קלוריות וסופשים

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אני יודע שחלקכם הרחב לא יסכים/יאמר שאני לא עושה את התהליך נכון ויש דרכים אחרות וכו.. אבל אצלי הסופשים הם חלק נרחב מאוד מבחינה קלורית.

אני בשאר השבוע לא מרבה לצאת או לאכול מעבר לתפריט, אבל בשישי שבת הסיפור קצת אחר - ארוחת שישי, ארוחת שבת, בקיצור אפשר להגיע ל"אובר קלוריות" די בקלות לדעתי.

הפתרון שלי הוא להוריד בכמות הקלוריות במשך השבוע (ראשון עד שישי) לכמות המינימאלית שאפשר - בין 1500-1600 קלוריות ביום בשילוב אירובי בסביבות ה 4-5 פעמים בשבוע ואימוני כוח זאת בהתחשב כמובן שאני דואג לכל אבות המזון ובעיקר לחלבון, ככה אני מצליח לרדת במשקל ולהישאר שפוי עם התפריט.

השאלה היא האם זה יכול להזיק לי פיזית או שאיכשהו אפשר לזרום עם המצב הקיים כל עוד אני שומר על חלבון פחמימה שומן ואימוני כוח לשימור השריר.

זה נראה בסדר, אך גירעון קלורי גבוה במהלך השבוע יכול להשפיע על האימונים בצורה משמעותית (משקלי העבודה ירדו? אתה דואג לבצע את אותו הנפח?) ואולי להגיע למחסור בויטמינים אם לא מקפידים מספיק.

גירעון קלורי גבוה + אירובי 4-5 בשבוע?
אתה מסוגל להתאושש ככה?
איזה אירובי אתה מבצע? קל או עצים?

• פותח/ת השרשור
זה נראה בסדר, אך גירעון קלורי גבוה במהלך השבוע יכול להשפיע על האימונים בצורה משמעותית (משקלי העבודה ירדו? אתה דואג לבצע את אותו הנפח?) ואולי להגיע למחסור בויטמינים אם לא מקפידים מספיק.

גירעון קלורי גבוה + אירובי 4-5 בשבוע?
אתה מסוגל להתאושש ככה?
איזה אירובי אתה מבצע? קל או עצים?

בגלל הקורונה הנפח ירד אבל לאט לאט חוזר למשקלי העבודה שלי.

אני מבצע ריצות קלות של 30-40 דקות כל אירובי
דואג לכמות חלבון מספקת ושאר אבות המזון.

בגלל הקורונה הנפח ירד אבל לאט לאט חוזר למשקלי העבודה שלי.

אני מבצע ריצות קלות של 30-40 דקות כל אירובי
דואג לכמות חלבון מספקת ושאר אבות המזון.
אתה דואג לצרוך מספיק ויטמינים ומינרלים?

אני יודע שחלקכם הרחב לא יסכים/יאמר שאני לא עושה את התהליך נכון ויש דרכים אחרות וכו.. אבל אצלי הסופשים הם חלק נרחב מאוד מבחינה קלורית.

אני בשאר השבוע לא מרבה לצאת או לאכול מעבר לתפריט, אבל בשישי שבת הסיפור קצת אחר - ארוחת שישי, ארוחת שבת, בקיצור אפשר להגיע ל"אובר קלוריות" די בקלות לדעתי.

הפתרון שלי הוא להוריד בכמות הקלוריות במשך השבוע (ראשון עד שישי) לכמות המינימאלית שאפשר - בין 1500-1600 קלוריות ביום בשילוב אירובי בסביבות ה 4-5 פעמים בשבוע ואימוני כוח זאת בהתחשב כמובן שאני דואג לכל אבות המזון ובעיקר לחלבון, ככה אני מצליח לרדת במשקל ולהישאר שפוי עם התפריט.

השאלה היא האם זה יכול להזיק לי פיזית או שאיכשהו אפשר לזרום עם המצב הקיים כל עוד אני שומר על חלבון פחמימה שומן ואימוני כוח לשימור השריר.

אתה יכול לעבוד ככה כל עוד נשמרת המגמת ירידה.
חוץ מזה שתוודא שאירובי בתדירות כזו לו פוגע לך בהתאוששות באימוני כוח.

• פותח/ת השרשור
אתה דואג לצרוך מספיק ויטמינים ומינרלים?

משתדל לאכול 5 סוגי ירקות ביום, שוקל להתחיל לתסף במולטי ויטמין או משהו..

אתה יכול לעבוד ככה כל עוד נשמרת המגמת ירידה.
חוץ מזה שתוודא שאירובי בתדירות כזו לו פוגע לך בהתאוששות באימוני כוח.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית