הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סדר התרגילים בסטים

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אני כל הזמן התאמנתי כשיש לי כמה תרגילים בכל סט ועשיתי 12 חזרות ו-6 סטים
אבל האם אפשר לעשות אותו הדבר 12 חזרות ו-6 סטים רק שלא כל פעם להחליף תרגיל, אלא נגיד סקוואטים אז לעשות 12 ואז
מעט מנוחה ועוד פעם סקוואטים 12 ככה 6 פעמים ואז כל התרגילים ככה בצורה הזו,
זה משנה אם זה יהיה ככה או כרגיל כמה תרגילים שונים בסט ?

אם הבנתי אותך נכון את מבצעת את האימון שלך ככה:
סקוואטים 12 חזרות-מנוחה ואז תרגיל אחר 12 חזרות-מנוחה-עוד תרגיל 12 חזרות וכן הלאה
ואת חוזרת על זה 6 פעמים.

אם זה המצב אז אני יכול להגיד לך שהרבה מתאמנים מבצעים את האימון ככה:
סקוואט 12 חזרות-מנוחה-סקוואט 12 חזרות-מנוחה-סקוואט 12 חזרות-מנוחה עד שהם משלימים את כל הסטים לאותו תרגיל
ורק אז עוברים לתרגיל הבא (במקרה של שריר גדול זה עוד תרגיל לאותו שריר ולפעמים גם שניים תלוי בתוכנית האימון של אותו מתאמן)

12 חזרות זאת רק דוגמא למספר החזות לסט אבל בעיקרון הרוב מתאמנים באופן הזה
מלבד זה יש סופר סטים דרופסטים וכל מיני שיטות אחרות אבל זו השיטה היותר נפוצה למתאמן

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי אותך נכון את מבצעת את האימון שלך ככה:
סקוואטים 12 חזרות-מנוחה ואז תרגיל אחר 12 חזרות-מנוחה-עוד תרגיל 12 חזרות וכן הלאה
ואת חוזרת על זה 6 פעמים.

אם זה המצב אז אני יכול להגיד לך שהרבה מתאמנים מבצעים את האימון ככה:
סקוואט 12 חזרות-מנוחה-סקוואט 12 חזרות-מנוחה-סקוואט 12 חזרות-מנוחה עד שהם משלימים את כל הסטים לאותו תרגיל
ורק אז עוברים לתרגיל הבא (במקרה של שריר גדול זה עוד תרגיל לאותו שריר ולפעמים גם שניים תלוי בתוכנית האימון של אותו מתאמן)

12 חזרות זאת רק דוגמא למספר החזות לסט אבל בעיקרון הרוב מתאמנים באופן הזה
מלבד זה יש סופר סטים דרופסטים וכל מיני שיטות אחרות אבל זו השיטה היותר נפוצה למתאמן
אוקי הבנתי אני ממש 5 דקות לפני אימון והחלטתי שזה מה שאעשה.. תודה על התשובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית