נק' מוניטין:
2
- 28
- 2
שייק של 2000 קלוריות ובערך 70 גרם חלבון. שאותו אני יכול לסיים בכמה דקות, זה נספג בצורה אפקטיבית? עדיף לחלק את זה? גם אשמח לראות מחקרים בנושא אם מישהו מכיר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי תודה גבר. אם יש לך בשלוף מחקרים אשמח לעיין סתם כי זה מעניין אותיזה בסדר, המחקרים לגבי הנושא הזה לא חד משמעיים וגם אם יש תמורה לפיזור הוא מנורי מאוד. מה שבטוח שאם אתה לא מפתח גוף ברמה מאוד מאוד מאוד גבוהה אין לזה כל חשיבות כלפייך.
תזונה ותוספים - האם קיים יתרון לפיזור שווה של החלבון בין הארוחות?הבנתי תודה גבר. אם יש לך בשלוף מחקרים אשמח לעיין סתם כי זה מעניין אותי
דווקא די בריא סתם זרקתי מספר זה בטח באזור ה90אני חייב להגיד שחלוקת של 2000 קלוריות שמתוכם רק 70 גרם חלבון לא נשמע לי כמו שייק בריאות בלשון עדינה ... מה אתה שם בפנים ? רק סוכר ?
חלב שיבולת שועל חמאת בוטנים כל מני בוטנים וחלבוןסתם סיקרן אותי מה זרקת בפנים - 70 גרם חלבון זה אומר בערך 1700 קלוריות מפחמימה ושומן .
אכן יש איזשהי מגבלה של ספיגת חלבון במכה אחת - נניח אם היית שותה רק 90 גרם חלבון עם מים על בטן ריקה לא כל הכמות הייתה נשמרת בגוף
יש לך רפרנס לדבר?
לא, כי מעולם לא בדקו את זה
מדובר על לצרוך 90 גרם חלבון (נניח 4 סקופים עם מים בלבד) על בטן ריקה ולראות אם יש איזשהי השפעה לטובה או לרעה. זה פשוט לא נבדק מעולם.
גם אם תשתה 4 סקופים על בטן ריקה, בסופו של דבר כל עוד כל התזונה של שאר היום שלך לא נשענת על חלבון בלבד אני לא רואה הצדקה למה שרשמת.
אני לא מכיר שום מחקר שמצביע כל מה שאתה טוען
בערך 70 גרם חלבון. שאותו אני יכול לסיים בכמה דקות, זה נספג בצורה אפקטיבית? עדיף לחלק את זה?
לא הבנתי אם אתה מדבר ספציפית על שייק 4 סקופים או השייק שאני עושה כי זה לא אותו דברלא מדובר על תפריט תזונה, אלא על מצב שבו איש קם בבוקר ומחליט לשתות שייק חלבון עם מים שמביא לו 90 גרם חלבון במכה אחת.
אתה לא רואה הצדקה למה שרשמתי כי אף אחד לא עושה את זה. לא דיברתי על נתונים אחרים שהוספת כמו ״אם התזונה של שאר היום נשענת על חלבון בלבד״. זה לא רלוונטי ל-״מה הסטורציה המקסימלית של המעי הדק באיחסון ושינוע חומצות אמינו״ --- > זה עדיין לא נבדק.
גם אני לא. לכן איש שמסוגל להסיק מסקנות ממחקרים אחרים ולהצליב מידע, יכול ליצור מה שנקרא ״היפותזה״. אז הרי מה שאמרתי הוא לא עובדה גמורה (מעולם לא טענתי) אלא היפותזה. מעבר לזה, אתה מכיר מישהו שרוצה להוריד 90 גרם חלבון במכה? (אזכיר בשבילך שוב: על בטן ריקה, עם מים) אני לא, הרוב מסתפקים בהרבה פחות מזה. לא כי הם לא רוצים לבנות שריר, כי יש להם common sense... אבל עד שיבדקו את זה, תקרא את הקישור ששלחתי בפוסט הקודם ותנסה להסיק מסקנות בעצמך באשר לסיטואציה הספציפית הזאת של ה90 גרם חלבון, יש שם המון מידע. אם אתה יודע להצליב מחקרים ולהסיק מסקנות, כנראה שאולי תבין למה עדיין אף אחד לא טרח לבדוק את זה
לא הבנתי אם אתה מדבר ספציפית על שייק 4 סקופים או השייק שאני עושה כי זה לא אותו דבר
האמת שבלי קשר לנושא החזרתי את השייק ל1000 קלוריות ו50 גרם חלבון (נראה לי) כי עם האגוזים הוא הפך לסמיך מדי. תודה לכולם על העשרהכל מה שהוא רשם לא רלוונטי לגביך. (וכנראה לא לגבי אף אחד אחר)
האמת שבלי קשר לנושא החזרתי את השייק ל1000 קלוריות ו50 גרם חלבון (נראה לי) כי עם האגוזים הוא הפך לסמיך מדי. תודה לכולם על העשרה
לא מדובר על תפריט תזונה, אלא על מצב שבו איש קם בבוקר ומחליט לשתות שייק חלבון עם מים שמביא לו 90 גרם חלבון במכה אחת.
אתה לא רואה הצדקה למה שרשמתי כי אף אחד לא עושה את זה. לא דיברתי על נתונים אחרים שהוספת כמו ״אם התזונה של שאר היום נשענת על חלבון בלבד״. זה לא רלוונטי ל-״מה הסטורציה המקסימלית של המעי הדק באיחסון ושינוע חומצות אמינו״ --- > זה עדיין לא נבדק.
גם אני לא. לכן איש שמסוגל להסיק מסקנות ממחקרים אחרים ולהצליב מידע, יכול ליצור מה שנקרא ״היפותזה״. אז הרי מה שאמרתי הוא לא עובדה גמורה (מעולם לא טענתי) אלא היפותזה. מעבר לזה, אתה מכיר מישהו שרוצה להוריד 90 גרם חלבון במכה? (אזכיר בשבילך שוב: על בטן ריקה, עם מים) אני לא, הרוב מסתפקים בהרבה פחות מזה. לא כי הם לא רוצים לבנות שריר, כי יש להם common sense... אבל עד שיבדקו את זה, תקרא את הקישור ששלחתי בפוסט הקודם ותנסה להסיק מסקנות בעצמך באשר לסיטואציה הספציפית הזאת של ה90 גרם חלבון, יש שם המון מידע. אם אתה יודע להצליב מחקרים ולהסיק מסקנות, כנראה שאולי תבין למה עדיין אף אחד לא טרח לבדוק את זה
אתה עברת עליו בכלל?
כמו כן, להלן המסקנה מהרפרנס שלך-
eating more protein increases your body’s protein turnover.[30] The raised levels of urinary nitrogen then reflect, not a waste of eaten protein, but an increase in the breakdown of your body’s damaged or oxidized proteins.[31]
That being said, since fecal losses of protein and short-chain peptides tend to smell incredibly bad one can use a 'sniff-test' after bowel movements to assess if protein is being lost in the feces and thus not taken up by either the intestines or the muscle.