנות את הרכב הגוף.

• פותח/ת השרשור
טעות, למה לא לעבוד על הבטן ?

אני במצב קצת דומה. אני 1.81, ירדתי מ93.5 ל80.5 וברוב התהליך כן נתתי עבודה ישירה על בטן (כפיפות בטן עם משקל, כפיפות אלכסונים והרמת רגליים בתלייה על מתח) ולא כל כך רואים קוביות. רק בתאורה ממש טובה (אור לבן) וגם אז זה נראה יותר כמו בליטה של הצלעות ולא "קוביות יפות".
א. גנטיקה
ב. מסת שריר נמוכה (ראיתי שכתבת שכן יש לך מסת שריר גבוה אבל לפי דעתי אתה עוד רחוק מזה, ואני ממש לא אומר את זה בקטע רע, גם אני נמצא שם).
אני אישית מתכנן להמשיך עם החיטוב עד התקיעה הבאה ואז נייטרלי לכמה חודשים ומשם מסה מאוד איטית בתקווה לשנות את הרכב הגוף.
תאמת לא עובד עליה מעצלנות לא אשקר, וגם כי אמרו פה שלא חובה והיא עובדת מספיק בסקוואט דדליפט וכו'
תראה אני מתאמן שנתיים ברור לי שאני לא שוורצנגר ולא קרוב לזה אבל מבחינת מסת שריר אני כבר באינטרימידייט, דדליפט למשל פי 2 משקל גוף לשביעיות. אם לשחיפים שלא מתאמנים יש קוביות אני די בטוח שגם לי אמור להיות בשלב הזה

תראה אני מתאמן שנתיים ברור לי שאני לא שוורצנגר ולא קרוב לזה אבל מבחינת מסת שריר אני כבר באינטרימידייט, דדליפט למשל פי 2 משקל גוף לשביעיות. אם לשחיפים שלא מתאמנים יש קוביות אני די בטוח שגם לי אמור להיות בשלב הזה
סחתיין אתה במצב טוב. ואני מבין מה אתה אומר וגם אני הרגשתי ככה אבל כנראה הגנטיקה משחקת פה תפקיד יותר גדול משאנחנו חושבים.
תאמת לא עובד עליה מעצלנות לא אשקר, וגם כי אמרו פה שלא חובה והיא עובדת מספיק בסקוואט דדליפט וכו'

• פותח/ת השרשור
סחתיין אתה במצב טוב. ואני מבין מה אתה אומר וגם אני הרגשתי ככה אבל כנראה הגנטיקה משחקת פה תפקיד יותר גדול משאנחנו חושבים.

מכיר את הסרטון ואת ג'ף, אבל מצד שני שמעתי כן אנשים אומרים שהיא עובדת, ועזוב עובדת או לא, שמעתי גם פה מהרבה שלא מאמנים וכן יש להם.
ברור שעדיף לתת עבודה על הבטן רק אני מקווה שזה לא מאוחר מידי...

אבל מצד שני שמעתי כן אנשים אומרים שהיא עובדת, ועזוב עובדת או לא, שמעתי גם פה מהרבה שלא מאמנים וכן יש להם.
הוא גם מזכיר בסרטון בדיוק את זה. הוא אומר שזה גנטי ויש אנשים שלא מאמנים בטן בצורה ישירה אף פעם ויש להם "קוביות יפות ובולטות" ויש אנשים שמאמנים אותה בצורה ישירה ועדיין לוקח להם יותר זמן עד שהקוביות בולטות.
אני מקווה שזה לא מאוחר מידי...
אף פעם לא מאוחר מדי, אימונים זה מרתון עם המון ניסויים, טעויות, למידה ושינויים. ראית שגישה אחת לא עבדה לך, נסה גישה שונה מעכשיו ותראה מה קורה עוד חצי שנה-שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית