הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי המלצה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום אני סיימתי לא מזמן חיטוב ואני לא מתחיל אני דיי מתקדם לא שאני מרים עכשיו משקלים הכי גבוהים שיש אבל אני באמצע כזה עכשיו אני צריך את הדעה שלכם אני עכשיו תכננתי להתחיל מסה והמטרה העיקרית שלי היא לעלות מסת שריר בעיקר פחות כוח עכשיו מה אתם ממליצים לי לעשות חשבתי על PUSH PULL LEGS או להמשיך עם תוכנית AB שעשיתי בחיטוב מה לדעתכם יכול להיות טוב ? תודה מראש לעוזרים !

היי, ראשית להוריד מכונות לגמרי, לטובת רוטציה נכונה של הברך, הארכת שרירי הברך ובראשם שריר שמתפספס הרבה והוא וסטוס אינטרמידיאס שתחיל מעל הברך ונגמר מעט מתחת ולכן הייתי עובד כמה שיותר חופשי. מגוון תרגילי הרגליים הוא כל כך רחב שאין המלצה. תנסה מה שאתה מרגיש שמתאים לרמה שלך כרגע ולאט ולאט נסה תרגילים מורכבים יותר ויותר. אני יכול להמליץ על סטפ אפ מחד ומאידך על ספליט סקווט בולגרי שדורש איזון רב. לכן ההמלצה הטובה ביותר אליך היא למצוא עוד שני תרגילים חופשיים שמתאימים לרמתך כרגע על מנת למנוע פציעה, חוסר איזון, עומס, עבודה לא נכונה ושאר משתנים שכל המלצה כזו או אחרת של מי שלא מכיר אותך רק תפגע בך. בטווח הקרוב אולי לא תרגיש בזה אך לטווח הארוך אתה בהחלט תשלם את המחיר.

• פותח/ת השרשור
היי, ראשית להוריד מכונות לגמרי, לטובת רוטציה נכונה של הברך, הארכת שרירי הברך ובראשם שריר שמתפספס הרבה והוא וסטוס אינטרמידיאס שתחיל מעל הברך ונגמר מעט מתחת ולכן הייתי עובד כמה שיותר חופשי. מגוון תרגילי הרגליים הוא כל כך רחב שאין המלצה. תנסה מה שאתה מרגיש שמתאים לרמה שלך כרגע ולאט ולאט נסה תרגילים מורכבים יותר ויותר. אני יכול להמליץ על סטפ אפ מחד ומאידך על ספליט סקווט בולגרי שדורש איזון רב. לכן ההמלצה הטובה ביותר אליך היא למצוא עוד שני תרגילים חופשיים שמתאימים לרמתך כרגע על מנת למנוע פציעה, חוסר איזון, עומס, עבודה לא נכונה ושאר משתנים שכל המלצה כזו או אחרת של מי שלא מכיר אותך רק תפגע בך. בטווח הקרוב אולי לא תרגיש בזה אך לטווח הארוך אתה בהחלט תשלם את המחיר.
על כמה סטים אתה ממליץ בסך הכל לאימון A של הרגליים של הרגליים ?

סך הכל 10 סטים. כאשר הסקווט הוא המרכזי והשאר בכל תבנית פיצול שתרצה. זה לא קו אדום, תמיד אפשר להוסיף עוד סט-שניים לתאומים למשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית