עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסתמן שכולם צדקו
מסתמן שכולם צדקו
מה קשור משפט של ביבי למשפט של דרייפוס? שופטים את ביבי כי הוא יהודי?למה מי שערך את זה בצורה מגמתית צודק? כי הוא ניסה להציג את מצביעי ביבי כבסטיונרים נחותים וחסרי השכלה?
לא קרה לך בחיים שהתבלבלת ותיקנת את עצמך ישר? סביר להניח שהבחור הזה לא היסטוריון ולא מכיר את משפט דרייפוס על בוריו וכנראה שהוא גם לא מכיר את משפט פיתגורס לעומק אבל עדיין זה פשוט מחליא איך מציגים אותו כאיזה ניאנדרטל בגלל שהוא טעה ותיקן את עצמו אחרי שניה, ועל הדרך להציג אותו כפנים של מצביעי הליכוד "העדר הביביסטי".
התנשאות מגעילה ומה שהכי מצחיק זה שמדובר בכלל בעריכה מניפולטיבית, בסופו של דבר הבדיחה היא ממש לא על חשבון אותו בחור.
מה קשור משפט של ביבי למשפט של דרייפוס? שופטים את ביבי כי הוא יהודי?
מי שצועק על משפט ביבי שזה משפט פיתגורס אבל מתכוון למשפט דרייפוס הוא לא יודע על מה הוא צועק בשתי מקרים. אתה זה שמציג אותו כמישהו שלילי כבר בהודעה שניה. תחשוב על זה. פחות צעקות ורעש ויותר מחשבהומה קשור מה שאתה אומר למה שאני אומר?
מי שצועק משפט דרייפוס כנראה משווה בין המשפט של ביבי למשפט דרייפוס בטענה שביבי כמו דרייפוס נשפט על לא עוול בכפו ומעלילים עליו עלילות דם מה שבעיניי ממש לא נכון, אבל זה לא קשור לעובדה שכל ניסיון להציג את אותו בחור שטעה ותיקן את עצמו אחרי שנייה כאילו הוא איזה בבון טיפש הוא פתטי ברמות קשות.
אתה הולך לתקן את עצמך ''ישר אחרי'' עוד מעט כי אני לא דיברתי על שום דבר מימה שכתבתי פה.למה מי שערך את זה בצורה מגמתית צודק? כי הוא ניסה להציג את מצביעי ביבי כבסטיונרים נחותים וחסרי השכלה?
לא קרה לך בחיים שהתבלבלת ותיקנת את עצמך ישר? סביר להניח שהבחור הזה לא היסטוריון ולא מכיר את משפט דרייפוס על בוריו וכנראה שהוא גם לא מכיר את משפט פיתגורס לעומק אבל עדיין זה פשוט מחליא איך מציגים אותו כאיזה ניאנדרטל בגלל שהוא טעה ותיקן את עצמו אחרי שניה, ועל הדרך להציג אותו כפנים של מצביעי הליכוד "העדר הביביסטי".
התנשאות מגעילה ומה שהכי מצחיק זה שמדובר בכלל בעריכה מניפולטיבית, בסופו של דבר הבדיחה היא ממש לא על חשבון אותו בחור.
אתה הולך לתקן את עצמך ''ישר אחרי'' עוד מעט כי אני לא דיברתי על שום דבר מימה שכתבתי פה.
שאלתי -''מה היה המשפט המקורי שהוא עמד להגיד?''
ענו לי פה חברה בהשראה ''כנראה משפט דרייפוס''
לכן -מסתמן שהכולם פה צדקו
מי שצועק על משפט ביבי שזה משפט פיתגורס אבל מתכוון למשפט דרייפוס הוא לא יודע על מה הוא צועק בשתי מקרים. אתה זה שמציג אותו כמישהו שלילי כבר בהודעה שניה. תחשוב על זה. פחות צעקות ורעש ויותר מחשבה
בשתי הודעות עוקבות קראת לו ניאנדרתל ובבון. אף אחד ( אפילו זה שייצר את ה meme) לא עשה את זה. זה שבחרת להתעסק קצת בדמוגוגיה בגרוש על חשבונו זה לא קשור לדעה של אף אחד פה.😅
ציטטת אותי אז הנחתי שאתה מתכוון לדברים שלי, לא קראתי את שאר הדיון.
אני מציג אותו כמישהו שלילי? לא זכור לי שערכתי את הדברים שלו ויצרתי MEME כדי לצחוק עליו. לא צריך להיות גאון גדול ו"יותר לחשוב" כדי להבין את כוונת המשורר.
אל תגנוב דעת, ואם אפשר קצת פחות התנשאות כמו במשפט האחרון שלך.
בשתי הודעות עוקבות קראת לו ניאנדרתל ובבון. אף אחד ( אפילו זה שייצר את ה meme) לא עשה את זה. זה שבחרת להתעסק קצת בדמוגוגיה בגרוש על חשבונו זה לא קשור לדעה של אף אחד פה.
אל תעלב, הכל יעבור.
כל התגובות שלך זה אותו דבר - רעש וצלצולים:up:אני ממש לא קראתי לו ככה, מי שיצר את ה-MEME הזה התכוון להציג אותו ככזה למרות שזה לא נכון.
אני מתעסק בדמגוגיה? בנאדם מציג תמונה ערוכה מקטע שלם כדי ללעוג לאדם אחר ואני הדמגוג?
אתה מצחיק אותי, והאמת גם קצת מעורר בי הערכה על כך שהצלחת לגרום לי לבזבז די הרבה מאמץ על אדם בלי טיפת הבנת הנקרא מבלי שהוא אמר דבר ענייני אחד.
להיעלב?🤣
אפילו לא ניסיתי להסתיר את זהנכון עשית העתק הדבק מויקיפדיה?
חכמולוג 🤣
אפילו לא ניסיתי להסתיר את זה
זאת מחמאה?הצלחת לא להסיר יפה, סכתיין 😲
אתה חושב שביבי טיפש?
זאת מחמאה?