הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעילת ברכיים בRDL

Omerboaron

משתמש מתחיל
95
3
נק' מוניטין:
13
95
3
אהלן
אני מנסה לעבוד על התרגיל והגמישות של RDL.
כשאני מתחיל את הHip Hinge, הברכיים שלי מתחילות להתקפל והן לא ננעלות

פשוט לעבוד על זה ועם הזמן התנועה טוב יותר? או שיש למישהו כאן הצעה איך לעבוד על הנעילה? מתיחה כלשהי?

העלאתי את הסרטון רק בשביל שתבינו על מה אני מדבר

קבצים מצורפים

• 61212014153__2295C8DC-5F87-41A9-B754-876DE3BA4C93.MOV
    KB 866.8 · צפיות: 72
  • פותח/ת השרשור
ב-RDL הברכיים לא אמורות להיות נעולות.
ואת הסרטון תעלה לאתר סרטונים כלשהו ותפרסם את הלינק, מה שפרסמת פה זה קובץ להורדה

מבוא לדדליפט רומני/Romanian DeadLift - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

אני מעיין במדריך הזה כאן והיא נועלת את הברכיים לאורך כל הסרטונים
זה אומר עליה משהו ספציפי או שזה בעצם ככה התרגיל?

לא ברור לי לחלוטין למה היא עושה את זה ככה, אבל התרגיל מבוצע עם ברכיים לא נעולות

RDL לא מבוצע עם ברכיים נעולות, גם בסרטון של ריפ ששלחת הוא אומר את זה. אתה יורד עם ברכיים כמעט נעולות עד לאיפה שטווח התנועה שלך מאפשר. אם טווח התנועה שלך לא מאפשר יותר מדי אז הוא ישתפר עם הזמן שתשתמש בתרגיל

• פותח/ת השרשור
RDL לא מבוצע עם ברכיים נעולות, גם בסרטון של ריפ ששלחת הוא אומר את זה. אתה יורד עם ברכיים כמעט נעולות עד לאיפה שטווח התנועה שלך מאפשר. אם טווח התנועה שלך לא מאפשר יותר מדי אז הוא ישתפר עם הזמן שתשתמש בתרגיל
אז אני בעצם עולה בחזרה ברגע שהברכיים מתקפלות באותו רגע? או שאני מרגיש מתיחה?

אז אני בעצם עולה בחזרה ברגע שהברכיים מתקפלות באותו רגע? או שאני מרגיש מתיחה?
אתה לא מקפל את הברכיים, הן פשוט צריכות להיות לא נעולות. תחשוב על שוק מאונכת לרצפה, זה הכל.
אתה עולה ברגע שאתה לא יכול לרדת יותר עם גב ישר.
תתחיל עם משקל נמוך כדי לדעת מה טווח התנועה האמיתי שלך, ולא טווח תנועה שמוגבל על ידי משקל גבוה מדי

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקפל את הברכיים, הן פשוט צריכות להיות לא נעולות. תחשוב על שוק מאונכת לרצפה, זה הכל.
אתה עולה ברגע שאתה לא יכול לרדת יותר עם גב ישר.
תתחיל עם משקל נמוך כדי לדעת מה טווח התנועה האמיתי שלך, ולא טווח תנועה שמוגבל על ידי משקל גבוה מדי

הבנתי חלקית
איך זה נראה Login • Instagram

הבנתי חלקית
איך זה נראה Login • Instagram
כמה הערות:

א) תעבוד על הגמישות בהאמסטרינג. לדעתי זה לוקה בחסר ומונע ממך לנצל טווח תנועה גדול יותר. אמנם המטרה בתרגיל היא מתיחה מירבית בהאמסטרינג ולא טווח התנועה הספציפי, אך תמיד טוב לשפר גם את הגמישות ולעבוד בטווחי תנועה גדולים יותר אם המטרה היא היפרטרופיה.
אתה יכול לבצע כל ערב רוטינה קצרה של תרגילי מתיחות למשך 5-10 דקות, באמת שזה לא גוזל יותר מדי זמן.

ב) הייתי ממליץ למקם את כפות הרגליים ברוחב כתפיים ועם כפות רגליים פונות קדימה.
מניסיוני האישי זה עוזר לשפר את פעילות ההאמסטרינג בתרגיל.

ג) אין צורך להסתכל על המראה כל הזמן. חבל שייתפס הצוואר באמצע האימון.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה
נראה סבבה, אבל הכפפות מיותרות
תודה רבה

כמה הערות:

א) תעבוד על הגמישות בהאמסטרינג. לדעתי זה לוקה בחסר ומונע ממך לנצל טווח תנועה גדול יותר. אמנם המטרה בתרגיל היא מתיחה מירבית בהאמסטרינג ולא טווח התנועה הספציפי, אך תמיד טוב לשפר גם את הגמישות ולעבוד בטווחי תנועה גדולים יותר אם המטרה היא היפרטרופיה.
אתה יכול לבצע כל ערב רוטינה קצרה של תרגילי מתיחות למשך 5-10 דקות, באמת שזה לא גוזל יותר מדי זמן.

ב) הייתי ממליץ למקם את כפות הרגליים ברוחב כתפיים ועם כפות רגליים פונות קדימה.
מניסיוני האישי זה עוזר לשפר את פעילות ההאמסטרינג בתרגיל.

ג) אין צורך להסתכל על המראה כל הזמן. חבל שייתפס הצוואר באמצע האימון.

אקח לתשומת ליבי את המתיחות והמראה משפרת לי פלאים את הטכניקה אח

קח בחשבון שזה אחד התרגילים הטובים ביותר לשיפור גמישות ההאמסטרינגס, ככה שאין באמת צורך בעבודה נוספת

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שזה אחד התרגילים הטובים ביותר לשיפור גמישות ההאמסטרינגס, ככה שאין באמת צורך בעבודה נוספת

בשביל החידוד, האם לנסות שהברכיים יהיו ישרות לאורך המתיחה או איך שעשיתי בסרטון זה מעולה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית