הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו ניסה תוכנית סמולוב?

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
האם יש כאן בפורום מזוכיסטים אמיצים שניסו את התוכנית של סמולוב?

אני סקרן לשמוע האם הם חוו את הקפיצה האדירה במשקלי הסקוואט בזכות התוכנית.
איך שרדתם את זה?
האם שילבתם בנץ' בסגנון סמולוב תוך כדי, או תוכנית אחרת לבנץ'?

אין ברצוני להתחיל עם התוכנית הזאת כרגע, יש לי זמן עד שאסיים עם התוכנית שלי.
אבל אני מאוד סקרן ללמוד קצת יותר על התוכנית מאנשים שניסו אותה, או שמכירים מקרוב אנשים שעשו אותה.

@MasterSplitter אני בטוח שאתה יודע לא מעט על התוכנית.

עשיתי בעבר סמולוב ג׳וניור לבנץ׳ בוריאתיות שונות. התחזקתי, עד שהתחילו כל מיני פציעות קטנות. כל פעם שאני רואה דיון של חבר׳ה רציניים על ״מה הטעות הכי גדולה שלך שעשית באימונים?״ - סביב חצי מהאנשים אומרים ״סמולוב״. זה לא תכנית הגיונית בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בעבר סמולוב ג׳וניור לבנץ׳ בוריאתיות שונות. התחזקתי, עד שהתחילו כל מיני פציעות קטנות. כל פעם שאני רואה דיון של חבר׳ה רציניים על ״מה הטעות הכי גדולה שלך שעשית באימונים?״ - סביב חצי מהאנשים אומרים ״סמולוב״. זה לא תכנית הגיונית בשום צורה.
אבל באמת התקדמת בבנץ' איזה 20 ק"ג?
ואיזה פציעות התחילו אחר כך? משהו שאפשר לפתור בדילואד?

אני יודע שהוא תוכנית לא אהובה במיוחד. השאלה האם זה באמת יכול לתת תוצאות כמובטח?

אבל באמת התקדמת בבנץ' איזה 20 ק"ג?
ואיזה פציעות התחילו אחר כך? משהו שאפשר לפתור בדילואד?

אני יודע שהוא תוכנית לא אהובה במיוחד. השאלה האם זה באמת יכול לתת תוצאות כמובטח?
הפציעות היו קטנות ולא משהו שאני יכול להגדיר במילים יותר מדי טוב, בעיקר פערים טכניים שהחמירו עם הזמן ויצרו חוזר איזון. התחלתי את התכנית טבעי ואחרי המון זמן הפסקתי שהייתי על חומרים, עליתי 20 קילו אבל במשך המון זמן, סביב שנתיים~ אני מאמין, כולל חומרים, זה לא משהו מטורף לדעתי. מעבר לזה, סמולוב ג׳וניור לבנץ׳ זה ״הרבה יותר סביר״ מאשר סמולוב לסקוואט. אם אעשה אפילו סמולוב ג׳וניור לסקוואט אני לא שורד בחיים. לא משנה כמה חומרים.

• פותח/ת השרשור

הפציעות היו קטנות ולא משהו שאני יכול להגדיר במילים יותר מדי טוב, בעיקר פערים טכניים שהחמירו עם הזמן ויצרו חוזר איזון. התחלתי את התכנית טבעי ואחרי המון זמן הפסקתי שהייתי על חומרים, עליתי 20 קילו אבל במשך המון זמן, סביב שנתיים~ אני מאמין, כולל חומרים, זה לא משהו מטורף לדעתי. מעבר לזה, סמולוב ג׳וניור לבנץ׳ זה ״הרבה יותר סביר״ מאשר סמולוב לסקוואט. אם אעשה אפילו סמולוב ג׳וניור לסקוואט אני לא שורד בחיים. לא משנה כמה חומרים.
תודה.
אני שוקל לעשות סמולוב לסקוואט, כי הוא מפגר כל כך מאחורי הדדליפט שלי, ועל הדרך לקפוץ גם על בנץ'. אבל אצטרך לברר יותר לעומק באמת.
מעריך את הנסיון שלך.

זה באמת סיפק לך את התוצאות הרצויות?
שרדת בלי פציעות?
הצלחת לשמור את התוצאות שקיבלת?
אף פעם לא עשיתי ולא הכרתי מישהו שעשה סמולוב סניור.
רק ג'וניור, זה סך הכל 3 שבועות תכנית.

• פותח/ת השרשור
עוזרים לך להתאושש יותר טוב...
מה הקשר?
ברגע שאשאל על תוכנית, אני גם צריך לקחת חומרים כדי להתאושש ממנה?
אני גם שנים עושה קורטה, אז אני צריך חומרים?

• פותח/ת השרשור
מה דעתך על סמולוב לדדליפט?
מעולם לא שמעתי על סמולוב לדדליפט.
לדעתי דדליפט מתקדם יותר טוב כשלא מעמיסים עליו. לכן לא נראה לי שסמולוב יהיה טוב עבורו.

אני לא חושב שיש הבדל.
דדליפט לא מתקדם מהרבה מידי אימונים בשבוע והרבה חזרות.
נשמע שהבחור סתם מטריל מה אתה מתייחס חח
בעבר היו כאן שעשו סמולוב מלא
היה אחד כאן שהתקדם המון הגיע ל 250 לא זוכר מכמה ההתחלה של 200 הוא היה
אבל עלה גם הרבה במשקל גוף יחסית
אולי אמצא אותו ואתייד את הפוסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית