כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

סביר להניח שיש שם מוזרקים, מדי פעם תופסים מישהו, אם יש הרבה מוזרקים, וואלה קשוח להגיד
איפה שמעת שתפסו? לא יצא לי לשמוע על 1 האמת, יש אצלי אחד במכון שהוא הטבעי הכי גדול בפער שראיתי (טבעי לפי זה שהוא מתחרה שם) ואני מנסה לגבש דעה אם זה אפשרי כי הפיזיק שלו מפחידד

איפה שמעת שתפסו? לא יצא לי לשמוע על 1 האמת, יש אצלי אחד במכון שהוא הטבעי הכי גדול בפער שראיתי (טבעי לפי זה שהוא מתחרה שם) ואני מנסה לגבש דעה אם זה אפשרי כי הפיזיק שלו מפחידד
הרבה פעמים יש כאלה שנתפסים על ההתחלה...

תלוי את מי אתה שואל..
תכלס...סוג של הימור
לגבי המינון..ככל שהוא נמוך יותר הוא בטוח יותר אבל גם אפקטיבי פחות לgain שבשמו אתה לוקח את הlgd
גם אם יש פה מישהו שלקח מינון x ולא היתה לא נשירה כי אין לו נטיה. זה לא יגיד כלום לגבי המקרה שלך.

לגבי ג'ינו..למיטב הבנתי אין סיכון במהלך השימוש בlgd..זה יכול להגרם רק בעקיפין לאחר השימוש עקב חוסר היציבות ההורמונלית

התנסית באנבולים לפני?
לא התנסיתי ...תוכל להסביר מדוע הסיכוי לגינו עולה דוקא לאחר הסייקל עקב חוסר היציבות ההורמונאלית ?

לא התנסיתי ...תוכל להסביר מדוע הסיכוי לגינו עולה דוקא לאחר הסייקל עקב חוסר היציבות ההורמונאלית ?
התחום הזה של הsarms הןא דיי חדש ונסיוני..מדובר בתרופה שטרם קיבלה אישור fda..וכן יש מחקרים שטוענים x ואחרים ש y..
על דבר אחד אין מחלוקת..השימוש בsarms כן מתעסק עם הציר ההורמונלי! כן יוביל לדיכוי יצור..והרופא שהעליתי פה בפוסט נפרד אף טוען שיתוק מלא ביצור מה שאומר שכמו באנבולים המערכת ההורמנלית שלך תסבול מחוסר איזון..שכתוצאה ממנו עלול להתפתח גם ג'ינו אחרי השימוש...זה לא אומר שזה יקרה לך...ממש לא. זה כן אומר שצריך להכניס את זה למערך השיקולים..כמו שעושים משתמשים נבונים גם בשימוש באנבולים.
אני מאלה שמקווים שיום אחד באמת יסתבר שמדובר בסוג של מניפולציה חיצונית שהיא לא הורמון סיננטי ושלא מנטרלת את הציר ההורמונלי ותהפוך את השימוש לפשוט ובטוח יותר ואף תיתן מענה לבילדרים בזמנים שהם off
בחלום הורוד שלי זה יקרה...חחח (כי אני כן מקפיד על הפסקות שימוש ארוכות אחרי כל סייקל..ולא מאלה שמפסיקים חודש, חודש וחצי וקוראים לזה הפסקה)
אבל כרגע יש סימני שאלה גדולים בעיני..גם אם הרבה בילדרים שמשתמשים טוענים שההתאוששות מהירה בהרבה מסטרואידים.

מה שכן...בגלל שאתה "בתול" ולא עשית שימוש באנבולים אם תחליט בסופו של דבר לקחת sarms ותבצע בדיקות דם..אני הופך לעוקב צמוד שלך.

נערך לאחרונה:
אוסיף גם על משהו מההתחלה שלא ענית, באיגוד wnbf )world) יש לדעתך הרבה מוזרקים? באמת קל לא להיחשף?
תשמע,לא כל "סימום" חייב להיות בהכרח סטרואידים יש מגוון ענק של דברים וחומרים שלא עולים עליהם,או שנותנים אפקט מינימאלי וכו'.
כנראה שהם כן משתמשים במשהו ,אם הסתכלת בתחילת הפוסט כבר דיברנו על סימום ספורט וכנראה שכל אלוף בכל תחום עושה את זה.
בקשר לממריצים,רעיון גרוע בעל פוטנציאל נזק גדול. וכל זה תמורת יתרון די קטן. לא הייתי הולך על זה

קל מאוד לא להיתפס
תגיד אחי
תוכל להתייחס לתחום של איך מורידים hct פירוט על החומרים האחרים כמו אספירין שאנשים משתמשים בו כדי להוריד hct
בעיקר עושים הקזות דם..
להשתמש בכדורים בשביל לטפל בתופעות לוואי של כדורים אחרים זה מעגל שלא נגמר.

אספירין יחסית נחשב די בטוח לשימוש ארוך טווח ואולי יכול לעזור. הוא פחות נחקר בקשר לhct,, ויותר נחקר להורדת לחץ דם

נערך לאחרונה:
כל מי שפנה בפרטי,אני אענה לכולכם בקרוב.. מה שלא אישי מדי אתם יכולים גם לכתוב פה,מי שמתבייש/לא רוצה להיחשף אז גם בפרטי זה בסדר.
אני עובד בלילה אז אענה לכולם בהמשך

אני אשמח להבהרות ותיקונים לגביי פרווירון.

אני מניח שהשימוש בו יהיה במהלך חיטוב, הרי הוא לא בונה שריר (או כמעט ולא). הוא משחרר יותר טסט׳ חופשי מה שיגרום לשאר החומרים לעבוד טוב יותר ובנוסף הוא נותן מראה יבוש ו-ווסקולרי, וכמובן שיפור חיי מין.
מבחינת סיידס זה בעיקר עליה של LDL וירידה של ה HDL.

תקן אותי מה לא נכון ואם יש לך מה להוסיף אני אשמח.

אמרת די נכון,אבל לא בהכרח רק לחיטוב הוא לא אמור לבנות שריר,הוא אמר כמו שציינת להזרים יותר טסט חופשי.
הוא מפחית shbg

אמרת די נכון,אבל לא בהכרח רק לחיטוב הוא לא אמור לבנות שריר,הוא אמר כמו שציינת להזרים יותר טסט חופשי.
הוא מפחית shbg

מה דעתך על העלות / תועלת שלו? זה משהו שהיית ״זורק״ לכל סייקל שלך או רק לסייקל ספציפי או בכלל לא?

עלות לא הכוונה למחיר אלא לתופעות לוואי, כמה פעמים ביום צריך לקחת וכו׳

לא לקחתי אף פעם ולא רואה את עצמי לוקח

האם לקחת או שאתה חושב על עצמך לוקח אותו?
אני לא יכול להמליץ לאנשים סתם ככה מה לקחת ומה לא.. זה יותר נועד להיות שאלות ותשובות ולא ייעוץ כלשהו.

יכול שאני אקח מאסטרון,הוא חמוד סך הכל.

אני לא יכול להמליץ לאנשים סתם ככה מה לקחת ומה לא.. זה יותר נועד להיות שאלות ותשובות ולא ייעוץ כלשהו.

יכול שאני אקח מאסטרון,הוא חמוד סך הכל.
אהה אחי, שאלתי על מסטרון אם לקחת או שתקח בגלל מה שאמרת על פרווירון באותו שטנץ, לא בקטע של ייעוץ אם כדאי לקחת

שאלה חדשה:

כמה עולה סייקל?

וברור לי שזה בערך כמו לשאול כמה עולה אוטו...

לא יודע מה מותר ומה אסור בחוקים של הפורום - אבל מי שיודע ויכול לענות במסגרת חוקי הפורום - מעניין לדעת.

ברור לי שהתשובה, אם תהיה, תהיה מאוד בערך, ותתייחס לסייקל כזה או אחר...

נראה לי מתאים לנושא הפוסט...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית