הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקשה בסטים הראשונים

• פותח/ת השרשור Novice
  • פורסם בתאריך

Novice

משתמש מתחיל
46
14
נק' מוניטין:
22
46
14
אני עושה במורכבים 2 סטים חימום. אחד מוט ריק והשני בערך חצי משקל.
למרות החימום תמיד הסט נראשון הוא זה שהכי קשה לי יותר מהחמישי, והשני גם קשה, בשלישי רביעי הרבה יותר קל לי וזה לא שאני מזניח טכניקה או משהו ככל שמתקדם בסטים , מאוד מקפיד על זה.
נגיד בבנץ' אני עושה ככה:
סט חימום 20 קילו 5 חזרות
סט חימום 45 קילו 5 חזרות
5 סטים של 5 85 קילו עם 3-4 דקות בין סט לסט
מבחינת מאמץ בסט הראשון אני מרגיש שאם אני אלך לשישית זה יהיה גבולי בכישלון, מנגד סט שלישי רביעי מרגיש אני יוכל עוד 2 חזרות בודאות
מישהו נתקל בזה? אשמח לעצות בנוגע למה לעשות
קצת חושש להוסיף עוד כמה סטים של חימום כבד יחסית כי אני עובד fbw ורוצה להיות לעבוד כמו שצריך יומיים למחרת שוב

נערך לאחרונה:
אני עושה במורכבים 2 סטים חימום. אחד מוט ריק והשני בערך חצי משקל.
למרות החימום תמיד הסט נראשון הוא זה שהכי קשה לי יותר מהחמישי, והשני גם קשה, בשלישי רביעי הרבה יותר קל לי וזה לא שאני מזניח טכניקה או משהו ככל שמתקדם בסטים , מאוד מקפיד על זה.
נגיד בבנץ' אני עושה ככה:
סט חימום 20 קילו 5 חזרות
סט חימום 45 קילו 5 חזרות
5 סטים של 5 85 קילו עם 3-4 דקות בין סט לסט
מבחינת מאמץ בסט הראשון אני מרגיש שאם אני אלך לשישית זה יהיה גבולי בכישלון, מנגד סט שלישי רביעי מרגיש אני יוכל עוד 2 חזרות בודאות
מישהו נתקל בזה? אשמח לעצות בנוגע למה לעשות
קצת חושש להוסיף עוד כמה סטים של חימום כבד יחסית כי אני עובד fbw ורוצה להיות לעבוד כמו שצריך יומיים למחרת שוב

מבין אותך לגמרי, הסט הראשון הוא קשה וכבר למשל בסט השלישי הגוף שלך מוכן למשקל, יודע מה הוא הולך להרים ואיך.
תמיד זה ככה אצלי, סט ראשון הכי קשה מכולם במורכבים, במיוחד בRPE גבוה.

חווה את אותה ההרגשה אבל זה מאוד תלוי אם אני עושה חימום טוב לפני או לא. אני בניגוד לחימום כמו שאתה עושה
אני עושה מתיחות לכל חלקי פלג גוף עליון מקדיש לזה זמן 10 דק לפחות בטוח שהרגשתי כל שריר במתיחה ואז ניגש לבנץ לצורך הדוגמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית