הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי המלצה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום אני סיימתי לא מזמן חיטוב ואני לא מתחיל אני דיי מתקדם לא שאני מרים עכשיו משקלים הכי גבוהים שיש אבל אני באמצע כזה עכשיו אני צריך את הדעה שלכם אני עכשיו תכננתי להתחיל מסה והמטרה העיקרית שלי היא לעלות מסת שריר בעיקר פחות כוח עכשיו מה אתם ממליצים לי לעשות חשבתי על PUSH PULL LEGS או להמשיך עם תוכנית AB שעשיתי בחיטוב מה לדעתכם יכול להיות טוב ? תודה מראש לעוזרים !

• פותח/ת השרשור
Ab יענה לך על הצרכים
אני עכשיו בAB אבל משום מה אני מרגיש שמשהו חסר לי ואני לא מצליח להבין כל כך מה
זאת התוכנית:
תמונה:
20200217_173009.jpg

@orazriel אשמח אולי אם יש לך איה המלצה או משהו לתת תודה מראש אחי דרך אגב איפה שאתה רואה 6-8 חזרות שמה אני מתמקד בעיקר להרים תמקסימום PROGRESIVE OVERLOAD הכוונה הבנתה אותי אני מאמין והשאר היפורטרפיה בעיקר

אני עכשיו בAB אבל משום מה אני מרגיש שמשהו חסר לי ואני לא מצליח להבין כל כך מה
זאת התוכנית:
תמונה:
צפה בקובץ המצורף 55178
@orazriel אשמח אולי אם יש לך איה המלצה או משהו לתת תודה מראש אחי דרך אגב איפה שאתה רואה 6-8 חזרות שמה אני מתמקד בעיקר להרים תמקסימום PROGRESIVE OVERLOAD הכוונה הבנתה אותי אני מאמין והשאר היפורטרפיה בעיקר

האמת שהתוכנית נראית בסדר גמור.
הייתי שם או פולי או חתירה ל4 סטים ושאר התרגילי גב ל3 (10 סטים סה"כ)
כנל בבנץ' 4 סטים והשאר 3 (10 סטים סה"כ)
וכתפיים מצמצם ל8 סטים סה"כ

תשים לב שבתרגילים מרכזיים אתה מתקדם וכל השאר בסדר מבחינת התוכנית.

• פותח/ת השרשור

כן זה ברור התרגילים המרכזיים זה חשוב להתקדם הסקוואט בנצ ולחיצת הכתפיים כן..

10 סטים יספיק אתה חושב ?

כן זה ברור התרגילים המרכזיים זה חשוב להתקדם הסקוואט בנצ ולחיצת הכתפיים כן..

10 סטים יספיק אתה חושב ?

ומתח / חתירה.

זה 20 סטים שבועיים אז בתור התחלה כן, אם תראה שקל לך ואתה מתקדם בלי בעיה תמיד תוכל להוסיף.

• פותח/ת השרשור
ומתח / חתירה.

זה 20 סטים שבועיים אז בתור התחלה כן, אם תראה שקל לך ואתה מתקדם בלי בעיה תמיד תוכל להוסיף.
אבל זה כל הקטע אני עושה את זה כבר תקופה של 3 שבועות לפני שהתחיל הקורונה עוד אז הרגשתי שזה דיי סבבה לי ואני מסתדר או שאתה ממליץ לי להוריד מה אומר ?

אבל זה כל הקטע אני עושה את זה כבר תקופה של 3 שבועות לפני שהתחיל הקורונה עוד אז הרגשתי שזה דיי סבבה לי ואני מסתדר או שאתה ממליץ לי להוריד מה אומר ?

דעתי בנושא תמיד הייתה שככל ש"תיקח יותר תנופה" יהיה לך יותר קל לעלות.

ובפשטות, אם תתחיל מ95% ותצליח בקושי להתקדם לא יתן לך הרבה לעומת אם תתחיל
ב80% ותעשה עליה הדרגתית, להוסיף משקל / סטים תמיד אפשר.
להוריד משקל / סטים כבר פוגע באגו הגברי 😁

• פותח/ת השרשור

מה לדעתך אז להוריד ביינתים ולראות איך הולך כי עשיתי ביינתים ככה והסתדרתי

דונטגיבאפ זה הסלוגן המנצח בראש ובראשונה 😃 חייב רק לחזק את העצות שחברי לפני נתן לך- רגליים, ובמיוחד רגליים, עדיף כמה שיותר חופשי בלי מכונות.
לאנצ'ים על סוגיהם, פרונט סקווט, ספליט סקווט, פיסטול סקווט, דד ליפט רומני, דד ליפט רגיל ועוד רבים וטובים שיניבו לך תוצאות מעולות, גדילה מובטחת וחיזוק כל שרירי הגוף ומייצבי השרירים. ערך מוסף שלהם- ימנע פציעות כתוצאה מא-סמיטריה בעבודת משקולות.
יד אחורית- נסה לשלב מקבילים עם משקל במידה ואתה תקוע בתרגילי יד אחורית\כתפיים.
יד קדמית- שלב מתח בסופניציה עם אתה תקוע במשקלים.
גב- בצע עליית מתח כאשר הסנטר מעל המוט והחזק את עצמך למשך כמה זמן שתוכל- ככל שתרבה במשך ההישארות מעל המוט תרוויח חיזוק כל שרירי פלג גוף עליון וכמובן פרוגרסיה בתרגילי גב. תרגיל נוסף הוא עליית מתח כאשר אתה נשאר עם המצח מקביל למוט ולא יורד למטה אלא מחזיק את עצמך כמה זמן שאתה יכול. כנ"ל מעולה לחיזוק גוף עליון והתקדמות.
אם אתה מרגיש שקשה לך עם התרגילים האלו, בתור התחלה, בצע רק מתח ועדיף בתוספת משקל (במקום פולי למשל).
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
דונטגיבאפ זה הסלוגן המנצח בראש ובראשונה 😃 חייב רק לחזק את העצות שחברי לפני נתן לך- רגליים, ובמיוחד רגליים, עדיף כמה שיותר חופשי בלי מכונות.
לאנצ'ים על סוגיהם, פרונט סקווט, ספליט סקווט, פיסטול סקווט, דד ליפט רומני, דד ליפט רגיל ועוד רבים וטובים שיניבו לך תוצאות מעולות, גדילה מובטחת וחיזוק כל שרירי הגוף ומייצבי השרירים. ערך מוסף שלהם- ימנע פציעות כתוצאה מא-סמיטריה בעבודת משקולות.
יד אחורית- נסה לשלב מקבילים עם משקל במידה ואתה תקוע בתרגילי יד אחורית\כתפיים.
יד קדמית- שלב מתח בסופניציה עם אתה תקוע במשקלים.
גב- בצע עליית מתח כאשר הסנטר מעל המוט והחזק את עצמך למשך כמה זמן שתוכל- ככל שתרבה במשך ההישארות מעל המוט תרוויח חיזוק כל שרירי פלג גוף עליון וכמובן פרוגרסיה בתרגילי גב. תרגיל נוסף הוא עליית מתח כאשר אתה נשאר עם המצח מקביל למוט ולא יורד למטה אלא מחזיק את עצמך כמה זמן שאתה יכול. כנ"ל מעולה לחיזוק גוף עליון והתקדמות.
אם אתה מרגיש שקשה לך עם התרגילים האלו, בתור התחלה, בצע רק מתח ועדיף בתוספת משקל (במקום פולי למשל).
בהצלחה!
זה ברור אחי אבל לגבי הסטים מה לעשות להוריד כמו שהוא אמר כי אני ביינתים מרגיש ככה בנוח

כאילו אני מרגיש שהאימון טוב אבל אני מרגיש שחסר משהו ולא יודע בדיוק איך להסביר משהו מוזר

מה אפשר לצמצם בכתפיים אשמח אם תתן המלצה אחי

צדיק, לא הבנת אותי. אם אתה רוצה לגדול במסת שריר תתחיל מלשנות את העבודת רגליים שאתה עושה עכשיו. זו פיזיולוגיה פשוטה של הגוף, במידה ואתה אכן עובד לפי מה שהעלית. לגבי הכתפיים אתה יכול לצמצם לשני תרגילים בלבד של 3-4 כל אחד, בעיקר כשאתה משלב לחיצה חופשית. יש לך עבודת כתפיים וחזה באותו אימון, אין צורך בכל כך הרבה סטים של כתפיים. מייצר עומס מיותר על חגורת הכתפיים שלך.[/QUOTE]

• פותח/ת השרשור
צדיק, לא הבנת אותי. אם אתה רוצה לגדול במסת שריר תתחיל מלשנות את העבודת רגליים שאתה עושה עכשיו. זו פיזיולוגיה פשוטה של הגוף, במידה ואתה אכן עובד לפי מה שהעלית. לגבי הכתפיים אתה יכול לצמצם לשני תרגילים בלבד של 3-4 כל אחד, בעיקר כשאתה משלב לחיצה חופשית. יש לך עבודת כתפיים וחזה באותו אימון, אין צורך בכל כך הרבה סטים של כתפיים. מייצר עומס מיותר על חגורת הכתפיים שלך.
[/QUOTE]
מה רע ברגליים ומה כדאי לשנות ?

יש לך שני תרגילים במכונה. למה לא לצמצם אחד ולהפוך השאר לתרגילים חופשיים? כשאתה עובד על רגליים בצורה חופשית אתה מרוויח גם שרירי ליבה, שרירי בטן וכמובן שרירים מייצבים. בנוסף- עבודת קרסוליים טובה יותר, יציבה חזקה. מה גם שבעבודה חופשית תמיד תשיג נפח והתקדמות טובים יותר. כשמדובר ברגליים זה משליך לשאר הגוף. חלק מהתרגילים מערבים את הגו.

• פותח/ת השרשור
יש לך שני תרגילים במכונה. למה לא לצמצם אחד ולהפוך השאר לתרגילים חופשיים? כשאתה עובד על רגליים בצורה חופשית אתה מרוויח גם שרירי ליבה, שרירי בטן וכמובן שרירים מייצבים. בנוסף- עבודת קרסוליים טובה יותר, יציבה חזקה. מה גם שבעבודה חופשית תמיד תשיג נפח והתקדמות טובים יותר. כשמדובר ברגליים זה משליך לשאר הגוף. חלק מהתרגילים מערבים את הגו.
כן הבנתי אותך המליצו לי להוסיף עוד תרגיל אז שמתי ככה מה אומר ?

רגליים:
סקוואט 3X6-8
לאנגים עם משקולות יד 3X8-12
פשיטת ברכיים במכונה (ארבע ראשי) 3X8-10
כפיפת ברכיים במכונה (המסטרינג) 4X8-10
תאומים בסמית 3X12-15

מציע לך לצמצם לשלושה תרגילים בלבד כשהעיקרי ביניהם הוא הסקוואט שאותו אתה מבצע 4 סטים.
שני תרגילים חופשיים נוספים שאחד מהם בהחלט יכול להיות לאנגים ל-3-4 סטים.

אף אחד לא יודע מה יותר טוב לך
רק אתה תדע כי רק אתה מכיר את הגוף שלך
אני יכול להגיד לך שמאז שעזבתי ab ועברתי ל abc , הכוונה ל push. Pull. Legs ראיתי תוצאות מהר יותר
דבר ראשון , לכל שריר יש לך לפחות 3 ימי מנוחה וככה אתה יכול להעמיס יותר באימונים
דבר שני, יש לך יום שהוא רק לרגליים , ככה שאתה יכול להשקיע ברגליים וזה לא יבוא על חשבון שריר אחר (ב ab אתה עושה גב אחרי רגליים וככה אתה לא יכול לתת את המקסימום בגב)
דבר שלישי אתה נותן לכל שריר את היחס שהוא צריך ואתה עובד על כל קבוצת שרירים מסויימת באימון אחד ולא מפריע להתאוששות
למשל אימון push אתה עובד על החזה כתפיים ויד אחורית , בחזה הכתפיים והיד אחורית נכנסים ועובדים טוב.
אותו דבר בגב, כתף אחורית ויד קדמית נכנסים ועובדים בכל התרגילים

• פותח/ת השרשור
מציע לך לצמצם לשלושה תרגילים בלבד כשהעיקרי ביניהם הוא הסקוואט שאותו אתה מבצע 4 סטים.
שני תרגילים חופשיים נוספים שאחד מהם בהחלט יכול להיות לאנגים ל-3-4 סטים.
אני בכוונה שמתי בסקוואט 3 סטים כי שמה אני ממש שם תמקסימום והורדתי ל3 ככה אני מעדיף אם אני משאיר את זה לא 3 נגיד יש לי סקוואט 3 לאנגים 4 ומה עוד לשים ומה להוריד ממה שרשמתי מה אתה ממליץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית