הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל קצר לאחר חיטוב

FM bibi

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום לכולם,
אני כבר לקראת סוף החיטוב שלי ואני לא כל כך מרוצה מהתוצאות.
ירדתי הרבה במשקל ואיבדתי מהנפח של הגוף שלי.
אני כמעט בטוח שירד גם שריר ואני רוצה להחזיר אותו.
האם סייקל של חודש יעשה את העבודה במאזן נטרלי או חיובי קטן?
והאם על טסט בלבד זה אפשרי?
אשמח לעזרה.

שלום לכולם,
אני כבר לקראת סוף החיטוב שלי ואני לא כל כך מרוצה מהתוצאות.
ירדתי הרבה במשקל ואיבדתי מהנפח של הגוף שלי.
אני כמעט בטוח שירד גם שריר ואני רוצה להחזיר אותו.
האם סייקל של חודש יעשה את העבודה במאזן נטרלי או חיובי קטן?
והאם על טסט בלבד זה אפשרי?
אשמח לעזרה.
אתה טבעי כרגע? עשית פעם סייקל?

מינימום סייקל 8 שבועות קצר, 10 שבועות ארוך, בנוסף תדע שאם תחליט להזריק אתה נכנס לחור אפל שלא תוכל לצאת ממנו,

סטרואידים זה סמים לכל דבר וכמו כל סם יש הבדל בין לגעת בסם פעם אחת לבין לא לגעת בכלל
והסבר מניח את הדעת לכוונתי, אם לא נגעת בסם כלשהו אף פעם אז אין לך משיכה אליו כי אתה לא יודע מה הוא עושה ואיך הוא משפיע, בגג שמעת עליו דבר כזה או אחר
ברגע שנגעת פעם אחת, כבר פרצת גדר..
מישהו שאף פעם לא עישן סיגריות בחייו ומישהו שניסה פעם או פעמיים לעשן, מי בעל סיכוי יותר גבוה שיעשן...
ואפשר לתת דוגמאות אין סוף לדבר

כמובן שיש אנשים שצורכים את הסמים האלו לצורך הבריאות שלהם כמו trt וכדומה...

שורה תחתונה כמו שהחברים לעיל אמרו, אם אתה יכול להסתדר בלי זה אז כך מוטב

אם בכל זאת בחרת להשתמש בסמים כאלו ואחרים, דע את ההשלכות, תחשוב טיפה מעבר לעוד קצת פאונד של בשר שיהיה עליך ותחשוב גם על הבריאות של הכבד כליות לב ועוד.. שלא לדבר על חשק מיני, פיריון, ושאר ירקות

במחילה מחברי הפורום אם כפועל יוצא קראתי להם מסוממים בין השורות, אין בכוונתי לפגוע או להכליל וכדומה, אלא רק להבהיר כמה דברים שאמורים לכאורה להיות אלמנטריים לבחור פה

סטרואידים זה סמים לכל דבר וכמו כל סם יש הבדל בין לגעת בסם פעם אחת לבין לא לגעת
סטרואידים זה תרופות מרשם בדומה לריטלין ואנטיביוטיקה. וכך הם מעוגנים בחוק.
בא לידי ביטוי בענישה ואכיפה זהה לתרופות.

סמים לרוב יהיו חומרים נרקוטים או בעלי השפעה פסיכוטית שרשומים תחת פקודת הסמים המסוכנים במדינה.

קח דוגמה, שוטר שחושב שהוא מריח גראס בדירה,רשאי להיכנס ללא צו ולפעול לפי פקודת הסמים,כולל ביצוע חיפוש על גופם ורכושם של כל הנוכחים.

שוטר שרואה אותך לוקח דיבול לא יכול לעשות שום דבר.

ההבדל בין תרופה לסם הוא שמיים וארץ והעבירות בענייני תרופות מרשם הם הפצה,שידול ומכירה בשונה מסמים שבהם גם קנייה היא עבירה בפני עצמה.

אבל לשם שינוי,מסכים עם כל שאר הדברים שרשמת:s85:

סטרואידים זה תרופות מרשם, יש טסטסטרון ויש חיות אחרות בתחום.. לא ראיתי בשום מקום שנותנים מרשמים לטרן אלא אם אתה פרה שצריכה פיטום..

שוטר שרואה אותך לוקח דיבול לא יעשה לך כלום אבל אם הוא יגלה שאתה מוכר דיבול וחבריו לחברים אז הוא כבר יכול לעשות דבר או 2 בהתאם לחוק

עריכה, עכשיו שראיתי שכתבת "ההבדל בין תרופה לסם הוא שמיים וארץ והעבירות בענייני תרופות מרשם הם הפצה,שידול ומכירה בשונה מסמים שבהם גם קנייה היא עבירה בפני עצמה." אז סבבה מסכים איתך

כוונתי בקריאה לסטרואידים סמים הינה מבחינת 'התמכרות', השפעה, נזקים, וכדומה ולאו דווקא להגדרה הטכנית היבשה למרות שגם על זה אפשר למצוא עוררין.. כי כמו בתחילת התגובה יש סטרואידים ויש לך טרן ודברים אחרים שיהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא אותם ב'מרשם' אלא אם כן אתה רוני קולמן או מישהו בסגנון ויש לך 'רופא' צמוד שנותן לך מרשמים לכל חומר מוכר בהתאם לצורך

מעבר לכך, שמח שיש בינינו הסכמה לגבי רוב הדברים

נערך לאחרונה:
סטרואידים זה תרופות מרשם בדומה לריטלין ואנטיביוטיקה. וכך הם מעוגנים בחוק.
בא לידי ביטוי בענישה ואכיפה זהה לתרופות.

סמים לרוב יהיו חומרים נרקוטים או בעלי השפעה פסיכוטית שרשומים תחת פקודת הסמים המסוכנים במדינה.

קח דוגמה, שוטר שחושב שהוא מריח גראס בדירה,רשאי להיכנס ללא צו ולפעול לפי פקודת הסמים,כולל ביצוע חיפוש על גופם ורכושם של כל הנוכחים.

שוטר שרואה אותך לוקח דיבול לא יכול לעשות שום דבר.

ההבדל בין תרופה לסם הוא שמיים וארץ והעבירות בענייני תרופות מרשם הם הפצה,שידול ומכירה בשונה מסמים שבהם גם קנייה היא עבירה בפני עצמה.

אבל לשם שינוי,מסכים עם כל שאר הדברים שרשמת:s85:
כעיקרון אם שוטר רואה אותך מזריק הוא לא יכול לעשות כלום?

אני חושב שהוא יכול לעשות משהו אם הוא רוצה

כעיקרון אם שוטר רואה אותך מזריק הוא לא יכול לעשות כלום?

אני חושב שהוא יכול לעשות משהו אם הוא רוצה
פה נכנס העניין של החשד. וזה סובייקטיבי לחלוטין לכל שוטר.
הרי החוק לא מחייב שוטר לפעול בשום סיטואציה,הוא מתיר לשוטר. ככה שזה בחירה.
לדוגמה כתוב בחוק "רשאי השוטר לבצע חיפוש " ולא "חייב השוטר לבצע חיפוש".

ברוב המקרים לא תהיה התייחסות להזרקה כי זה לא מעניין אף אחד.
הומלס שמזריק הירואין לווריד לא יעניין שוטרים אז בטח שלא בילדר שמזריק הורמונים.

כנס לנעליים של השוטר רגע,נניח הגעתם לבית משפט,יש פה המון שאלות שיפילו את התיק במידה ולא התכוננת אליהם כראוי.
כי יכול להיות שאדם הזריק את התרופה שלו,יכול להיות שהוא שואב לעצמו דם סתם כי בא לו ויכול להיות שהוא משתמש בסטרואידים בשביל הכיף,באף סיטואציה כאן אין סמכות חוקית לשוטר לעשות משהו אלא אם נערב את המושג ממוקדם,"חשד".
במידה ויש לשוטר חשד סביר שמדובר בחומר החשוד כסם אז יש לו את כל הסמכויות שניתנות לו על פי החוק לפקודת הסמים,אבל למה אתה חושד בחומר הזה? למה אתה חושד באדם?,עברת שם במקרה? אתה בזמן משמרת? נניח והחלטת לגשת לאדם ולעכב אותו,הזדהית בפניו כאיש חוק? הודעת לו מדוע הוא מעוכב,הקראת לו את הזכויות שלו? טעות אחת באלה והתיק נסגר מיידית בבית משפט.

דוגמה קלאסית שמלמדים אותך בתפקידי משטרה זה סיפור על שוטר שהחליט לעכב רכב באמצע הכביש כי הנהג היה נראה לו סתם חשוד,השוטר החליט לבצע חיפוש ברכב ומצא רימונים וrpg.
במקרה כזה הציוד אמנם מוחרם מבעל הרכב אבל אין אפשרות להגיש נגדו שום תלונות והתיק ייסגר בבית משפט כי העיכוב לא היה חוקי וחיפוש לא היה חוקי ולכן האדם יצא זכאי וילך הביתה.

בשביל לבצע חיפוש ברכב של אדם צריך להיות 1 מ 4 תנאים.

1.יש צו
2. יש הסכמה של הנבדק
3. יש חשד סביר שהאדם עבר עבירה והחיפוש קשור לעבירה
4. נמצאים בשטח בטחוני עם סמכויות נרחבות למשל מעברי גבול

אז מכיוון שלבחור שלנו מהדוגמה סך הכל היה "מראה חשוד" זה לא הקנה לשוטר סמכות לבצע חיפוש והתיק נפל.

סטיתי לגמרי מהנושא,אבל כל זה בא להגיד 2 דברים
1.למה שהשוטר יתעסק באדם עם מחט ביד?
2.האם שווה לו כל הטרחה שציינתי ?
מוסיף דוגמה מכתבה מאתר פסק דין

נהג, שהועמד לדין פלילי בגין נהיגה תחת השפעת סמים מסוכנים, זוכה לאחר שהתברר שהשוטרים ערכו ברכבו חיפוש לא חוקי ואף לא שלחו את הראיות שנמצאו, כביכול, לבדיקת מעבדה.

שוטרי בילוש שהבחינו בנהג צעיר מחנה את רכבו בחניון החליטו לערוך ברכב חיפוש ללא צו וללא הסכמת הנהג. כשמצאו השוטרים נייר מקופל ועליו כתמים חומים, התעורר בליבם החשד שמא מדובר בשרידי סם ודרשו מהנאשם לתת דגימת שתן, אולם הוא סירב.

השוטרים האשימו את הנהג בנהיגה תחת השפעת סמים, על אף שאותם "כתמים חומים" חשודים לא נבדקו במעבדה ולא הוכחו כשרידי סם מסוכן. בהמשך, גם התיק הפלילי שנפתח כנגד הנהג נסגר בהיעדר ראיות מספיקות.

על אף זאת, הועמד הנהג לדין פלילי בבית המשפט לתעבורה בירושלים בגין נהיגה תחת השפעת סמים. הוא כפר במיוחס לו בכתב האישום וטען כי סירובו לבצע את הבדיקה היה בשל התנהגות השוטרים כלפיו. לדבריו, השוטרים שעצרו אותו לבדיקה, אקראית ושגרתית לכאורה, היו בביתו מספר שעות קודם לכן וערכו חיפוש בבית הוריו בנוגע לחשדות שיוחסו לאמו. בתום החיפוש עוכבה אמו ונשלחה לתחנת המשטרה.

מבחן החשד הסביר

השופט מאיל מהנא ציין, שעל פי החוק שוטר רשאי לערוך חיפוש ללא צו רק אם קיים חשד סביר שבוצעה עבירה ומטרת החיפוש היא לאתר ראיה הקשורה בה. מבחן "החשד הסביר" הוא מבחן אובייקטיבי שבמסגרתו יש לבחון את סבירות שיקול דעתו של השוטר שערך את החיפוש, על מנת להכריע בשאלת חוקיות החיפוש.

לדברי השופט, פיסת הנייר עוררה חשד סביר כדי להצדיק את דרישת דגימת השתן, אלא שעל פי עדות השוטרים הנייר נמצא רק בעת עריכת החיפוש ברכב. במקרה זה, קבע השופט, לא היתה הצדקה לחיפוש, שכן הנהג נעצר לאחר שהחנה את רכבו בחניון, לא ביצע עבירת תעבורה כלשהי ולא התנהג באופן מעורר חשד.

עוד קבע השופט, כי החיפוש נערך מבלי שהשוטרים ביקשו את הסכמת הנאשם ואף לא הבהירו לו את זכותו לסרב לחיפוש ומה משמעות הסירוב. גם אם השוטר סבר כי הנאשם מחזיק ברכבו חומר החשוד כסם, קבע השופט, היה עליו להקפיד ולערוך חיפוש בהתאם לחוק.

במקרה זה, לא רק שהכללים הופרו באופן בוטה, אלא שהראיה שנתפסה אף לא נבדקה והמשטרה סגרה את התיק מחוסר ראיות

פה נכנס העניין של החשד. וזה סובייקטיבי לחלוטין לכל שוטר.
הרי החוק לא מחייב שוטר לפעול בשום סיטואציה,הוא מתיר לשוטר. ככה שזה בחירה.
לדוגמה כתוב בחוק "רשאי השוטר לבצע חיפוש " ולא "חייב השוטר לבצע חיפוש".

ברוב המקרים לא תהיה התייחסות להזרקה כי זה לא מעניין אף אחד.
הומלס שמזריק הירואין לווריד לא יעניין שוטרים אז בטח שלא בילדר שמזריק הורמונים.

כנס לנעליים של השוטר רגע,נניח הגעתם לבית משפט,יש פה המון שאלות שיפילו את התיק במידה ולא התכוננת אליהם כראוי.
כי יכול להיות שאדם הזריק את התרופה שלו,יכול להיות שהוא שואב לעצמו דם סתם כי בא לו ויכול להיות שהוא משתמש בסטרואידים בשביל הכיף,באף סיטואציה כאן אין סמכות חוקית לשוטר לעשות משהו אלא אם נערב את המושג ממוקדם,"חשד".
במידה ויש לשוטר חשד סביר שמדובר בחומר החשוד כסם אז יש לו את כל הסמכויות שניתנות לו על פי החוק לפקודת הסמים,אבל למה אתה חושד בחומר הזה? למה אתה חושד באדם?,עברת שם במקרה? אתה בזמן משמרת? נניח והחלטת לגשת לאדם ולעכב אותו,הזדהית בפניו כאיש חוק? הודעת לו מדוע הוא מעוכב,הקראת לו את הזכויות שלו? טעות אחת באלה והתיק נסגר מיידית בבית משפט.

דוגמה קלאסית שמלמדים אותך בתפקידי משטרה זה סיפור על שוטר שהחליט לעכב רכב באמצע הכביש כי הנהג היה נראה לו סתם חשוד,השוטר החליט לבצע חיפוש ברכב ומצא רימונים וrpg.
במקרה כזה הציוד אמנם מוחרם מבעל הרכב אבל אין אפשרות להגיש נגדו שום תלונות והתיק ייסגר בבית משפט כי העיכוב לא היה חוקי וחיפוש לא היה חוקי ולכן האדם יצא זכאי וילך הביתה.

בשביל לבצע חיפוש ברכב של אדם צריך להיות 1 מ 4 תנאים.

1.יש צו
2. יש הסכמה של הנבדק
3. יש חשד סביר שהאדם עבר עבירה והחיפוש קשור לעבירה
4. נמצאים בשטח בטחוני עם סמכויות נרחבות למשל מעברי גבול

אז מכיוון שלבחור שלנו מהדוגמה סך הכל היה "מראה חשוד" זה לא הקנה לשוטר סמכות לבצע חיפוש והתיק נפל.

סטיתי לגמרי מהנושא,אבל כל זה בא להגיד 2 דברים
1.למה שהשוטר יתעסק באדם עם מחט ביד?
2.האם שווה לו כל הטרחה שציינתי ?
מוסיף דוגמה מכתבה מאתר פסק דין

נהג, שהועמד לדין פלילי בגין נהיגה תחת השפעת סמים מסוכנים, זוכה לאחר שהתברר שהשוטרים ערכו ברכבו חיפוש לא חוקי ואף לא שלחו את הראיות שנמצאו, כביכול, לבדיקת מעבדה.

שוטרי בילוש שהבחינו בנהג צעיר מחנה את רכבו בחניון החליטו לערוך ברכב חיפוש ללא צו וללא הסכמת הנהג. כשמצאו השוטרים נייר מקופל ועליו כתמים חומים, התעורר בליבם החשד שמא מדובר בשרידי סם ודרשו מהנאשם לתת דגימת שתן, אולם הוא סירב.

השוטרים האשימו את הנהג בנהיגה תחת השפעת סמים, על אף שאותם "כתמים חומים" חשודים לא נבדקו במעבדה ולא הוכחו כשרידי סם מסוכן. בהמשך, גם התיק הפלילי שנפתח כנגד הנהג נסגר בהיעדר ראיות מספיקות.

על אף זאת, הועמד הנהג לדין פלילי בבית המשפט לתעבורה בירושלים בגין נהיגה תחת השפעת סמים. הוא כפר במיוחס לו בכתב האישום וטען כי סירובו לבצע את הבדיקה היה בשל התנהגות השוטרים כלפיו. לדבריו, השוטרים שעצרו אותו לבדיקה, אקראית ושגרתית לכאורה, היו בביתו מספר שעות קודם לכן וערכו חיפוש בבית הוריו בנוגע לחשדות שיוחסו לאמו. בתום החיפוש עוכבה אמו ונשלחה לתחנת המשטרה.

מבחן החשד הסביר

השופט מאיל מהנא ציין, שעל פי החוק שוטר רשאי לערוך חיפוש ללא צו רק אם קיים חשד סביר שבוצעה עבירה ומטרת החיפוש היא לאתר ראיה הקשורה בה. מבחן "החשד הסביר" הוא מבחן אובייקטיבי שבמסגרתו יש לבחון את סבירות שיקול דעתו של השוטר שערך את החיפוש, על מנת להכריע בשאלת חוקיות החיפוש.

לדברי השופט, פיסת הנייר עוררה חשד סביר כדי להצדיק את דרישת דגימת השתן, אלא שעל פי עדות השוטרים הנייר נמצא רק בעת עריכת החיפוש ברכב. במקרה זה, קבע השופט, לא היתה הצדקה לחיפוש, שכן הנהג נעצר לאחר שהחנה את רכבו בחניון, לא ביצע עבירת תעבורה כלשהי ולא התנהג באופן מעורר חשד.

עוד קבע השופט, כי החיפוש נערך מבלי שהשוטרים ביקשו את הסכמת הנאשם ואף לא הבהירו לו את זכותו לסרב לחיפוש ומה משמעות הסירוב. גם אם השוטר סבר כי הנאשם מחזיק ברכבו חומר החשוד כסם, קבע השופט, היה עליו להקפיד ולערוך חיפוש בהתאם לחוק.

במקרה זה, לא רק שהכללים הופרו באופן בוטה, אלא שהראיה שנתפסה אף לא נבדקה והמשטרה סגרה את התיק מחוסר ראיות
נוטה להסכים...

כנראה שהשוטר יכול/צריך לטעון שהוא חושב שמדובר בסמים, במידה והוא רוצה להרשיע מישהו על סטרואידים. אם הוא רואה מישהו עם מזרק זה חשד סביר ואז בהמשך יתגלה שזה סטרואידים ללא מרשם ויפתח תיק פלילי.

מסכים שמבחינה יבשה הוא לא צריך אלא זה נטו רצון

אם הוא רואה מישהו עם מזרק זה חשד סביר ואז בהמשך יתגלה שזה סטרואידים ללא מרשם ויפתח תיק פלילי.
לא ייפתח שום תיק פלילי, מותר לך לרכוש כל תרופה שלדעתך אתה זקוק לה בכמות שלא תעלה על שימוש עצמי.
בשביל להסתבך על סטרואידים אתה צריך להיות סוחר או מעבדה

לא ייפתח שום תיק פלילי, מותר לך לרכוש כל תרופה שלדעתך אתה זקוק לה בכמות שלא תעלה על שימוש עצמי.
בשביל להסתבך על סטרואידים אתה צריך להיות סוחר או מעבדה
אבל זה לקחת תרופה באופן לא חוקי אתה בטוח? מה מונע ממני לקחת תרופות ממסטלות לצורך העניין

אבל זה לקחת תרופה באופן לא חוקי אתה בטוח? מה מונע ממני לקחת תרופות ממסטלות לצורך העניין
שמעת פעם על סטודנט שנענש כי הוא לקח ריטלין לפני מבחן?
ואם יש לי זיהום וחבר נתן לי אנטיביוטיקה?

תן דוגמה לתרופה ממסטלת

אגב נתקלתי בהרבה יותר מידי שוטרים שעושים הרבה יותר ממה שהם צריכים.

פעם אחת בכניסה למסיבה שוטר אמר לי לזרוק כוס חד פעמית עם אלכוהול לפני שאני נכנס, זרקתי את זה על הרצפה במקום לפח והוא שאל אותי אם אני רוצה לקבל קנס של 500 שקל או משהו בסגנון. הייתי קצת שיכור אז עניתי לו "מה אתה פקח? אתה בסך הכל שוטר" ואז הוא עיקב אותי והתחיל להגיד לי "אמרת לי "מה אתה פקח ולא שוטר", אה?". בסוף הרמתי את הכוס ולפח, אמרתי לו שאני קצת בראש התעלמתי ממנו שהוא המשיך לדבר איתי ואז הוא הפסיק בשלב מסויים, כנראה התפדח שהוא מדבר איתי ואני עסוק בפלאפון. אבל אם הייתי ממשיך להתחצף הוא היה כבר מוצא איך לדפוק אותי.
שמעת פעם על סטודנט שנענש כי הוא לקח ריטלין לפני מבחן?
ואם יש לי זיהום וחבר נתן לי אנטיביוטיקה?

תן דוגמה לתרופה ממסטלת
מורפיום

זה בפקודת הסמים

פעם אחת בכניסה למסיבה שוטר אמר לי לזרוק כוס חד פעמית עם אלכוהול לפני שאני נכנס, זרקתי את זה על הרצפה במקום לפח והוא שאל אותי אם אני רוצה לקבל קנס של 500 שקל או משהו
השלכת פסולת,זיהום הסביבה.. קנס של 200-250 אם אני לא טועה.
עבודה של שוטר לחלוטין

זה בפקודת הסמים

השלכת פסולת,זיהום הסביבה.. קנס של 200-250 אם אני לא טועה.
עבודה של שוטר לחלוטין
אבל זה בטיפול של המשרד להגנת הסביבה אני חושב שהמקסימום שהוא יכול בסמכות שלו זה לדווח עליי לשם

אבל זה בטיפול של המשרד להגנת הסביבה אני חושב שהמקסימום שהוא יכול בסמכות שלו זה לדווח עליי לשם
ממש לא אחי,נותנים דוחות.
היה לנו עצור באיוש ונעזרנו בשוטרים כחולים,שהעצור זרק סיגריה על הרצפה הוא קיבל קנס

ממש לא אחי,נותנים דוחות.
היה לנו עצור באיוש ונעזרנו בשוטרים כחולים,שהעצור זרק סיגריה על הרצפה הוא קיבל קנס
אבל זאת כנראה משטרה ירוקה...

כמו שרק שוטר תנועה יכול להביא דוחות על תנועה ולא שוטר רגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית