הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

שאלה חדשה:

כמה עולה סייקל?

וברור לי שזה בערך כמו לשאול כמה עולה אוטו...

לא יודע מה מותר ומה אסור בחוקים של הפורום - אבל מי שיודע ויכול לענות במסגרת חוקי הפורום - מעניין לדעת.

ברור לי שהתשובה, אם תהיה, תהיה מאוד בערך, ותתייחס לסייקל כזה או אחר...

נראה לי מתאים לנושא הפוסט...
אסור לדבר על מחירים אז אי אפשר לענות..
סייקל זה לא הוצאה כבדה..אבל צריך לקחת בחשבון גם הוצאות נלוות של חלבון...bcaa..pct..hcg וכיוצא בזה..גם באוכל אתה מוציא יותר כי בסייקל אוכלים מתי שצריך ולא מתי שמתחשק לך

נערך לאחרונה:
שאלה חדשה:

כמה עולה סייקל?

וברור לי שזה בערך כמו לשאול כמה עולה אוטו...

לא יודע מה מותר ומה אסור בחוקים של הפורום - אבל מי שיודע ויכול לענות במסגרת חוקי הפורום - מעניין לדעת.

ברור לי שהתשובה, אם תהיה, תהיה מאוד בערך, ותתייחס לסייקל כזה או אחר...

נראה לי מתאים לנושא הפוסט...

כמו שאמרו לך אסור לדבר על מחירים בפורום ו/או להפנות לגורם כזה או אחר.

מה שכן, קח בחשבון שההומאות שלך לא מסתיימות בחומרים שאתה קונה. אתה צריך לקנות תרופות / חומרים ל pct, אתה צריך להשקיע בתזונה שלך וכו וכו אז קח את זה בחשבון

חלק היו פשוט מוכרים וזהו. חלק ביקשו מרשם - אבל אם "שכחת" ו"תביא בפעם הבאה" אז זה בסדר - וחלק היו מבקשים שתחזור איתו לפני שימכרו.
בכל מקרה, היו מספיק שפשוט מכרו את זה ולא ממש עניין אותם מרשם.

אנחנו מדברים על תחילת שנות ה - 90... לדעתי בודדים אם בכלל היו קונים את זה לצרכים לא רפואיים - או שסתם לא היה ממש פיקוח ובתי המרקחת רצו להרוויח כסף...

בינינו - הרעיון של להגביל תרופות (או סמים) היה ויהיה מטומטם. מי שרוצה, משיג. במקרה הגרוע, משיג משהו מזויף שאלוהים יודע מה יש בו... במקרה הטוב, סתם מעודד גנבות ועבריינות (אין לי רעיון אחר איך חומרים רפואיים לגיטימיים מגיעים ל"שוק השחור").

במדינות יותר נאורות, נרקומנים יכולים להגיע למרכזי חלוקה ולקבל הרואין נקי, מזרק נקי וחדר להשתמש. עולה למדינה גרושים - והרעיון שלא לחייב אותם לקבץ נדבות במקרה הטוב, או לפרוץ ולגנוב במקרה הפחות טוב - עובד לא רע. אגב, גם יותר מגיעים בסופו של דבר לגמילה.

אולי אני ליברלי מידי - אבל לא רואה שמערימים יותר מידי קשיים על מי שרוצה לקנות סיגריות/אלכוהול... חומרים שהנזק מהם מוכח עם המון מתים כל שנה - כשרפואית, עוד לא ממש גילו לאיזה חלק בגוף העישון עוזר או איזה מחלה זה מרפא...

לא מציע למכור דקה וטרן בפיצוציות - אבל אם מישהו ממש מעוניין, מה רע שילך לרופא - הרופא יחפור לו מה הסיכון/נזקים - ואם הבן אדם בוגר ועדיין רוצה - יקבל מרשם וזהו? לא רואה מי מפסיד מזה, חוץ מהדילרים כמובן...

חלק היו פשוט מוכרים וזהו. חלק ביקשו מרשם - אבל אם "שכחת" ו"תביא בפעם הבאה" אז זה בסדר - וחלק היו מבקשים שתחזור איתו לפני שימכרו.

אנחנו מדברים על תחילת שנות ה - 90... לדעתי בודדים אם בכלל היו קונים את זה לצרכים לא רפואיים - או שסתם לא היה ממש פיקוח ובתי המרקחת רצו להרוויח כסף...

בינינו - הרעיון של להגביל תרופות (או סמים) היה ויהיה מטומטם. מי שרוצה, משיג. במקרה הגרוע, משיג משהו מזויף שאלוהים יודע מה יש בו... במקרה הטוב, סתם מעודד גנבות ועבריינות (אין לי רעיון אחר איך חומרים רפואיים לגיטימיים מגיעים ל"שוק השחור").

במדינות יותר נאורות, נרקומנים יכולים להגיע למרכזי חלוקה ולקבל הרואין נקי, מזרק נקי וחדר להשתמש. עולה למדינה גרושים - והרעיון שלא לחייב אותם לקבץ נדבות במקרה הטוב, או לפרוץ ולגנוב במקרה הפחות טוב - עובד לא רע. אגב, גם יותר מגיעים בסופו של דבר לגמילה.

אולי אני ליברלי מידי - אבל לא רואה שמערימים יותר מידי קשיים על מי שרוצה לקנות סיגריות/אלכוהול... חומרים שהנזק מהם מוכח עם המון מתים כל שנה - כשרפואית, עוד לא ממש גילו לאיזה חלק בגוף העישון עוזר או איזה מחלה זה מרפא...

לא מציע למכור דקה וטרן בפיצוציות - אבל אם מישהו ממש מעוניין, מה רע שילך לרופא - הרופא יחפור לו מה הסיכון/נזקים - ואם הבן אדם בוגר ועדיין רוצה - יקבל מרשם וזהו? לא רואה מי מפסיד מזה, חוץ מהדילרים כמובן...

אחי אתה כלכך צודק,
כל המעשנים למיניהם מסרטנים את עצמם חופשי ולנו לא מוכרים קצת טסט רפואי ינעל רבאק

זין על הממסד וזין על משרד הבריאות עם כל הפרימיטיבים שבתוכו

אני גם חושב שצריך לעשות את מה שאתה אומר עבור עוד עבירות, כמו רצח וגניבות.
מי שרוצה לרצוח יבוא למקום ממשלתי ומבוקר, ויהרוג את מי שנותנים לו להרוג. ויהיה בתים מסוימים עם הרבה כסף שהמדינה תסכים לאנשים לגנוב ממנה.

אני מבין שאתם משתמשים בחומרים והכל, אבל די, יש גבול. בוא נמכור סיגריות לילדים, הם בין כה וכה ישיגו.

אין לי עניין להסיט את נושא הדיון, רק צרם לי באוזן לשמוע את סוג ההצדקות האלו. כן יש דברים יותר גרועים, וכן יכולים לעשות את זה בטוח יותר, וכן הרבה עושים את זה. אבל זה עדיין לא בריא וזה מסוכן, וזה עבירה חוקית.

אני לא בא להטיף חלילה, רק טיפה פורפורציה, זה הכל.

אני גם חושב שצריך לעשות את מה שאתה אומר עבור עוד עבירות, כמו רצח וגניבות.
מי שרוצה לרצוח יבוא למקום ממשלתי ומבוקר, ויהרוג את מי שנותנים לו להרוג. ויהיה בתים מסוימים עם הרבה כסף שהמדינה תסכים לאנשים לגנוב ממנה.

אני מבין שאתם משתמשים בחומרים והכל, אבל די, יש גבול. בוא נמכור סיגריות לילדים, הם בין כה וכה ישיגו.

אין לי עניין להסיט את נושא הדיון, רק צרם לי באוזן לשמוע את סוג ההצדקות האלו. כן יש דברים יותר גרועים, וכן יכולים לעשות את זה בטוח יותר, וכן הרבה עושים את זה. אבל זה עדיין לא בריא וזה מסוכן, וזה עבירה חוקית.

אני לא בא להטיף חלילה, רק טיפה פורפורציה, זה הכל.
יש "עבירה" שלא פוגעת באף אדם כגון צריכת סטרואידים
ויש רצח

אני בא בגישה שרק מה שפוגע באחר צריך להיות לא חוקי

יש "עבירה" שלא פוגעת באף אדם כגון צריכת סטרואידים
ויש רצח

אני בא בגישה שרק מה שפוגע באחר צריך להיות לא חוקי
מהעם סיגריות, אלכוהול וסמים לילדים|?
מה עם שוק פתוח ללא בדיקות על איכות מוצרים בסופרים?
מה עם הכנסת תרופות לשוק לאנשים חולים שלא עברו בדיקות?

איפה הקו? מתי זה מוגדר פגיעה עצמית מותרת? ומתי זה פגיעה עצמית לגטימית ומעודדת?

אי אפשר לפקח ולשמור על חייו של כל אדם מפני עצמו בכל דרך וזמן, אבל יש מינימום מתבקש. שזה כולל גיל מסוים שאנחנו מקווים שאנשים חושבים ישר יותר. וחומרים מסוימים שאנחנו מקווים שישתמשו בהם בחכמה ובגבול כי קשה אחרת או שהמלחמה לא שווה את הנזק.

בעני סטרואידים ותרופות זה מיועד לאנשים חולים, ואין שום סיבה לעודד ספורטאים להשתמש בהם.

מי שרוצה לפגוע בעצמו בשקט ולבד, בבקשה, אבל יש גבול עד כמה נכניס כזה דבר לנורמה לדעתי.

יש משהו שבאמת רציתי לשאול ולא העזתי
מה דעתכם על החבר'ה האלה במכונים שפעם הם 10 קילו יותר מסה נקיה..10 קילו פחות עם כרס ודלדל בבטן ובזרועות...פעם מפוצצים בנוזלים...פעם מאובנים..והם מוכנים להשבע בשערות של התחת שלהם שבחיים לא נגעו בחומרים?

נערך לאחרונה:
יש משהו שבאמת רציתי לשאול ולא העזתי
מה דעתכם על החבר'ה האלה במכונים שפעם הם 10 קילו יותר מסה נקיה..10 קילו פחות עם כרס ודלדל בבטן ובזרועות...פעם מפוצצים בנוזלים...פעם מאובנים..והם מוכנים להשבע בשערות של התחת שלהם שבחיים לא נגעו בחןמרים?
אני מכיר בדיוק את הסגנון.

לדעתי זה דורש קצת אינטואיציה. יש אנשים שאתה מכיר ויש לך הרגשה די טובה שהם טבעיים למרות הכל, הם פשוט עם כוח מנטלי מטורף ויודעים לנהל את התזונה והאימונים שלהם בצורה טובה שהתוצאות שלהם הגיוניות למרות הכל.

מצד שני יש לך את הבחור העצלן שרק עושה בייספס וזהו, והבייספס שלו נראים די בסדר, אבל ניכר שהוא אפס ופתי שברגע שמישהו יציע לו חומר, הוא יקח בלי לשאול שאלות. אז למרות התוצאות הבינוניות, אפשר לנחש שהוא על חומרים.

אבל בסופו של דבר, אתה אף פעם לא יודע, באמת אף פעם. אבל גם שזה בדרך כלל לא משנה אלא אם כן הוא מתחרה בתחרות טבעית שאתה מארגן, או שהוא יוצא עם אחותך (שיקח, אבל שלא ישקר לאחותי על זה).

אני מכיר בדיוק את הסגנון.

לדעתי זה דורש קצת אינטואיציה. יש אנשים שאתה מכיר ויש לך הרגשה די טובה שהם טבעיים למרות הכל, הם פשוט עם כוח מנטלי מטורף ויודעים לנהל את התזונה והאימונים שלהם בצורה טובה שהתוצאות שלהם הגיוניות למרות הכל.

מצד שני יש לך את הבחור העצלן שרק עושה בייספס וזהו, והבייספס שלו נראים די בסדר, אבל ניכר שהוא אפס ופתי שברגע שמישהו יציע לו חומר, הוא יקח בלי לשאול שאלות. אז למרות התוצאות הבינוניות, אפשר לנחש שהוא על חומרים.

אבל בסופו של דבר, אתה אף פעם לא יודע, באמת אף פעם. אבל גם שזה בדרך כלל לא משנה אלא אם כן הוא מתחרה בתחרות טבעית שאתה מארגן, או שהוא יוצא עם אחותך (שיקח, אבל שלא ישקר לאחותי על זה).
אותך לא ראיתי אבל אני מכיר אנשים כמוך ויודע שיש גם פאוורליפטרים נקיים..ויש גם שלא.
אפשר לראות את זה בגוף בד"כ אבל כאחד שיודע מה האימפקט של החומרים..אי אפשר לחרטט..בנאדם לא משנה צורה בגוף בחודש וחצי בלי חומרים..
ורוב החבר'ה האלה עושים את זה עם משקלים שהם אפילו לא החימום שלך

אותך לא ראיתי אבל אני מכיר אנשים כמוך ויודע שיש גם פאוורליפטרים נקיים..ויש גם שלא.
אפשר לראות את זה בגוף בד"כ אבל כאחד שיודע מה האימפקט של החומרים..אי אפשר לחרטט..בנאדם לא משנה צורה בגוף בחודש וחצי בלי חומרים..
ורוב החבר'ה האלה עושים את זה עם משקלים שהם אפילו לא החימום שלך
אני מאמין שיותר קל לזהות מוזרק כשאתה מכיר את הנושא ויודע מה לחפש.
אני בסך הכל רואה מוזרקים כאנשים עם התאוששות מהירה יותר, ומתקדמים מהר יותר, זה לא באמת מספיק כדי לשער מי מוזרק ומי לא.
אבל בטח אתם יכולים לזהות את המצב רוח שלו המשתנה בהתאם לכמה הוא הרים ואולי הפצעים בגב או משהו כזה, אולי סימנים סגולים בתחת (אם זה מה שקורה כשמזריקים, אני לא יודע, זה היה משהו בסרט ש
@frozen הציע לראות).

אני מאמין שיותר קל לזהות מוזרק כשאתה מכיר את הנושא ויודע מה לחפש.
אני בסך הכל רואה מוזרקים כאנשים עם התאוששות מהירה יותר, ומתקדמים מהר יותר, זה לא באמת מספיק כדי לשער מי מוזרק ומי לא.
אבל בטח אתם יכולים לזהות את המצב רוח שלו המשתנה בהתאם לכמה הוא הרים ואולי הפצעים בגב או משהו כזה, אולי סימנים סגולים בתחת (אם זה מה שקורה כשמזריקים, אני לא יודע, זה היה משהו בסרט ש
@frozen הציע לראות).
כשאתה על סטרואידים המשקלים הם לא פקטור..
השריר מגיב לכל גירוי.
יש חומרים שידועים בכח המפלצתי שהם מוסיפים..אבל התוצאה הסופית והgain לגמרי לא קשורים לגודל המשקלים.

ובגלל זה בין היתר פאוורליפטרים שייכים לעולם אחר ונראים גם אחרת

העניין עם WADA למשל,שיש להם דגימה שלך (A ו-B בבדיקות),כך שניתן לתפוס רטרואקטיבית (וזה קרה ויקרה)
והם לא תפסו ארמסטרונג במשך 50 בדיקות רצופות..
הכל תלוי במה בודקים ומתי, בסופו של דבר יש רופאים ועובדי מעבדה שמלווים את האתלטים האלה והכל מחושב

מהעם סיגריות, אלכוהול וסמים לילדים|?
מה עם שוק פתוח ללא בדיקות על איכות מוצרים בסופרים?
מה עם הכנסת תרופות לשוק לאנשים חולים שלא עברו בדיקות?

איפה הקו? מתי זה מוגדר פגיעה עצמית מותרת? ומתי זה פגיעה עצמית לגטימית ומעודדת?

אי אפשר לפקח ולשמור על חייו של כל אדם מפני עצמו בכל דרך וזמן, אבל יש מינימום מתבקש. שזה כולל גיל מסוים שאנחנו מקווים שאנשים חושבים ישר יותר. וחומרים מסוימים שאנחנו מקווים שישתמשו בהם בחכמה ובגבול כי קשה אחרת או שהמלחמה לא שווה את הנזק.

בעני סטרואידים ותרופות זה מיועד לאנשים חולים, ואין שום סיבה לעודד ספורטאים להשתמש בהם.

מי שרוצה לפגוע בעצמו בשקט ולבד, בבקשה, אבל יש גבול עד כמה נכניס כזה דבר לנורמה לדעתי.
ילדים משתמשים כבר בסיגריות ואלכוהול לא מבין איך זה קשור למה שאני מציג
אני 100% בעד שוק פתוח
אם מישהו רוצה לקחת תרופה לא בשביל בעיה רפואית שיהנה מזה, זה גם קורה גם ככה רק צריך להפוך את זה לחוקי

כל מי שרוצה שיפגע בעצמו למה שאדם זר ימנע את זה?
אף אחד לא מעודד כלום, אנשים מהפורום פה יקנו את אותם החומרים רק בצורה חוקית וישלמו על זה מיסים במקום להתעסק עם דילר
אולי אתה לא מעודכן אבל בערך מיליון וחצי-2 איש במדינה מעשנים ירוק, זה עדיין לא חוקי תבין כמה כסף המדינה מפסידה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית