הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל קצר לאחר חיטוב

FM bibi

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום לכולם,
אני כבר לקראת סוף החיטוב שלי ואני לא כל כך מרוצה מהתוצאות.
ירדתי הרבה במשקל ואיבדתי מהנפח של הגוף שלי.
אני כמעט בטוח שירד גם שריר ואני רוצה להחזיר אותו.
האם סייקל של חודש יעשה את העבודה במאזן נטרלי או חיובי קטן?
והאם על טסט בלבד זה אפשרי?
אשמח לעזרה.

אני הייתי משטרה ירוקה.
נעזרנו בכחולים
לא יודע... חיפשתי די הרבה בגוגל ואני לא מוצא סמכות של שוטרים רגילים להביא קנס על זה.

יותר קל למצוא שיש אפשרות למשהו מאשר שאין אז מוזמן להוכיח לי שאני טועה 😃

לא יודע... חיפשתי די הרבה בגוגל ואני לא מוצא סמכות של שוטרים רגילים להביא קנס על זה.

יותר קל למצוא שיש אפשרות למשהו מאשר שאין אז מוזמן להוכיח לי שאני טועה 😃
התחנת משטרה שעובדת בשת"פ עם העבודה שלי מחלקת חופשי דוחות השלכת פסולת

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/Enforcement/Pages/PoliceEnvUnit.aspx

למה שלא יהיה כתוב פה שיש סמכות לשוטרים רגילים להביא דוחות
"כמו כן הם שולחים הודעות תשלום קנס לאזרחים הנחשדים בעבירות על חוקי הגנת הסביבה על פי דיווח של נאמני ניקיון, מפקחים ושוטרים. "

זה נראה לי מוכיח בצורה די טובה ששוטר לא יכול להביא דוח על דעת עצמו, כי הרי אם יכל הוא לא היה מדווח עליהם אלא מביא את הדוח בעצמו

שאתה הולך ברחוב במדים ורואה אדם כלשהו זורק סיגריה/בדל או משהו לרצפה, אתה קופץ עליו ונותן לו דו"ח? ✋🛑✋😲😲 באמת עשית דברים כאלה??

זה נראה לי מוכיח בצורה די טובה ששוטר לא יכול להביא דוח על דעת עצמו, כי הרי אם יכל הוא לא היה מדווח אליהם אלא מביא את הדוח בעצמו
תפסיק להתווכח ולך תשאל שוטר אם אתה לא מאמין לי,כבר הראתי לך מספיק את הבקיאות שלי בחוק,סיימתי להתווכח איתך
שאתה הולך ברחוב במדים ורואה אדם כלשהו זורק סיגריה/בדל או משהו לרצפה, אתה קופץ עליו ונותן לו דו"ח? ✋🛑✋😲😲 באמת עשית דברים כאלה??
אני?לא מה הקשר?
שוטר שעצבני עלייך בהחלט רשאי לתת דוח על זה

ובלי קשר,לא הייתי מסתובב עם מדים ברחוב

תפסיק להתווכח ולך תשאל שוטר אם אתה לא מאמין לי,כבר הראתי לך מספיק את הבקיאות שלי בחוק,סיימתי להתווכח איתך
אני בכלל לא מתווכח, אני אשמח לראות איפשהו שאני טועה. פשוט לפי מה שראיתי מבחינת חוק יבש אסור להם

פשוט לפי מה שראיתי מבחינת חוק יבש אסור להם
הכי אהבתי אנשים כמוך, בטוחים שהם יודעים הכל בחוק ברמה של שופט עליון
"אסור לך לעכב אותי" "אין לך זכות לקחת לי תעודה מזהה"
לרוב הם אוכלים פיצוצים ונעצרים בכוח על סירוב לעיכוב

ששוטר אומר לך לזרוק פייסל שיש לך אז הוא בעצם אומר לך לעבור על החוק? 😣
זה כבר קונפליקט פנימי להחלטת השוטר, העבירה היותר חמורה היא העישון ולכן הוא יעדיף להפסיק את העבירה הזאת על חשבון השלכת פסולת

תפסיק להתווכח ולך תשאל שוטר אם אתה לא מאמין לי

חשבתי לשלוח הודעה למשטרה לשאול אותם אבל שחשבתי על זה רגע הבנתי שלא משנה מה הם יעשו הם אף פעם לא יסגירו שאסור להם לעשות משהו מסויים כדי שזה לא ישמש נגדם. הם בטח יענו תשובות מסובבות כאלה ואחרות.

כנ"ל שוטר שאני אדבר איתו, יש להם אינטרס לשמור על עצמם-השוטרים ולא לדפוק חברים שלהם או שוטרים אחרים.
ואלה אם תיפול על אחד שמבחינה חוקית באמת היה אסור לך לעכב אותו או לקחת תעודה מזהה הוא יכול להוציא מזה מיליונים

נערך לאחרונה:
חשבתי לשלוח הודעה למשטרה לשאול אותם אבל שחשבתי על זה רגע הבנתי שלא משנה מה הם יעשו הם אף פעם לא יסגירו שאסור להם לעשות משהו מסויים כדי שזה לא ישמש נגדם. הם בטח יענו תשובות מסובבות כאלה ואחרות.

כנ"ל שוטר שאני אדבר איתו, יש להם אינטרס לשמור על עצמם-השוטרים ולא לדפוק חברים שלהם או שוטרים אחרים.

ואלה אם תיפול על אחד שמבחינה חוקית באמת היה אסור לך לעקב אותו או לקחת תעודה מזהה הוא יכול להוציא מזה מיליונים
הוא יוציא מזה במקסימום כמה אלפים, ובוא תסביר לי..את מי לשוטר אסור לעכב וממי אסור לבקש תעודה מזהה?
ותפסיק לרשום "לעקב". עם ק' זה משמעות של מעקב,לעקוב אחרי מישהו.

הוא יוציא מזה במקסימום כמה אלפים, ובוא תסביר לי..את מי לשוטר אסור לעכב וממי אסור לבקש תעודה מזהה?
ותפסיק לרשום "לעקב". עם ק' זה משמעות של מעקב,לעקוב אחרי מישהו.
איזה כמה אלפים חח?? אם שוטר הרביץ לך במסגרת מעצר לא חוקי ואין לו שום סיבות מקלות כמו זה שקיללת את חברה שלו או משהו זה תיק של מאות אלפים-מיליונים. הוכה על ידי שוטרים – ויפוצה ב-2.1 מיליון ש'

וואלה לא יודע לגבי חוק ישראלי אבל באמריקה אני רואה הרבה סרטונים כאלה ושם אסור אלא אם כן יש חשד סביר לעבירה. ואם החשד הסביר הזה לא הגיוני השוטר אוכל בראש. קוראים לזה detained שם. ואם אתה לא detained אתה יכול ללכת מהשוטר והוא לא יכול לעשות כלום.

איזה כמה אלפים חח?? אם שוטר הרביץ לך במסגרת מעצר לא חוקי ואין לו שום סיבות מקלות כמו זה שקיללת את חברה שלו או משהו זה תיק של מאות אלפים-מיליונים. הוכה על ידי שוטרים – ויפוצה ב-2.1 מיליון ש'
איך הגעת מלבקש תעודת זהות לאלימות משטרתית מה אתה ליצן? תקרא שוב,סיימתי איתך,זה מיותר

י אבל באמריקה
שמע אחי, לא עקבתי כ"כ אחרי הדיון שלכם אבל באמריקה, מילה לא במקום לשוטר זה כדור בראש, שמה הם לא משחקים משחקים.. ואם תגיד לשוטר אני לא detained אה טוב אז אני הולך לפני שהוא התיר לך מפורשות ללכת, אז תקבל כדור בגב, שמה שוטרים לא רואים בעיניים

נערך לאחרונה:
איך הגעת מלבקש תעודת זהות לאלימות משטרתית מה אתה ליצן? תקרא שוב,סיימתי איתך,זה מיותר
מה ליצן אתה כתבת אלימות משטרתית

תקרא שוב.

מה ליצן אתה כתבת אלימות משטרתית
מה אלימות משטרתית פה? מה אתה מבין בחוק בכלל תגיד לי?
סירוב לעיכוב זה מעצר.
סירוב למעצר זה מעצר בכוח.

ולמרות שאמרתי כבר שסיימתי פה הייתי חייב להגיב שוב.

סופית,סיימתי איתך בהצלחה

שמע אחי, לא עקבתי כ"כ אחרי הדיון שלכם אבל באמריקה, מילה לא במקום לשוטר זה כדור בראש, שמה הם לא משחקים משחקים.. ואם תגיד לשוטר אני לא detained אה טוב אז אני הולך, אז תקבל כדור בגב, שמה שוטרים לא רואים בעיניים
בגלל זה כל כך הרבה הייטים כלפיהם וערוצי יוטיוב שלמים שמוקדשים לוויכוחים עם שוטרים. הרבה פעמים אני בעד השוטרים במקרים שם אבל אתה צריך לראות את הסרטונים האלה ואת התגובות, כולם שם מוטים נגד השוטרים בקטע הזוי

Tulare County Cop Watch ממליץ להסתכל בכמה סרטונים שם, זה די מצחיק דווקא.
תקרא שוב.

מה אלימות משטרתית פה? מה אתה מבין בחוק בכלל תגיד לי?
סירוב לעיכוב זה מעצר.
סירוב למעצר זה מעצר בכוח.

ולמרות שאמרתי כבר שסיימתי פה הייתי חייב להגיב שוב.

סופית,סיימתי איתך בהצלחה
נו ואם באמת היה אסור לעכב אותו והוא עמד על הזכות שלו? כל מה שבנית פה נופל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית