הגיוני שהגוף שלי פתאום החליט שלא מתאים לו לאכול בשעות מאוחרות יותר? אולי זה פסיכולוגי. אבל אם אני אוכלת אחרי סביבות השעה תשע בערב וזה יכול להיות מהארוחה הכי קטנה כמו מעדן פשוט או קוטג׳ וגבינה לבנה וניסיתי כמה אופציות כמו להוריד פחמימה ולאכול בערב רק שומן וחלבון ואני מרגישה שהאוכל פשוט לא מתעכל,ההבטן שלי מתנפחת בצורה איומה,הרגשה כיאילו האוכל עומד לי בקיבה העליונה. וזו הרגשה שמלווה אותי מסיום הארוחה עד למחרת בבוקר,בלי שום קשר שאני ישנה מאוחר. והקטע הוא שאני אוכלת לאורך כל היום וההרגשה קלילה והאוכל לא מפריע לי. אבל כיאילו אם אני אוכלת בשעות הערב הגוף שלי מחליט שלא מתאים לו(ניסיתי לאכול כמה פעמים בסביבות שמונה ארוחה אחרונה והכל היה רגיל בלי תופעות למינהם.
אולי הגוף מעכל בערב את כל מה שאכלתי לאורך כל היום?
זה מצחיק כי הגוף לא יודע מה השעה. לכן בעיניי לא הגיוני שמשעות מסויימות הגוף ״לא יעבוד״ למרות שעשיתי כמה פעמים ניסיונות ואלו התוצאות בשטח.
כמה נפוחה? מצרפת תמונה לאחרי ארוחה אחרי תשע בערב(תמונה קשה לצפיה) -
בהשוואה לאיך אני לאורך כל היום -
אני לא חושבת שיש סיבה הבטן תתנפח בצורה נוראית כזו. אני בחיטוב ועל דל פחמימה(חלבון ושומן יותר משביעים אותי בטח שאני על כמות קלוריות נמוכה מהרגיל) לא צורכת משקאות מוגזים או ממתיקים למינהם.
אולי הגוף מעכל בערב את כל מה שאכלתי לאורך כל היום?
זה מצחיק כי הגוף לא יודע מה השעה. לכן בעיניי לא הגיוני שמשעות מסויימות הגוף ״לא יעבוד״ למרות שעשיתי כמה פעמים ניסיונות ואלו התוצאות בשטח.
כמה נפוחה? מצרפת תמונה לאחרי ארוחה אחרי תשע בערב(תמונה קשה לצפיה) -
בהשוואה לאיך אני לאורך כל היום -
אני לא חושבת שיש סיבה הבטן תתנפח בצורה נוראית כזו. אני בחיטוב ועל דל פחמימה(חלבון ושומן יותר משביעים אותי בטח שאני על כמות קלוריות נמוכה מהרגיל) לא צורכת משקאות מוגזים או ממתיקים למינהם.