הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מתקדם לאט

אביב2525

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני בן 24 שוקל 82 כזה גובה 178 מתאמן 4 פעמים בשבוע אימון כוח ובערך 3 פעמים בשבוע אירובי של 150 קלוריות, לא עובד כרגע ולא עושה פעילות מיוחדת מלבד האימונים
תפריט של 2000 קלוריות העלתי תמונה של ערכים סופיים ,החלבון לא 200 הוא בערך 170 מהחי וזה חישב לי גם את החלבון מהאורז והכוסמין .
החיטוב שלי מתקדם מאוד לאט בשבועיים בקושי הורדתי חצי קילו , אולי במראה אני חושב שיש התקדמות אבל בתכלס המשקל לא מתקדם
החלבון שלי מחזה עוף ,טונה, גבינה , שייק ולפעמים גם ביצים במקום הגבינה ( משחק עם הלבן והצהוב שהערכים יהיו זהים )
פחמימה שלי מורכבת מ 100 גרם אורז לא מבושל והשאר כוסמין, לפעמים 80 גרם אורז ומשלים באפונה
השומן : עשר גרם אגוזי מלך עשר גרם טחינה והשאר טונה גבינה ביצים וכו
אוכל גם ירקות
מה הסיבה שהחיטוב לא כזה מתקדם? הערכים טובים לא? ואפילו הקלוריות טיפה נמוכות אז למה כזה תקוע? אשמח לעזרה תודה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200520-191312__01.jpg
    Screenshot_20200520-191312__01.jpg
    KB 45.3 · צפיות: 36
מחשבים את החלבון מהכל ולא רק מהחי
איך אתה נשקל? אתה נשקל פעם בשבוע או עושה ממוצעים?

תעשה ממוצעים ותחכה עוד שבועיים אם אתה ממשיך להיתקע אז תוריד קצת קלוריות או שתעלה באירובי

הקלוריות שחישבת לך שאתה צריך לאכול הן תיאורתיות, צריך להשוות אותן למציאות ולשחק מעט עם הערכים עד שאתה מגיע לקצב הירידה הרצוי, שהוא 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בשבוע.
אם אתה רואה שאתה יורד לאט מדי אז תוריד 200 קלוריות ותראה מה קורה

• פותח/ת השרשור
מחשבים את החלבון מהכל ולא רק מהחי
איך אתה נשקל? אתה נשקל פעם בשבוע או עושה ממוצעים?

תעשה ממוצעים ותחכה עוד שבועיים אם אתה ממשיך להיתקע אז תוריד קצת קלוריות או שתעלה
באירובי

אני נשקל כל יום וגם מסתכל משבוע לשבוע אם יש התקדמות עכשיו אני ארשום ויעשה ממוצע

הקלוריות שחישבת לך שאתה צריך לאכול הן תיאורתיות, צריך להשוות אותן למציאות ולשחק מעט עם הערכים עד שאתה מגיע לקצב הירידה הרצוי, שהוא 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בשבוע.
אם אתה רואה שאתה יורד לאט מדי אז תוריד 200 קלוריות ותראה מה קורה
כן אני אני יודע שזה תיאורתי אבל במשקל הזה פחות מ 2000 נחשב ממש נמוך לא? לעומת אנשים אחרים, בגלל זה קצת נבהלתי

כן אני אני יודע שזה תיאורתי אבל במשקל הזה פחות מ 2000 נחשב ממש נמוך לא? לעומת אנשים אחרים, בגלל זה קצת נבהלתי
זה לא מדויק כלכך פעם בשבוע כי לדוגמא אם אתה נשקל ביום ראשון אבל ביום לפני השקילה אכלת מלא מלא נתרן השקילה תראה שלא ירדת בכלל למרות שאתה כן יכול לרדת
בקיצור תעשה שני ממוצעים 6תשווה ביניהם אם אין ירידה תקזז קצת בקלוריות

כנראה אתה סופר לא נכון את הקלוריות שלך, שזה נורמלי, זו טעות נפוצה במיוחד. זה פחות משנה כי כל עוד אתה עקבי זה לא משמעותי כמה הסטיה גדולה, אלא מה אתה עושה עם המכלול.
אתה כנראה צורך מעל 2000 קלוריות. יכול להיות 2300, או 2500 או לא יודע כמה בידיוק, אבל אם נגיד תוריד 200 קלוריות מהתפריט זה לא באמת יהיה סיפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית