הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל קצר לאחר חיטוב

FM bibi

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום לכולם,
אני כבר לקראת סוף החיטוב שלי ואני לא כל כך מרוצה מהתוצאות.
ירדתי הרבה במשקל ואיבדתי מהנפח של הגוף שלי.
אני כמעט בטוח שירד גם שריר ואני רוצה להחזיר אותו.
האם סייקל של חודש יעשה את העבודה במאזן נטרלי או חיובי קטן?
והאם על טסט בלבד זה אפשרי?
אשמח לעזרה.

לשוטר מותר לעכב כל מי שבא לו... מאיפה לך שאסור לו לעכב אותך? או מאיזה סיבה הוא מעוניין לעכב אותך
אין מישהו מעל החוק, כאילו בפועל כל מי שהוא עשיר הוא מעל החוק אבל עזוב אז זה בצד רגע..

לשוטר מותר לעכב כל מי שבא לו... מאיפה לך שאסור לו לעכב אותך? או מאיזה סיבה הוא מעוניין לעכב אותך
אין מישהו מעל החוק, כאילו בפועל כל מי שהוא עשיר הוא מעל החוק אבל עזוב אז זה בצד רגע..
אני לא חושב שזה נכון

Nevo.co.il

עיכוב חשוד במקום (תיקון מס' 1) תשנ"ז-1997

67. (א) היה לשוטר יסוד סביר לחשד כי אדם עבר עבירה, או כי הוא עומד לעבור עבירה העלולה לסכן את שלומו או בטחונו של אדם, או את שלום הציבור או את בטחון המדינה, רשאי הוא לעכבו כדי לברר את זהותו ומענו או כדי לחקור אותו ולמסור לו מסמכים, במקום הימצאו.

(ב) שוטר רשאי לדרוש מאדם להילוות עמו לתחנת המשטרה או לזמנו לתחנת המשטרה למועד אחר שיקבע, אם נתקיימו שניים אלה[1]:
~~~~~~(1) יש יסוד סביר לחשד שהוא עבר עבירה או יש הסתברות גבוהה שהוא עומד לעבור עבירה כאמור בסעיף קטן (א);
~~~~~~(2) הזיהוי היה בלתי מספיק, או לא ניתן לחקור אותו במקום הימצאו.

לשוטר מותר לעכב כל מי שבא לו... מאיפה לך שאסור לו לעכב אותך?
זה נכון ,והוא ימשיך לחפש לך מקורות באינטרנט שחולקים על זה . עזוב אותך.

דוגמה הכי פשוטה,יש חובת נשיאת ת.ז מגיל 16 בארץ.
מותר לשוטר לעכב כל אחד ולוודא שהוא נושא ת.ז.

זה נכון ,והוא ימשיך לחפש לך מקורות באינטרנט שחולקים על זה . עזוב אותך.

דוגמה הכי פשוטה,יש חובת נשיאת ת.ז מגיל 16 בארץ.
מותר לשוטר לעכב כל אחד ולוודא שהוא נושא ת.ז.
אני גם לא חושב שזה נכון.

בית המשפט: אין חובה להציג תעודת זהות לדרישת שוטר

מה זה מקורות באינטרנט? זה החוקים במדינה שלך. על זה כולם מתבססים בפרשנויות כאלה ואחרות

מה זה מקורות באינטרנט? זה החוקים במדינה שלך
כן רק חבל שזה מ1997.

אני גם לא חושב שזה נכון.
חבל שאף אחד לא שאל מה אתה חושב,תתיישר עם חוקי האכיפה במדינה שלך, לא הם יתיישרו בהתאם אליך.

"הוקנתה בחיקוק הסמכות לחפש במקום, בכליו או על גופו של אדם, או הסמכות לדרוש מאדם הצגת מסמכים, רשאי בעל הסמכות לעכב אדם או כלי רכב כדי לאפשר את החיפוש או העיון במסמכים, וכן רשאי הוא לדרוש מהאדם למסור את שמו ומענו."

כן רק חבל שזה מ1997.
מה הכוונה? כל חוק תקף עד שלא שינו אותו. יש לך חוקים תקפים שעומדים עוד מקום המדינה.
חבל שאף אחד לא שאל מה אתה חושב,תתיישר עם חוקי האכיפה במדינה שלך, לא הם יתיישרו בהתאם אליך
אבל הנה, שלחתי לך פסיקה של בית המשפט

מה הכוונה? כל חוק תקף עד שלא שינו אותו. יש לך חוקים תקפים שעומדים עוד מקום המדינה.
יש המון תיקונים לחוק,תתעדכן.
בנוסף לפסיקות עליון כמובן
הוקנתה בחיקוק הסמכות לחפש במקום, בכליו או על גופו של אדם, או הסמכות לדרוש מאדם הצגת מסמכים, רשאי בעל הסמכות לעכב אדם או כלי רכב כדי לאפשר את החיפוש או העיון במסמכים, וכן רשאי הוא לדרוש מהאדם למסור את שמו ומענו."
תקרא

אני אפשט לך את זה עוד פעם,ופעם האחרונה.
שוטר רוצה תעודת מזהה שלך? תתן לו
לא תיתן? מעוכב לתחנה
מסרב לעיכוב? מעצר ואזיקים.

תפסיק להתווכח,אין לך שום ידע וניסיון בנושא וזה פשוט בדיחה לקרוא את התגובות שלך

תקרא
אתה מוזמן לשלוח לי את התיקונים לחוק ואת החוק

בקשר למה שכתבת זה רק בחשד סביר לביצוע עבירה כלשהי ולא סתם ככה

תקרא

אני אפשט לך את זה עוד פעם,ופעם האחרונה.
שוטר רוצה תעודת מזהה שלך? תתן לו
לא תיתן? מעוכב לתחנה
מסרב לעיכוב? מעצר ואזיקים.

תפסיק להתווכח,אין לך שום ידע וניסיון בנושא וזה פשוט בדיחה לקרוא את התגובות שלך
זה שהיית שוטר או whatever,וידוע שהם עושים הרבה דברים לא חוקיים ולא נתפסים או עושים להם call על זה, זה לא אומר שמה שהם עושים בסדר/חוקי.

בנוסף אני לא מתווכח אני מנסה לנהל דיון משכיל, אתה זה שtriggered. אני בכלל לא אומר שבטוח אני צודק

בקשר למה שכתבת זה רק בחשד סביר לביצוע עבירה כלשהי ולא סתם ככה
זה לא,זה תחת עיכוב לצורך בדיקת מסמכים,אחד מחמש "סוגי" עיכוב. וסעיף 69 לחוק אם אני לא טועה.

שאר העיכובים הם:
עיכוב חשוד(שעל זה אתה דיברת בקשר לעבירה)
עיכוב עד(לקיחת פרטים מעד לאירוע/עבירה)
עיכוב לצורך ביצוע צו(חיפוש,מעצר וכו)
ואחרון עיכוב לצורך חיפוש ברכב שזה נספח קצת חריג
אני בכלל לא אומר שבטוח אני צודק
אז אני אומר לך שאתה בטוח לא צודק

זה לא,זה תחת עיכוב לצורך בדיקת מסמכים,אחד מחמש "סוגי" עיכוב. וסעיף 69 לחוק אם אני לא טועה.

שאר העיכובים הם:
עיכוב חשוד(שעל זה אתה דיברת בקשר לעבירה)
עיכוב עד(לקיחת פרטים מעד לאירוע/עבירה)
עיכוב לצורך ביצוע צו(חיפוש,מעצר וכו)
ואחרון עיכוב לצורך חיפוש ברכב שזה נספח קצת חריג

אז אני אומר לך שאתה בטוח לא צודק
"הצגת מסמכים" . זה לא תעודת זהות. עכשיו אתה יכול להגיד שאני מתחכם אבל עובדה ששופטת שפטה לטובת אדם שלא הציג ת"ז

הצגת מסמכים" . זה לא תעודת זהות. עכשיו אתה יכול להגיד שאני מתחכם אבל עובדה ששופטת שפטה לטובת אדם שלא הציג ת"ז
לא אתה לא מתחכם אתה פשוט דביל,אני ממש מצטער.

מה אתה חושב שזה הצגת מסמכים אם לא תעודה מזהה?

אתה מוזמן לשלוח את הקישור לפסיקת השופטת ואני אסביר לך איפה טעית ומה לא קראת כמו שצריך

לא אתה לא מתחכם אתה פשוט דביל,אני ממש מצטער.

אתה מוזמן לשלוח את הקישור לפסיקת השופטת ואני אסביר לך איפה טעית ומה לא קראת כמו שצריך
אתה המטומטם פה אני כבר שלחתי את זה מזמן

אני גם לא חושב שזה נכון.

בית המשפט: אין חובה להציג תעודת זהות לדרישת שוטר

מה זה מקורות באינטרנט? זה החוקים במדינה שלך. על זה כולם מתבססים בפרשנויות כאלה ואחרות
זאת הפרשנות שלך. אם אין שם פירוט בנוגע למה זה מסמכים זה נתון לפרשנות.

כל אדם בר דעת שתגיד לו מסמכים לא ת"ז זה הדבר הראשון שיעלה לו לראש

1. זה בית משפט השלום וזה ממש לא פסיקה ולא שינוי בחוק ולא שום דבר.
2.התיק נפל בבית משפט בגלל זה:

"בדו"חות הפעולה לא פירטו השוטרים את אופן ההתעסקות או מדוע התעורר חשד כלשהו, וגם בבית המשפט התקשו לענות על השאלה. לדברי אחד השוטרים, "אני רוצה לדעת מי זה אותו אדם שמסתובב בגזרה מתוקף תפקידי".

בדיוק מה שציינתי לך בתחילת הפוסט הזה:

"
כנס לנעליים של השוטר רגע,נניח הגעתם לבית משפט,יש פה המון שאלות שיפילו את התיק במידה ולא התכוננת אליהם כראוי.
כי יכול להיות שאדם הזריק את התרופה שלו,יכול להיות שהוא שואב לעצמו דם סתם כי בא לו ויכול להיות שהוא משתמש בסטרואידים בשביל הכיף,באף סיטואציה כאן אין סמכות חוקית לשוטר לעשות משהו אלא אם נערב את המושג ממוקדם,"חשד".
במידה ויש לשוטר חשד סביר שמדובר בחומר החשוד כסם אז יש לו את כל הסמכויות שניתנות לו על פי החוק לפקודת הסמים,אבל למה אתה חושד בחומר הזה? למה אתה חושד באדם?,עברת שם במקרה? אתה בזמן משמרת? נניח והחלטת לגשת לאדם ולעכב אותו,הזדהית בפניו כאיש חוק? הודעת לו מדוע הוא מעוכב,הקראת לו את הזכויות שלו? טעות אחת באלה והתיק נסגר מיידית בבית משפט.

דוגמה קלאסית שמלמדים אותך בתפקידי משטרה זה סיפור על שוטר שהחליט לעכב רכב באמצע הכביש כי הנהג היה נראה לו סתם חשוד,השוטר החליט לבצע חיפוש ברכב ומצא רימונים וrpg.
במקרה כזה הציוד אמנם מוחרם מבעל הרכב אבל אין אפשרות להגיש נגדו שום תלונות והתיק ייסגר בבית משפט כי העיכוב לא היה חוקי וחיפוש לא היה חוקי ולכן האדם יצא זכאי וילך הביתה."

ברגע שהפנייה הראשונית לאדם לא הייתה על בסיס חוקי,כל התיק מתרסק.

1. זה בית משפט השלום וזה ממש לא פסיקה ולא שינוי בחוק ולא שום דבר.
2.התיק נפל בבית משפט בגלל זה:

"בדו"חות הפעולה לא פירטו השוטרים את אופן ההתעסקות או מדוע התעורר חשד כלשהו, וגם בבית המשפט התקשו לענות על השאלה. לדברי אחד השוטרים, "אני רוצה לדעת מי זה אותו אדם שמסתובב בגזרה מתוקף תפקידי".

בדיוק מה שציינתי לך בתחילת הפוסט הזה:

"
כנס לנעליים של השוטר רגע,נניח הגעתם לבית משפט,יש פה המון שאלות שיפילו את התיק במידה ולא התכוננת אליהם כראוי.
כי יכול להיות שאדם הזריק את התרופה שלו,יכול להיות שהוא שואב לעצמו דם סתם כי בא לו ויכול להיות שהוא משתמש בסטרואידים בשביל הכיף,באף סיטואציה כאן אין סמכות חוקית לשוטר לעשות משהו אלא אם נערב את המושג ממוקדם,"חשד".
במידה ויש לשוטר חשד סביר שמדובר בחומר החשוד כסם אז יש לו את כל הסמכויות שניתנות לו על פי החוק לפקודת הסמים,אבל למה אתה חושד בחומר הזה? למה אתה חושד באדם?,עברת שם במקרה? אתה בזמן משמרת? נניח והחלטת לגשת לאדם ולעכב אותו,הזדהית בפניו כאיש חוק? הודעת לו מדוע הוא מעוכב,הקראת לו את הזכויות שלו? טעות אחת באלה והתיק נסגר מיידית בבית משפט.

דוגמה קלאסית שמלמדים אותך בתפקידי משטרה זה סיפור על שוטר שהחליט לעכב רכב באמצע הכביש כי הנהג היה נראה לו סתם חשוד,השוטר החליט לבצע חיפוש ברכב ומצא רימונים וrpg.
במקרה כזה הציוד אמנם מוחרם מבעל הרכב אבל אין אפשרות להגיש נגדו שום תלונות והתיק ייסגר בבית משפט כי העיכוב לא היה חוקי וחיפוש לא היה חוקי ולכן האדם יצא זכאי וילך הביתה."

ברגע שהפנייה הראשונית לאדם לא הייתה על בסיס חוקי,כל התיק מתרסק.
נו אז אני באמת לא מבין מה אתה אומר פה. אתה בעצמך אומר שהשוטר חייב סיבה כדי לבקש ת"ז

נו אז אני באמת לא מבין מה אתה אומר פה. אתה בעצמך אומר שהשוטר חייב סיבה כדי לבקש ת"ז
אתה שוב לא מבין.
במידה והשוטר היה ניגש אליו בתום לב רק בשביל לראות מסמכים מזהים זה היה תקין.
פה הוא פשוט נטפל אליו ומשום מה לא כתב דוח אירוע ולא הסביר את עצמו בבית משפט.

אפשר לסיים את הדיון הזה?
אתה מוזמן לעבור על החסד"פ(חוק וסדר דין פלילי) מפורסם באינטרנט בחינם

אתה שוב לא מבין.
במידה והשוטר היה ניגש אליו בתום לב רק בשביל לראות מסמכים מזהים זה היה תקין.
פה הוא פשוט נטפל אליו ומשום מה לא כתב דוח אירוע ולא הסביר את עצמו בבית משפט.

אפשר לסיים את הדיון הזה?
אתה מוזמן לעבור על החסד"פ(חוק וסדר דין פלילי) מפורסם באינטרנט בחינם
מה זה אני "שוב לא מבין".

תענה בכן או לא:

האם שוטר יכול לדרוש ת"ז מבנאדם סתם כי בא לו בלי שום סיבה?

מה זה אני שוב לא מבין.

תענה בכן או לא:

האם שוטר יכול לבקש ת"ז מבנאדם סתם כי בא בלי שום סיבה?
בהחלט,במידה וזה נעשה בתום לב,אקראיות וכו ולא על בסיס גזעני.

נניח לדרוש ת.ז רק ממזרחים יוביל לפסילת התיק.

תעשי לי טובה תשחרר אותי מהשטויות שלך,נמאס לי מההתראות שקופצות מהתגובות שלך.
סיימנו את הדיון הזה לילה טוב

נערך לאחרונה:
בהחלט,במידה וזה נעשה בתום לב,אקראיות וכו ולא על בסיס גזעני.

נניח לדרוש ת.ז רק ממזרחים יוביל לפסילת התיק
אוקי אני רואה שיש תיקון מיוני 2019 לנוהל של הצגת תעודת זהות והזדהות בפני שוטר, של המשטרה. כנראה בגלל הסיבוכים שהיו להם (אני לא בטוח שזה מעוגן בצורה מלאה בחוק אגב אם זה יגיע לבית משפט)

4 .שוטר לא ידרוש הזדהות מאדם כאשר על פני הדברים אין לכך עילה סבירה; הפעלת הסמכות תעשה באופן ענייני ושוויוני, תוך דגש על העדר אפליה בשל הבדלי דת, גזע, מוצא אתני, לאום, מין או נטייה מינית, ותוך שמירה מירבית על כבודו של האדם שמתבקשת זהותו.

אז בעיקרון (ושוב זה לפי הנהלים של המשטרה ולא מבחינת החוק, יכול להיות שבבית משפט יסתכלו על זה שונה, עוד יותר לרעת המשטרה) אם שוטר מבקש ממך תעודת זהות אתה חייב להראות לו אבל מצד שני אסור לו לדרוש ת"ז בלי עילה סבירה ואם עושה כן הוא עובר על הנוהל. כנראה שבמצב כזה השוטר מקבל בראש, וכנראה תזכה גם בכסף.

"ותוך שמירה מירבית על כבודו של האדם שמתבקשת זהותו."

וואלה אם אתה עורך דין טוב אתה יכול לשחק על זה אם כי סביר ביותר שהשופט יפסול על הסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית